MAKSZ / MAKS

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 560
14 359
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 560
14 359
113

Jó ez a pillanat ahogy átnézel a hajtóművön.

• Tetszik
Reactions: fishbed

zolkas

Well-Known Member
2016. október 19.
5 560
14 359
113
9:43-nál

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 143
32 243
113
Zsukovszkij-n előkerült a Berkut...
255011.jpg

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 953
86 574
113

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 726
84 306
113
Köszönöm, ez is sokat segít !
Azt olvastam még, hogy a 42. km-nél lévő vasútállomástól fél óra gyaloglással lehet értelmes helyet találni, lehet egyik nap megpróbálom azt.

Lassan kezdődik a MAKSZ-2019. Aki volt kint korábban,attól főleg arra lennék kíváncsi, hogy a sima napi jegyes látogatót mennyire engedték/engedik be a statikus sorra.?Mert azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy a "priority" jegyesek azok még "tárlatvezetést" is kapnak, de a sima napi jegy leírásából ez kimaradt. Ezért érdekelnének a korábbi tapasztalatok. Mert átszámolva magyar pénzre 80 ezer lenne a priority jegy (pont mint a kecskeméti repnapon lett volna 2013-ban), annyim meg nincsen rá. A sima napi jegy az pedig vásárlási időponttól függően átszámolva 3200 vagy 4000ft.

Mi a helyzet Zsukovszkijban? Hogy tetszik a musor?

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 726
84 306
113
Ez igazi?

Amerikában már több mint 10 éve csinálnak ilyeneket....
"Dot matrix skywriting" vagy "skytyping" szavakra érdemes rákeresni.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 953
86 574
113

• Tetszik
Reactions: Rotten878
M

molnibalage

Guest
Amerikában már több mint 10 éve csinálnak ilyeneket....
"Dot matrix skywriting" vagy "skytyping" szavakra érdemes rákeresni.

+
Ez igazi?
Ebből a videóból meg nem mondom, de a gépek tartják a helyüket és számítógép vezérli a füstölőt, akkor ebbe semmi nagy dolog nincs. Amikor ma ezer drónt mozgatnak egyszerre ez kb. séta a parkban. Azt csodálom, hogy eddig nem csinálta ezt meg senki... De a fenti komment szerint akkor mégis...

T.Tom

Well-Known Member
2016. november 6.
366
1 713
93
Mi a helyzet Zsukovszkijban? Hogy tetszik a musor?
Én végül a tervezettnél két nappal később, tegnap délután értem ki Moszkvába, bár amúgy is csak a hétvégén terveztünk kimenni a MAKSz-ra.
Ma akkora köd volt 11 óráig, hogy a dinamikus program kezdete is délre tolódott. Emiatt jó lehetőség nyílt végigjárni a kiállított gépeket, és megnézni a pavilonokat is. A Szu-47 mellett külön örültem még az 1.44-esnek, mert nem tudtam róla, hogy ez is ki lesz állítva.
Ahogy mondtátok, bentről a repülő program ellenfényes, ami nem csak a fotózást tette kb. értelmetlenné, de rendkívül fárasztó is volt. Végül rászántam magam, és megvettem holnapra a média platformos belépőt, így remélhetőleg holnap már a torony mellől fogok tudni fotózni.

• Tetszik
Reactions: fip7 and fishbed

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 953
86 574
113
Én végül a tervezettnél két nappal később, tegnap délután értem ki Moszkvába, bár amúgy is csak a hétvégén terveztünk kimenni a MAKSz-ra.
Ma akkora köd volt 11 óráig, hogy a dinamikus program kezdete is délre tolódott. Emiatt jó lehetőség nyílt végigjárni a kiállított gépeket, és megnézni a pavilonokat is. A Szu-47 mellett külön örültem még az 1.44-esnek, mert nem tudtam róla, hogy ez is ki lesz állítva.
Ahogy mondtátok, bentről a repülő program ellenfényes, ami nem csak a fotózást tette kb. értelmetlenné, de rendkívül fárasztó is volt. Végül rászántam magam, és megvettem holnapra a média platformos belépőt, így remélhetőleg holnap már a torony mellől fogok tudni fotózni.

Hamarabb be sem engedtek volna. :) A látogatók részére augusztus 30-szeptember 1 van nyitva. Az első 3 nap a szakemberek, újságírók, külföldi delegációk számára van nyitva.

• Tetszik
Reactions: fip7 and Roni