Elvileg a helyszínen bemondták, hogy a rossz időjárási körülmények miatt elmarad.
A facebookon is kirtak.
Elvileg a helyszínen bemondták, hogy a rossz időjárási körülmények miatt elmarad.
Szerintem a hátszél rosszabb, csak azon könnyű segíteni.Van egzakt adat arra,hogy milyen sebességű szélben képes még fel,és leszállni a gripen?
Gondolom a kereszt szél a legrosszabb.
De lehet tévedek.![]()
Én is kíváncsi lennék a max szélértékekre.
On 25 and 26 June, during exercise Ramstein Alloy 19-2, NATO Allies and Partners will be flying together in the Baltic region to train quick reaction alert drills. Participants from plus and a NATO E-3A Component plane are scheduled.

Milyen rakéták vannak rajta?
aim 120 és sidewinderMilyen rakéták vannak rajta?
Marcaliitól pár km délre.
1999 koratavaszán idetelepült egy ANG-s alakulat Ferihegyre és innen hajtott végre bevetékeset a háború alatt, a nyár közepéig.KC-135 mikor járt itt? 2009-ről (francia) és 2015-ről (amerikai) tudok csak!
Jó, de ők nem tankoltak Gripent. Azt hittem friss felvétel a fennti!1999 koratavaszán idetelepült egy ANG-s alakulat Ferihegyre és innen hajtott végre bevetékeset a háború alatt, a nyár közepéig.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..