MAKSZ / MAKS

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed

Jó ez a pillanat ahogy átnézel a hajtóművön.

• Tetszik
Reactions: fishbed
9:43-nál

Zsukovszkij-n előkerült a Berkut...
255011.jpg

Köszönöm, ez is sokat segít !
Azt olvastam még, hogy a 42. km-nél lévő vasútállomástól fél óra gyaloglással lehet értelmes helyet találni, lehet egyik nap megpróbálom azt.

Lassan kezdődik a MAKSZ-2019. Aki volt kint korábban,attól főleg arra lennék kíváncsi, hogy a sima napi jegyes látogatót mennyire engedték/engedik be a statikus sorra.?Mert azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy a "priority" jegyesek azok még "tárlatvezetést" is kapnak, de a sima napi jegy leírásából ez kimaradt. Ezért érdekelnének a korábbi tapasztalatok. Mert átszámolva magyar pénzre 80 ezer lenne a priority jegy (pont mint a kecskeméti repnapon lett volna 2013-ban), annyim meg nincsen rá. A sima napi jegy az pedig vásárlási időponttól függően átszámolva 3200 vagy 4000ft.

Mi a helyzet Zsukovszkijban? Hogy tetszik a musor?

Ez igazi?

Amerikában már több mint 10 éve csinálnak ilyeneket....
"Dot matrix skywriting" vagy "skytyping" szavakra érdemes rákeresni.

• Tetszik
Reactions: Rotten878
Amerikában már több mint 10 éve csinálnak ilyeneket....
"Dot matrix skywriting" vagy "skytyping" szavakra érdemes rákeresni.

+
Ez igazi?
Ebből a videóból meg nem mondom, de a gépek tartják a helyüket és számítógép vezérli a füstölőt, akkor ebbe semmi nagy dolog nincs. Amikor ma ezer drónt mozgatnak egyszerre ez kb. séta a parkban. Azt csodálom, hogy eddig nem csinálta ezt meg senki... De a fenti komment szerint akkor mégis...

Mi a helyzet Zsukovszkijban? Hogy tetszik a musor?
Én végül a tervezettnél két nappal később, tegnap délután értem ki Moszkvába, bár amúgy is csak a hétvégén terveztünk kimenni a MAKSz-ra.
Ma akkora köd volt 11 óráig, hogy a dinamikus program kezdete is délre tolódott. Emiatt jó lehetőség nyílt végigjárni a kiállított gépeket, és megnézni a pavilonokat is. A Szu-47 mellett külön örültem még az 1.44-esnek, mert nem tudtam róla, hogy ez is ki lesz állítva.
Ahogy mondtátok, bentről a repülő program ellenfényes, ami nem csak a fotózást tette kb. értelmetlenné, de rendkívül fárasztó is volt. Végül rászántam magam, és megvettem holnapra a média platformos belépőt, így remélhetőleg holnap már a torony mellől fogok tudni fotózni.

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed
Én végül a tervezettnél két nappal később, tegnap délután értem ki Moszkvába, bár amúgy is csak a hétvégén terveztünk kimenni a MAKSz-ra.
Ma akkora köd volt 11 óráig, hogy a dinamikus program kezdete is délre tolódott. Emiatt jó lehetőség nyílt végigjárni a kiállított gépeket, és megnézni a pavilonokat is. A Szu-47 mellett külön örültem még az 1.44-esnek, mert nem tudtam róla, hogy ez is ki lesz állítva.
Ahogy mondtátok, bentről a repülő program ellenfényes, ami nem csak a fotózást tette kb. értelmetlenné, de rendkívül fárasztó is volt. Végül rászántam magam, és megvettem holnapra a média platformos belépőt, így remélhetőleg holnap már a torony mellől fogok tudni fotózni.

Hamarabb be sem engedtek volna. :) A látogatók részére augusztus 30-szeptember 1 van nyitva. Az első 3 nap a szakemberek, újságírók, külföldi delegációk számára van nyitva.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Roni