Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
9 779
44 962
113

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 665
12 372
113
Én ez után kezdtem el érdeklődni irántuk (természetesen erről is össze vissza hazudoznak, 23km-tól 77km-ig mindent összehordanak, angol dokumentumhoz fordítás nélkül csatolják, mint hitelesítést).
https://mindmeghalunk.com/wp-content/uploads/2018/03/jkv_lezer.pdf
...

Mi ez az értékelhetetlen fingreszelés? A jegyzőkönyvből csak annyi derül ki, hogy amatőrök tudósosat akartak játszani, de nem sikerült. Mi volt a tulajdonképpeni cél a "mérésen" kívül?
 

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
11 056
9 573
113
Ha valaki szeretne szembesülni az emberi tudatlanság és arrogancia tökéletes keverékével szeretném meghívni ebbe a csoportba (Molni és Angelsoul csak 3 nyugtató és vérnyomáscsökkentő beszedése után nyithatja meg) :

"Lapos Föld - Gömb Föld vitacsoport".
https://m.facebook.com/groups/950696058611531

Légyszives ne terjesszétek ezt a titkosszolgálatok által generált laposföld témát!!! Az egész laposföld téma elindításának célja, hogy ezzel járassák le a másként gondolkodókat!!!

Mondok példát mire gondolok:
9/11 -t maguknak csinálák -> laposföldes vagy!
a kijevi majdant a CIA szervezte -> laposföldes vagy!

Mit kell tenni egy laposföldessel? JELENTENI KELL!

tehát

azt mondod, hogy 9/11-t maguknak csinálták -> FEL KELL TÉGED JELENTENI!
azt mondod, hogy a kijevi majdant a CIA szervezte -> FEL KELL TÉGED JELENTENI!

erre megy ki az egész!

légyszives ne terjesszétek ezt a laposföldes marhaságot - még szörnyülködésből sem - mert azzal is segítitek a vélemény-diktatúra kiépítését!!!

most kezdenek ráálni a nagyvállalatok, hogy JELENTSD FEL A MÁSKÉNT GONDOLKOZÓT! Ne segítsétek ezt a folyamatot a laposföld téma terjesztésével!!! Ezt a téma egy csali!

azt mondod, hogy a laposföld téma egy csali, a titkosszolgálatok találták ki -> ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET, LAPOSFÖLD!!!

ECRR4WUXoAEJflH.jpg
 

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
9 779
44 962
113
Mi ez az értékelhetetlen fingreszelés? A jegyzőkönyvből csak annyi derül ki, hogy amatőrök tudósosat akartak játszani, de nem sikerült. Mi volt a tulajdonképpeni cél a "mérésen" kívül?

Az összes magyar lapisföldes mélymagyar múlttal rendelkezik (egyikük mai napig turul néven nyomul a megfelelő fórumokon), életükben szó szerint nem értek el semmit.

Vezetőjük jelenleg bíróságra jár fűtermesztésért (500 tőt foglaltak le), fél évet már lehúzott előzetesben, egyszer nyert egy hónap vállalkozása díjat (3 évvel a cége csődbemenetele után), amivel nemzetközi fórumokon úgy parádézik, mint államilag elismert tudós.

Sokáig tagja volt a csapatnak Labbant is, aki magát oltásellenesek nagyköveteként definiálja, jelenleg bíróság előtt áll saját gyerekének megölésének gyanújával (nem engedte, hogy kórházban ellássák amikor már szó szerint haldoklott a kihagyott oltások miatt).

Prominens személyiség még alsanykó (turul), ő részegen motorozva megcsúszott egy olajfolton és a fejsérülése következtében megvilágosodott.

Gigi meg Gigi. Szerinte 5-(-2)=3,mert negatív nem lehet pozítiv.

Laposföldesek rápillantásra viccesnek tűnhetnek, de egy rendkivül veszélyes precedenst állítanak tevékenységükkel a hiszékenyek elé, mivel az alapdogmájuk az, hogy az iskola hazudik. Aki sikeres, az mind felprogramozott birka, a fűtermesztő, a portás, a mobilnepper... az igaz tudás hordozói, mert ők ellenálltak és nem szennyezte be őket a háttérhatalom.
Chemtrailhívőség, oltásellenesség és holokauszttagadás szinte mindegyiküknél megfigyelhető, mivel az alap dogma hozza magával a többi konteót.

Magánéletük romhalmaz, mindenkit elüldöznek mániájukkal, gyakorlatilag a világ összes táján megfigyelték, hogy egy idő után már csak a CSOPORT jelenti számukra a közösséget, annak tagjait utolsó lehelletükig védelmezik, a konteók már az életük szerves részét képezik, társadalomba való visszatérésük esélye konvergál a 0-hoz.

