Katasztrófa ami ott van, Blogen ebben nagyon igazat beszél.
Akkor már csak annyi marad abból amit írtam, hogy mit jelent ez a sereg alkupozíciójára nézve a költségvetési pénzek ügyében! Ne csak a tényeket nézzük, hanem az azokból levonható következtetéseket is! A sci-fi az sci-fi marad és vele minden esetleg feltámadt remény is (ami nagyon durva csalódásba fog átcsapni), ha visszavesznek a 2026-ból és akkor tényleg csak a TEK marad nekik!
Talán nem? Talán kibírná az állomány nálatok, ha most mégegyszer csalódnia kellene és azt látná, hogy ennyi volt a 2026 és jön az újra, amit már ezerszer átéltek! Te is tudod és én is tudom, hogy az ágazati szereplőket nem kábítja a fideszes propagandasajtó. Eszerszer leírhatják valamelyik weboldalukon vagy kinyomtatott sz*arjukban, hogy minden fasza, attól még minden orvos, tanár, rendőr, katona tudja mi van náluk valójában. E négy közül, most a katona egy kicsit reménykedik és nem akarom elképzelni azt a mély apátiát és végleges reménytelenséget az azzal járó gyűlölettel együtt, amibe kerülne, ha most csalódnia kellene! Igazából nem is kell, mert a rendőrökön látom. Nekik a határvadászos rövidke fellendülés volt a 2026 és miután a nagy szájtépés után semmi javulás nem történt jutottak oda, ahol most vannak.