Gendersemleges!A kovetkezo a pudertukor lessz vagy kialakithato agy hatha elfarad valaki.../masszazs funkcioval./ inkabb also memekuloajtot raktak volna a retyo helyere.
Igen+gender wc minden nemnek
Így nem kell a létszámon agyalni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gendersemleges!A kovetkezo a pudertukor lessz vagy kialakithato agy hatha elfarad valaki.../masszazs funkcioval./ inkabb also memekuloajtot raktak volna a retyo helyere.
Igen+gender wc minden nemnek
Így nem kell a létszámon agyalni
A hülye A400M miatt limitálták a méretét. Most, hogy ez elúszott, már tök mindegy mekkora!
Köszönöm szépen!Huhh.
Erre már nem lehet és nem is fogok reagálni.
Te tudsz valami új dolgot???A hülye A400M miatt limitálták a méretét. Most, hogy ez elúszott, már tök mindegy mekkora!
Olyan vagy!!!! Beugratós volt a kérdés! Te meg lelövöd itt nekem!
gondoltam de hidd el csak azért lőttem le hogy megelőzzem a "kell e légi úton szállítani IFV-t" vitát és az ezzel együtt járó idiótaságokat legalábbis ez volt a célOlyan vagy!!!! Beugratós volt a kérdés! Te meg lelövöd itt nekem!
Micsoda dolg!Ellőni egygondoltam de hidd el csak azért lőttem le hogy megelőzzem a "kell e légi úton szállítani IFV-t" vitát és az ezzel együtt járó idiótaságokat legalábbis ez volt a cél
Micsoda dolog!Ellőni egy parázs vitát.....gondoltam de hidd el csak azért lőttem le hogy megelőzzem a "kell e légi úton szállítani IFV-t" vitát és az ezzel együtt járó idiótaságokat legalábbis ez volt a cél
A belügyeseknek, katonáknak az országhoz kell hűnek lenniük, nem egy kurzushoz.A sokcsillagos belügyesek alatt már nincs semmi. Hiába hűek, ha már nincs mivel operálniuk.
Sajnos van rá esély, de remélem mégsem lesz igazad. Meg lehet részletre is fizetni, meg kevesebb baromságot finanszírozni - és hipp-hopp össze is jön 1-200 milliárd.Annak fog először regezni... (mondjuk 4 kicsi, meg 4 közepes helit simán visszamondanék)
Jo konstrukcioba fizetjuk a heliket is ugytudom azok is csak beerkezessel kerulnek teljes rendezesre anyagi szempontbol... Tehat mindig kissebb osszegek aramlanak ki a kasszabbol... /de ha visszamondas lessz a megrendelt db szamba az bizony a teljes flotta arat megemeli... / ugyhogy sehogy se lessz visszamondas a megrendelt db szamokbol... Egy ket gep visszamondasaval lehet ugyan annyit kelene fizetni a kevesebb gepert is...Sajnos van rá esély, de remélem mégsem lesz igazad. Meg lehet részletre is fizetni, meg kevesebb baromságot finanszírozni - és hipp-hopp össze is jön 1-200 milliárd.
Sajnos van rá esély, de remélem mégsem lesz igazad. Meg lehet részletre is fizetni, meg kevesebb baromságot finanszírozni - és hipp-hopp össze is jön 1-200 milliárd.
Hátha olcsóbb lesz a SpikeCsak a Macabbi játékokra 30 milliárdod dobtak most ki...
Legyen is, mert egy jókora fizetésemelésre elég lett volna. Főleg úgy, hogy a kutya sem kíváncsi az egészre. Csak felforgatják érte Budapestet.Hátha olcsóbb lesz a Spike
Amúgy nem hiszik el, hogy tényleg lesz valami.
Igy van ha lenne koltsegvetes kurtitas /ami nem lessz./ a 2% meg mindig cel... /akar elobb a bevallaltnal!!! Meg mindig elhangzik.../ akkor is nem a mar bejelentetteken lenne. Hanem nem jonne + airbus nem kerulne atalakitasra semmi felderiteni harcvezetni... Nem uj szallitogepeket vennenk hanem valami hasznaltakat... Se a szarazfoldhoz se a legvedelemhez nem nyulnanak elvonas teren... Max meg a grippenekkel ugyletelnenek eggyet... /nemtudom most hogy all a helyzet de elkepzelheto ha jol tudom hogy 2026 ba belegyen mar jelentve a valtas /ne feledjuk el hogy bejelentes utan meg akar kozel egy evtized is lehet mire teljesen atveszi a szolgalatot az esetleges uj gep./ tender /nyilvanos vagy nem./ majd a gyarto mire legyartja. Berepules kikepzok kikepzese... Majd a pilotak atkepzese muszakiake ismerkedes a twchnikaval .... Stb...Az eddigi bejelentésekhez mit szólnak? Persze, majd akkor lesz minden ok ha már itt lesznek a gépek, viszont ami apránként megjön (4 db heli idén, meg az A4-es Leo-k), az már itt marad bármi is lesz...
Szerintem abban igazad van, ha bármilyen pénzügyi gond lenne először a Zrínyi 2026-ot vágnák meg, de amiket már bejelentettek azokat már megvesszük és még ha itt meg is állna a dolog az utóbbi 20 év legnagyobb fejlesztése lenne az eddigi, (sajnos)...