A "Hogyan veszítettem el a politikai realitásérzékemet" topic, kommentjeit olvashatják.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Talán azt hiszed, hogy a megszorítást nem a honvédelmi költségvetésen kezdenék!A "Hogyan veszítettem el a politikai realitásérzékemet" topic, kommentjeit olvashatják.
Nagyjából ennyi volt a nem teljesen elborult része a hozzászólásodnak.Talán azt hiszed, hogy a megszorítást nem a honvédelmi költségvetésen kezdenék!
Az autoipari beszalitok??? Na azok pont nem arrol hiresek. /az osszeszerelok a markajel alatt..azok fizetnek./Csak mi a töknek váltsanak, ha az autóipari beszállítók tudják kb csak megfizetni a normális béreket ?
Akkor nem vagy tisztában a rendőrség állapotával. Kezdettől fogva meggyőződésem, hogy a Zrínyi2026 egyik legfontosabb célja, hogy legyen a kormányzathoz hű és jelentős méretű fegyveres szervezet Magyarországon, mert a rendőrség állapotával már ők is tisztában vannak és leírták őket.Nagyjából ennyi volt a nem teljesen elborult része a hozzászólásodnak.
Magyarorszagon a belugyesek mindig is "kormanyhoz" huek voltak... /de nem a kormanyhoz hanem az orszaghoz../ barki is iranyitotta... Es ezt tudjak fent is... A belugy soha nem fordult adott vezetes ellen... /a magyar./ es nem is fog. Ezert folosleges ilyen iranyba vinni csak a hatekonysagon csokkent.Akkor nem vagy tisztában a rendőrség állapotával. Kezdettől fogva meggyőződésem, hogy a Zrínyi2026 egyik legfontosabb célja, hogy legyen a kormányzathoz hű és jelentős méretű fegyveres szervezet Magyarországon, mert a rendőrség állapotával már ők is tisztában vannak és leírták őket.
Hát nem tudom, van egypár ismerősöm aki nem audinál meg mercinél dolgozik és biorobotként megkap 200 nettót, ha hétvégézik majdnem 300-at is. De a 200 tuti.Az autoipari beszalitok??? Na azok pont nem arrol hiresek. /az osszeszerelok a markajel alatt..azok fizetnek./
Hany muszakba is?Hát nem tudom, van egypár ismerősöm aki nem audinál meg mercinél dolgozik és biorobotként megkap 200 nettót, ha hétvégézik majdnem 300-at is. De a 200 tuti.
A rendőrség állapotáért ők a felelősek és senki más. Szóval simán olcsóbb lett volna megfizetni őket mint, elkölteni 1000 milliárdot haditechnikára.....Akkor nem vagy tisztában a rendőrség állapotával. Kezdettől fogva meggyőződésem, hogy a Zrínyi2026 egyik legfontosabb célja, hogy legyen a kormányzathoz hű és jelentős méretű fegyveres szervezet Magyarországon, mert a rendőrség állapotával már ők is tisztában vannak és leírták őket.
Ezt 2-ben.Hany muszakba is?nem akkora buli am...hugom a sparba boltoskent tobbet keres... Es kicsit meg rugalmasabb is a beosztasa /tudnakncserelgetni ho kozben is akar./
Csak mi a töknek váltsanak, ha az autóipari beszállítók tudják kb csak megfizetni a normális béreket ?
Már mindenki meg tudja. KR-es pédát mondok, az a belügyi erő teljesen kiüresedett. Aki ott szállító volt, az elment buszozni vagy kamionozni (a maradék most megy el, szó szerint ebben a pillanatban), aki egykor úgy ment oda, hogy volt valamilyen szakmája, az szintén, mert anno lehet, hogy a rendőrség jó opció volt a bejelentés nélkül, szar pénzért kőműveskedés vagy esztergálás miatt, de ez ma már pont fordítva van, már a bejelentés is teljesen alap majd mindenhol. Akinek pedig nincs szakmája, azok közül sokan OKJ-s tanfolyamokra járnak ezerrel, hogy legyen és léphessenek! Az elmúlt tíz évben, amikor még volt lehetőség létszámot fevenni, azok már gyakran minőségen aluliak voltak, míg ma már Adyliget kong az ürességtől. Egyrészt kicserélődtek, másrészt elment majd mindenki, aki használható. A KR csak egy díszlet, annyi a rendszer szerencséje, hogy bölcsészek tüntetnek ellene és a legdurvább megmozdulás a szánkóégetés a felborogatott karácsonyfa mellett. De meddig!A rendőrség állapotáért ők a felelősek és senki más. Szóval simán olcsóbb lett volna megfizetni őket mint, elkölteni 1000 milliárdot haditechnikára.....
A meggyőződéseid meg legtöbbször elég érdekesek szoktak lenni, de hát már megszoktuk![]()
A sokcsillagos belügyesek alatt már nincs semmi. Hiába hűek, ha már nincs mivel operálniuk.Magyarorszagon a belugyesek mindig is "kormanyhoz" huek voltak... /de nem a kormanyhoz hanem az orszaghoz../ barki is iranyitotta... Es ezt tudjak fent is... A belugy soha nem fordult adott vezetes ellen... /a magyar./ es nem is fog. Ezert folosleges ilyen iranyba vinni csak a hatekonysagon csokkent.
Szerinted amúgy nem ugyan ez a helyzet nyugdíjjal egyebekkel nálunk is ? Az emberek úgy hívják a 2026-ot, hogy az első magyar katonai témájú sci-fi regény....Lehet, hogy azt sem érted krisss, hogy a nyugdíjától megfosztott, éhkoppon hagyott és a saját vezetői által mélységesen lenézett és napi szinten szivatott rendőri állományt nem lehet megnyerni már ennek a kormányzatnak. A "gecik" és a "patkányok" legenyhébb jelzős szerkezetek részei köztük. Nem is tudnák, elképzelhetetlen, hogy visszaadják a korkedvezményes nyugdíjat (ekkora meghátrálást!), a fizetésemelés alatt pár tíz százalékokat értenek és az átlagrendőr azt se kapja meg maradéktalanul, míg a vezetésük már konstans marad. Ha nekem kellett volna döntenem arról, hogy melyik jelentős fegyveres testület kerüljön fejlesztésre, akkor én is gondolkodás nélkül a sereget választom. Igaz én ezzel párhuzamosan felszámoltam volna a rendőrséget is és emberanyagát egy csendőrség és egy rendészet között osztottam volna el (ezredes alatt a csendőrségbe, fölötte a rendészethez, fizikailag alkalmasak, dolgozni akarók a csendőrséghez, végletesen depriváltak, puhosok a rendészethez), de ez max az én felelősségtudatomat dícsérné, nem várhatjuk el a fideszes vezetőktől, hogy legkevésbé is érdekelje őket, hogy mennyire működőképesek az alájuk rendelt ágazatok! Erre nincs is példa.
Azonnali kb 100 000 Forint nettó emelés kéne a rendőrségnek.... Katasztrófa ami ott van, Blogen ebben nagyon igazat beszél.Azt eszrevettem hogy a Nepszava, a 168 ora, az Index, meg a HVG hozza a hireket, hogy milyen katasztrofalis a helyzet a rendörsegnel, de engedtessek meg hogy a masik oldal is szohoz jusson.
https://www.parlament.hu/documents/...alya.pdf/0179c49b-b748-8587-2d13-86e60ecff365
ez egy törvenytervezet 2018 oktoberi datummal. A Fides nek nagy többsege van a Parlamantben szoval valoszinüleg elfogadtak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..