[HUN] Airbus Helicopters H145M HForce

nem kell parázni, szerintem ez jó támpont:

43393476510_0d6ba99ff0_b.jpg

H145M-Serbia-Static-Display-Partnership-2019-1024x717.jpg

Ez eddig elég kiábrándító...:(
Remèljük ez még csak "szetkezetkész" állapot és még kerül rá egy pár dolog...
Gondolom ez próbarepüles, azt meg gondolom nem teljes harci díszben teszik. Na meg a cuccokat felszerelhetik később is nemde?

Hm... terepszínűek lesznek? :) Az első képen még szürke aztán terepszín? o_O
Az összes terepszínű a szerbek gépe. Csak azért lett betéve, hogy náluk a gyárból kitolós gép sem tartalmazott semmilyen külső harci elektronikai elemet.
A Terminator által betett friss kép a mi első gépünket mutatja (Idén négy lesz leszállítva):
67215464_2353110058077418_1203956316062613504_n.jpg

A rajta lévő D-HADI lajstromjel, valamint a német zászló csak ideiglenesen felragasztott matricák. Látszik a körül lévő piros keretből.
A szín viszont a jelenlegi összes friss légierős gépnél is látható matt sötét /kékes/ szürke (A Falconok fényesek).
Érdekesség, hogy ugyanazzal a német polgári lajstrommal került "forgalomba", mint a szintén a terminátor által berakott első német gép:
32398997550_c4e2f9933c_b.jpg

Érdemes megnézni, hogy a németeknek készült képen a német zászló már a végleges festett. A miénken piros keretes.

Ezeket csak azért foglaltam össze, mert úgy tűnt nem mindenki rakta össze a részleteket. :)

Az összes terepszínű a szerbek gépe. Csak azért lett betéve, hogy náluk a gyárból kitolós gép sem tartalmazott semmilyen külső harci elektronikai elemet.
A Terminator által betett friss kép a mi első gépünket mutatja (Idén négy lesz leszállítva):
67215464_2353110058077418_1203956316062613504_n.jpg

A rajta lévő D-HADI lajstromjel, valamint a német zászló csak ideiglenesen felragasztott matricák. Látszik a körül lévő piros keretből.
A szín viszont a jelenlegi összes friss légierős gépnél is látható matt sötét /kékes/ szürke (A Falconok fényesek).
Érdekesség, hogy ugyanazzal a német polgári lajstrommal került "forgalomba", mint a szintén a terminátor által berakott első német gép:
32398997550_c4e2f9933c_b.jpg

Érdemes megnézni, hogy a németeknek készült képen a német zászló már a végleges festett. A miénken piros keretes.

Ezeket csak azért foglaltam össze, mert úgy tűnt nem mindenki rakta össze a részleteket. :)
Épp erre készültem! :)

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
Mivel mi a hirek szerint a gyári HForce harcrendszert rendeltük hozzá,azt a gyárban kéne feltenni.Ha mondjuk izraeli rendszereket tetetnénk rájuk,azt nem a gyárban raknák fel.

A Spike integrálásárról nem volt még hír... :(
Bár Trump biztos jobban örülne, ha Hellfire lenne rajtuk.