Nem a fegyverzetre,hanem a harcelektronikára gondoltam.FLIR,MWS stb.A Spike integrálásárról nem volt még hír...
Bár Trump biztos jobban örülne, ha Hellfire lenne rajtuk.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem a fegyverzetre,hanem a harcelektronikára gondoltam.FLIR,MWS stb.A Spike integrálásárról nem volt még hír...
Szerintem ez az első berepülésre kész állapot.Ezért írtam hogy renélem ez még csak a "szerkezetkész" állapot és még felszerelnek rá egysmást...
A Spike integrálásárról nem volt még hír...
Ennek lehetne minimális esélye ha egy új típusról vagy valamilyen nagyobb javításon átesett gépről lenne szó, de a H145 ket régóta nagy sorozatban készítik.Szerintem ez az első berepülésre kész állapot.
Ha belegondolsz, az 1. berepülés egy elég veszélyes üzem. Ha bármilyen gond lép fel és odacsapja a pilóta, akkor legalább a sárkány repülésének ellenőrzéséhez teljesen felesleges berendezések fognak kárba veszni.
Gondolom a kábelezés már megvan, a többit meg felpakolják a berepülések, ellenőrzések későbbi szakaszában.
Az miaz?Hellfire elavult nekünk MLP lesz ha jól tudom.
mindegy, csak drágább legyen mint bármelyik korábbi...Az miaz?
mmp az nem?Hellfire elavult nekünk MLP lesz ha jól tudom.
mmp az nem?
Lehet, hogy ugyanarról a sorról jönnek le, csak nem ugyanúgy. Valahol olvastam, hogy utólag már nem lehet a H-Force rendszert beépíteni, így minimum a kábelkötegeket be kell már a gyártósoron rakni. Meg fölösleges is volna egy mentő, vagy civil gépbe ez a rendszer, csak plusz súly.Azert nincs rajta szenzorcsomag meg ect. Mert a mento katonai civil sarkany ugyanarrol a gyartosorrol jon le. Majd berepulik a gepeket hogy minden oke e. Majd ha igen megy tovabb egy ujjabb sorra ahol megkapja amit kell a civil a karpitozast fa berakast egyeb extrakat /minibart barmit amit kernek./ a mento a azt ami kell a katonai meg azt amit. Folosleges is lenne mimden celra egy kulon gyartosort fentartani egyszerubb mimd ezeket egy kulon helyen elvegezni ha a sarkany es ugy a gep mar oke.
Szerintem ez az első berepülésre kész állapot.
Ha belegondolsz, az 1. berepülés egy elég veszélyes üzem. Ha bármilyen gond lép fel és odacsapja a pilóta, akkor legalább a sárkány repülésének ellenőrzéséhez teljesen felesleges berendezések fognak kárba veszni.
Gondolom a kábelezés már megvan, a többit meg felpakolják a berepülések, ellenőrzések későbbi szakaszában.
Ez elég rosszul néz ki...
Nyugalom, nem kopasz gépeket rendeltünk. Ez csak az első repülés.Ez elég rosszul néz ki...
Továbbra is teljesen "kopasz"....
Abból nem derült ki, hogy repült-e. Ahogy Te is írtad, több D-HADI lajstromjel is volt.Ahogy korabban mar meg lett irva ebben a topikban... Nem ekkor emelkedett eloszor a levegobe, hanem korabban. Julius 18-an repult eloszor a gyar keritesen kivulre. Mar nem csak egy magyar gep repul.
Már soxor el lett magyarázva,...ne kezd újra. Első gyári repülések. "Fullosan" rendeltük, csak a fegyverzet lehet kérséses, hogy mikor és mi lesz rajtuk.Ez elég rosszul néz ki...
Már soxor el lett magyarázva,...ne kezd újra. Első gyári repülések. "Fullosan" rendeltük, csak a fegyverzet lehet kérséses, hogy mikor és mi lesz rajtuk.
Ez elég rosszul néz ki...