Természetesen ők sem egységesek, FeCore, aminek a hazai lapsik is tagjai, még saját köreikben is utálatnak örvend, mivel szerintük megrendezett kisérletekkel szándékosan járatják le a laposföldeseket, ráadásul meglehetősen pénzéhesek (live stream alatt 10$ a kommentelési lehetőség, a lézerezés megtekintéséért 100£-ot kértek...). A 2 balatoni lézerezésen kivül volt valami holland bohóckodás, emellett vettek egy lézergiroszkópot 20k$-ért ami pont követte a Föld forgását, de rájöttek, hogy valójában a búra áramlatait követi. Épitettek fúrógép motorból, némi vashulladékból és bronztárcsából egy sajátot ami úgy rezonált, hogy elmászott az asztalon és pár óra alatt elkoptatta a tengely mivel a csapágyból kimosták a kenőanyagot, hogy ne akadályozza a szabad forgást.

Azért linkeltem ide őket, mert gyakran hivatkoznak pilótákra, megtért mérnökökre, mint "tudásuk" forrására, így jó lenne olvasni egy valódi szakember véleményét is egy-egy témával kapcsolatban.

Még ajánlani tudom a Behind the Curve című dokumentumfilmet, hónapokig úgy hordozták a hírét, mint a Szent Grált, hogy a HH végre elismeri a valóságot, aztán jött a hidegzuhany, másfél óra tömény önégetés lett a csodából.
 

ijasz

Well-Known Member
2013. január 23.
1 893
4 396
113

Bár még nem olvastam el, de a címe nem értelmezhető számomra mert komoly tisztelete van Dániában, legalábbis Sjaelland részén, ahol meg szoktam fordulni. Egy róla elnevezett hotelban még a szobákban is van egy rövid életrajzi összefoglaló - angol nyelven - is. Plusz a szokásos terek, szobrok, éttermek stb...
Szóval, lehet találkozni a nevével.
 
M

molnibalage

Guest
Bár még nem olvastam el, de a címe nem értelmezhető számomra mert komoly tisztelete van Dániában, legalábbis Sjaelland részén, ahol meg szoktam fordulni. Egy róla elnevezett hotelban még a szobákban is van egy rövid életrajzi összefoglaló - angol nyelven - is. Plusz a szokásos terek, szobrok, éttermek stb...
Szóval, lehet találkozni a nevével.
Valószínűleg a fősodratú angolszász irodalomban elfeledett.
 

FilcTroll

Well-Known Member
2017. december 18.
1 757
4 687
113
Megadatott végignéznem, ahogy megpróbáltak privatizálni azt a környéket... Az opni ingatlan csak az egyik lépés a táblán. Volt pl. egy óvoda is a környéken, egy régi villában, jókora ősfás parkkal. Több belvárosi önkormányzat tartotta fenn, kifejezetten a légzőszervi bajokkal küzdő belterületi gyerekeknek, akiket busszal hoztak-vittek a belvárosból. Amikor hipp-hopp privatizálták és bezárták pár hét alatt, a szülők csak annyit tudtak elérni, hogy műemléki védettseget kapjon az egész -- de ez már csak arra volt jó, hogy kicsesszenek a tulajdonossal, és megakadályozzák a bontást. Az ovi ment a levesbe, a köhögő kölyköknek meg coki.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 565
80 940
113

Ha a II. v. XII. kerületben hétvégén odamész egy motoros fűrésszel és rendbe teszel egy fát, akkor feljelent a szomszéd, ellenben ha csak sima gallyvágóval megritkítod azokat, és még a szomszédhoz is beugrasz nyesegetni vele, akkor nem történik semmi, sőt, kapsz tíz percért 15 rugót. Hagyjuk a fákat. Anyázzák a József nádor teret, pedig gyönyörű lett. A fák meg idővel ismét megjelennek.

Salzburgban is ugyanezt csinálták. Anyázták a városvezetést a fakivágások miatt. Meg hogy miért ide megy mélygarázs, miért nem oda. A helyi 168 óra mást se csinált, csak köpködött. Aztán amikor csere volt, akkor meg ugyanezekért ment a nagy kuss, csak mert változott a városvezetés összetétele.

Esőerdők égtek a szoci brazil kormány alatt is, méghozzá nagyobb mértékben, mint most, de a kutyát nem érdekelte, ahogy az afrikai erdőtüzek sem. A stupid index ír Kubáról egy cikket, mint példa. Hogy aztán mi lett belőle, már nincs kibontva, de legalább rajtuk röhög mindenki.

Választások lesznek, most kurva fontos minden. Hogy aztán Zuglóban mi a helyzet fakivágások és ültetések kapcsán, kb. lóf...t se érdekel a 168 óra soraiból, de annyira nevetséges a kihívó, hogy igazából a nem ellenzéki sajtó se foglalkozott vele eddig. Még nincs okt 13., tehát még bármi lehet, de egyelőre terítéken sincs a kérdés.

Jelenleg NINCS országgyűlési választás, de ha lenne se lehetne ma Magyarországon zöld politikával és klímavédelemmel 5%nál nagyobb eredményt elérni.

Az erdőgazdálkodáshoz nem értek, agrárminiszter se vagyok.
Hohn Krisztina tevékenységét viszont ismerem. Neki igazából nem maradt más, mint az LMP. Volt ő már minden, de az önki előtt tepernie kell, mert valamiből neki is meg kell majd hivatalosan is élnie. Ha nincs Gémesi, ma munkanélküli.
 
