Érdekességek a világ országaiból

Havonta van legalább egy hír, hogy nyugati katonák meglepődnek, mert az orosz/kínai visszaüt...

Igen, mert kelteni kell a feszültséget.
Pont ahogy túloznak az újraéledõ haditengerészeti és légierõs õrjáratok kapcsán, amik semmilyen fenyegetést nem jelentenek csak 20 évig nem volt rá pénze az oroszoknak...

Néha már-már Sauron seregét képzelik be egyesek az oroszok kapcsán, de minden arról szól hogy több pénz kell, kellenek a megrendelések.
Ehhez pedig ellenségkép kell.

Az oroszok nosztalgiáját pedig ápolja, hogy az a látszat kell velük számolni.
Hosszabb téma, de egyrészt ezt a nosztalgia érzést és a mesterséges ellenségképet is nagyon jól kihasznàlja Putyin.
Így sokszor olyan esetekben is van súlyuk amibe se gazdaságilag, se katonailag nem tudnának beleszólni.

68290446_1376016065887575_4959043792003923968_n.jpg

• Tetszik
Reactions: gacsat
Moszkvában épül Európa legmagasabb felhőkarcolója-lakóháza (405m) 2023-ra készül el.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Legalább az elitnek jó lesz, ez a fantasztikus, városképet javító építészeti remekmű. ;)

És? Mondtam én, hogy Manhattan a példakép? Vagy ezt honnan rántottad elő barátom?

Nyilván valóan volt egy nem túl pozitív csengése a hozzászólásodnak, talán nem is véletlenül. Mivel Manhattanben építették az első felhőkarcolókat ezen a kis bolygón, így tekinthetjük példaképnek is akár. De azt is elfogadom, ha te nem tartod példaképnek és szívesen olvasom a város nevét, amit követendő példaként állítanál fel Moszkva számára felhőkarcoló építés tekintetében. ;)

A barátkozással meg szerintem egyelőre még várjunk. Alig ismerjük egymást.:p

• Tetszik
Reactions: fip7 and vilmoci
Nyilván valóan volt egy nem túl pozitív csengése a hozzászólásodnak, talán nem is véletlenül. Mivel Manhattanben építették az első felhőkarcolókat ezen a kis bolygón, így tekinthetjük példaképnek is akár. De azt is elfogadom, ha te nem tartod példaképnek és szívesen olvasom a város nevét, amit követendő példaként állítanál fel Moszkva számára felhőkarcoló építés tekintetében. ;)

A barátkozással meg szerintem egyelőre még várjunk. Alig ismerjük egymást.:p
Mit jelent az, hogy nem véletlenül? Persze, hogy tudatosan írtam amit, nekem nem tetszik, Moszkva egy gyönyörű város, nem örülök, hogy hasonlítani akar az amerikai látképhez és városokhoz. A barátom egy barátságos megszólítás, akkor hagyjuk. Nem tetszik ez a terv ghostface. :p

Mit jelent az, hogy nem véletlenül? Persze, hogy tudatosan írtam amit, nekem nem tetszik, Moszkva egy gyönyörű város, nem örülök, hogy hasonlítani akar az amerikai látképhez és városokhoz. A barátom egy barátságos megszólítás, akkor hagyjuk. Nem tetszik ez a terv ghostface. :p

Ok. Így már érthetőbb, hogy mire is gondoltál. Félre értettelek.;)
Nekem még nem volt lehetőségem élőben megnézni Moszkvát, de talán egyszer sikerül. Képekről nagyon szépnek tűnik valóban.
Véleményem szerint egy világvárosnak szüksége van egy ilyen modernebb, üzleti részre is.Szükséges rossz, ami sokaknak esetleg nem tetszik.
Nekem egyébként tetszenek a felhőkarcolók, akár New Yorkban, akár Londonban vagy Moszkvában vagy Pekingben vannak.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Schurrer
Ok. Így már érthetőbb, hogy mire is gondoltál. Félre értettelek.;)
Nekem még nem volt lehetőségem élőben megnézni Moszkvát, de talán egyszer sikerül. Képekről nagyon szépnek tűnik valóban.
Véleményem szerint egy világvárosnak szüksége van egy ilyen modernebb, üzleti részre is.Szükséges rossz, ami sokaknak esetleg nem tetszik.
Nekem egyébként tetszenek a felhőkarcolók, akár New Yorkban, akár Londonban vagy Moszkvában vagy Pekingben vannak.
Barátom!! :D

• Tetszik
Reactions: ghostface
Voltmár?

"a honvédelmi miniszter repülőgépét a Balti-tengeren"

Csak mihez tartás végett! Talán a taránt nem vállaló néhány felesleges G erőt bevállalt.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed