Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ha jól értelmezem Terminator hozzászólását, ez egy korábbi, német gép első repülése, nem a mi gépünk.Ez eddig elég kiábrándító...
Remèljük ez még csak "szetkezetkész" állapot és még kerül rá egy pár dolog...
Ha jól értelmezem Terminator hozzászólását, ez egy korábbi, német gép első repülése, nem a mi gépünk.
Terminator majd igazságot tesz."Az első a húszból" (Aranysas Fb)
Gondolom ez próbarepüles, azt meg gondolom nem teljes harci díszben teszik. Na meg a cuccokat felszerelhetik később is nemde?Ez eddig elég kiábrándító...
A gyárban mit vársz mit raknak rá?Ez eddig elég kiábrándító...
RWR, MWS, EO/IR, csalik kazettája...csak ami kívülről is látszik.A gyárban mit vársz mit raknak rá?
A második a szerbeké.Hm... terepszínűek lesznek? Az első képen még szürke aztán terepszín?
A lajstrom azon is D-HADD csak azért gondoltam...A második a szerbeké.
erre gondoltam...nem kell parázni, szerintem ez jó támpont:
Az elsőn D-HADI ( magyar ), a másodikon D-HADD ( szerb ).A lajstrom azon is D-HADD csak azért gondoltam...
És azt nem itthon teszik fel rá szerinted ?RWR, MWS, EO/IR, csalik kazettája...csak ami kívülről is látszik.
Az összes terepszínű a szerbek gépe. Csak azért lett betéve, hogy náluk a gyárból kitolós gép sem tartalmazott semmilyen külső harci elektronikai elemet.Hm... terepszínűek lesznek? Az első képen még szürke aztán terepszín?
Épp erre készültem!Az összes terepszínű a szerbek gépe. Csak azért lett betéve, hogy náluk a gyárból kitolós gép sem tartalmazott semmilyen külső harci elektronikai elemet.
A Terminator által betett friss kép a mi első gépünket mutatja (Idén négy lesz leszállítva):
A rajta lévő D-HADI lajstromjel, valamint a német zászló csak ideiglenesen felragasztott matricák. Látszik a körül lévő piros keretből.
A szín viszont a jelenlegi összes friss légierős gépnél is látható matt sötét /kékes/ szürke (A Falconok fényesek).
Érdekesség, hogy ugyanazzal a német polgári lajstrommal került "forgalomba", mint a szintén a terminátor által berakott első német gép:
Érdemes megnézni, hogy a németeknek készült képen a német zászló már a végleges festett. A miénken piros keretes.
Ezeket csak azért foglaltam össze, mert úgy tűnt nem mindenki rakta össze a részleteket.
NemÉs azt nem itthon teszik fel rá szerinted ?
Utána láttam, hogy a szerbeknek is feltették.
Mivel mi a hirek szerint a gyári HForce harcrendszert rendeltük hozzá,azt a gyárban kéne feltenni.Ha mondjuk izraeli rendszereket tetetnénk rájuk,azt nem a gyárban raknák fel.Utána láttam, hogy a szerbeknek is feltették.
Ezért írtam hogy renélem ez még csak a "szerkezetkész" állapot és még felszerelnek rá egysmást...Utána láttam, hogy a szerbeknek is feltették.
Mivel mi a hirek szerint a gyári HForce harcrendszert rendeltük hozzá,azt a gyárban kéne feltenni.Ha mondjuk izraeli rendszereket tetetnénk rájuk,azt nem a gyárban raknák fel.