M

molnibalage

Guest
Anyázzák a József nádor teret, pedig gyönyörű lett. A fák meg idővel ismét megjelennek.
Amikor basszus manapság 35+ fokok vannak a belvárosban, akkor nem arról kéne dumálni, hogy idővel megjelennek. Most kéne oda. Ha volt, akkor meg nem kéne kinyírni. A térkő fetisizmusról meg sürgősen le kéne jönni már és a lehető legnagyobb területet minimum füvesíteni és bokrosítani, hogy a város túlnyomó területe ne 70 fokra felhevülő kő legyen nyáron, hanem legyen árnyék és hűvösebb talajszint.

A JND-i mélygarázs legnagyobb baja, hogy felszíni parkolóhelyeket meg nem számoltak fel és oda tették be, ami eleve szinten konstans dugó. Közlekedés szervezésileg az egész egy nagy 0.
 

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 001
9 976
113
https://www.zaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/dr-vigh-andras-az-eletet-tartod-a-kezedben-3153479/
https://rontgen.444.hu/2019/09/04/e...i-szivsebeszet-bedol-marpedig-bedolni-latszik
Ha tényleg évi ketten végeznek szívsebészként, hatvanan vannak összesen az egész országban akkor ezeknek az embereknek milliókat kellene keresniük hogy soha semmilyen gondjuk ne legyen az életben. Igen, többet kellene keresniük mint a főnökeiknek. És ha ilyen kevesen vannak akkor nem lenne szabad sok kórházba dolgozniuk szétszorva, sajnos muszáj lenne a központosítás.
(Amúgy meg a speciális szaktudást kurvára nem akarják itthon megfizetni, aztán mikor lelécel egy-egy ember akkor megy a pillogás hogy nélküle vége egy komplett részlegnek, és ez a cégekre is igaz. Projektvezetőz/osztályvezetőt még csak-csak lehet lőni, de egy szakterület specialistáját egyre nehezebb.)
 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 765
14 712
113
Amikor basszus manapság 35+ fokok vannak a belvárosban, akkor nem arról kéne dumálni, hogy idővel megjelennek. Most kéne oda. Ha volt, akkor meg nem kéne kinyírni.

Az ugye megvan hogy a fáknak élettartama is van, és nem nőnek ki azonnal? Egy ilyen térátalakításkor sajnos szükségszerűen az van, hogy egyszerre cserélik őket, és nem fokozatosan.
 

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 001
9 976
113
Anyázzák a József nádor teret, pedig gyönyörű lett. A fák meg idővel ismét megjelennek.
.
https://5.kerulet.ittlakunk.hu/utcak-terek/180423/jozsef-nador-ter-parkolo-melygarazs-tetejen
Nézd meg a képet, itt nem fognak nagy fák nőni, gyakorlatilag egy födémre került föld, nem tudom milyen vastagságban.
https://i.imgur.com/tonJJ6Fh.jpg

Hab a tortán hogy a parkot az önkormányzat fizette, 1,2 milliárd forint.(az tény hogy egy burkolat és park rekonstrukció már érett, de abban a fák egy része maradhatott volna)
De igazad van, minden szép és jó:
https://ripost.hu/politik/insider/v...tt-a-felujitas-utan-2047606/?source=hirkereso
(mondjuk beszarok ha kevesebb lett a burkolt felület, de hát mi vagyunk a térkő országa: "A széleken szervizutakat építettek, így a korábbi egybefüggő hatalmas aszfaltréteg helyett szép térkövezeten lehet haladni.")
És hát olyan randa volt:
https://budapest.offmedia.hu/assets/images/dsc0002m-m礬g-f絮-2016-02-29-16-30-21.jpg
 

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 001
9 976
113
https://5.kerulet.ittlakunk.hu/utcak-terek/180423/jozsef-nador-ter-parkolo-melygarazs-tetejen
Nézd meg a képet, itt nem fognak nagy fák nőni, gyakorlatilag egy födémre került föld, nem tudom milyen vastagságban.
https://i.imgur.com/tonJJ6Fh.jpg

Hab a tortán hogy a parkot az önkormányzat fizette, 1,2 milliárd forint.(az tény hogy egy burkolat és park rekonstrukció már érett, de abban a fák egy része maradhatott volna)
De igazad van, minden szép és jó:
https://ripost.hu/politik/insider/v...tt-a-felujitas-utan-2047606/?source=hirkereso
(mondjuk beszarok ha kevesebb lett a burkolt felület, de hát mi vagyunk a térkő országa: "A széleken szervizutakat építettek, így a korábbi egybefüggő hatalmas aszfaltréteg helyett szép térkövezeten lehet haladni.")
És hát olyan randa volt:
https://budapest.offmedia.hu/assets/images/dsc0002m-m礬g-f絮-2016-02-29-16-30-21.jpg
Fene ez kimaradt:
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--UkvpcsMM--/w_1160/7LVwKlN6Cz8OeKQts.jpeg
azért ez jórészt burkolt...