Kijött az előzetes programterv, sajnos nincsenek benne a kínaiak...Hogyhogy most mindenki megy a MAKS-ra? Lesz valami érdekes?
A kínaiak biztos ott lesznek? Még tavasszal volt egy hír, hogy jönnek, de azóta nem nagyon emlegették őket.
Kijött az előzetes programterv, sajnos nincsenek benne a kínaiak...
Zsukovszkij-n előkerült a Berkut...
Köszönöm, ez is sokat segít !
Azt olvastam még, hogy a 42. km-nél lévő vasútállomástól fél óra gyaloglással lehet értelmes helyet találni, lehet egyik nap megpróbálom azt.
Lassan kezdődik a MAKSZ-2019. Aki volt kint korábban,attól főleg arra lennék kíváncsi, hogy a sima napi jegyes látogatót mennyire engedték/engedik be a statikus sorra.?Mert azt olvastam a hivatalos oldalon, hogy a "priority" jegyesek azok még "tárlatvezetést" is kapnak, de a sima napi jegy leírásából ez kimaradt. Ezért érdekelnének a korábbi tapasztalatok. Mert átszámolva magyar pénzre 80 ezer lenne a priority jegy (pont mint a kecskeméti repnapon lett volna 2013-ban), annyim meg nincsen rá. A sima napi jegy az pedig vásárlási időponttól függően átszámolva 3200 vagy 4000ft.
Ez igazi?
Amerikában már több mint 10 éve csinálnak ilyeneket....
"Dot matrix skywriting" vagy "skytyping" szavakra érdemes rákeresni.
Ebből a videóból meg nem mondom, de a gépek tartják a helyüket és számítógép vezérli a füstölőt, akkor ebbe semmi nagy dolog nincs. Amikor ma ezer drónt mozgatnak egyszerre ez kb. séta a parkban. Azt csodálom, hogy eddig nem csinálta ezt meg senki... De a fenti komment szerint akkor mégis...Ez igazi?
Én végül a tervezettnél két nappal később, tegnap délután értem ki Moszkvába, bár amúgy is csak a hétvégén terveztünk kimenni a MAKSz-ra.Mi a helyzet Zsukovszkijban? Hogy tetszik a musor?
Én végül a tervezettnél két nappal később, tegnap délután értem ki Moszkvába, bár amúgy is csak a hétvégén terveztünk kimenni a MAKSz-ra.
Ma akkora köd volt 11 óráig, hogy a dinamikus program kezdete is délre tolódott. Emiatt jó lehetőség nyílt végigjárni a kiállított gépeket, és megnézni a pavilonokat is. A Szu-47 mellett külön örültem még az 1.44-esnek, mert nem tudtam róla, hogy ez is ki lesz állítva.
Ahogy mondtátok, bentről a repülő program ellenfényes, ami nem csak a fotózást tette kb. értelmetlenné, de rendkívül fárasztó is volt. Végül rászántam magam, és megvettem holnapra a média platformos belépőt, így remélhetőleg holnap már a torony mellől fogok tudni fotózni.
A látogatók részére augusztus 30-szeptember 1 van nyitva. Az első 3 nap a szakemberek, újságírók, külföldi delegációk számára van nyitva.Tudom, de nekem ebből nem következett automatikusan, hogy idén is kint leszAz 1.44-es 2017-ben is kint volt.
Még nem jártam Oroszországban, úgyhogy most láttam első alkalommal élőben.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..