Beszélgető

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 747
12 427
113
Asszem már linkelt valaki erről a zsákról. Szeretném kipróbálni mit tud igaz ából
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
7 097
31 805
113
Ne is mond, amikor felköltöztem pestre nagyjából 1 évig köhögtem, állandóan kapart a torkom azután megszoktam
Érdekes módon nálam semmi ilyen probléma nem volt mikor felkerültem, pedig Veszprémben tényleg vagy a harangok zúgnak vagy a szél fúj. Ha meg kitör az allergiaszezon akkor sokszor Veszprémben rosszabbul viselem mint Pesten. Lehet fordítva vagyok bekötve :confused:

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 798
26 373
113
Érdekes módon nálam semmi ilyen probléma nem volt mikor felkerültem, pedig Veszprémben tényleg vagy a harangok zúgnak vagy a szél fúj. Ha meg kitör az allergiaszezon akkor sokszor Veszprémben rosszabbul viselem mint Pesten. Lehet fordítva vagyok bekötve :confused:
Nekem nagyon rossz volt kisváros kunszentről felmenni, Allergiás hála semmire nem vagyok (csak a pesti levegőre kb 1 évig mire megszoktam)

• Tetszik
Reactions: nyugger

Lator

Well-Known Member
2017. március 7.
2 747
12 427
113
F22-Rafale gyakorló harc Rafale győzelemmel. A kiértékelés a kommentekben van

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 245
10 794
113
meg az is hogy ez egy 10éves videó:

Meg(bár nem értek hozzá) gondolom semmit nem jelent, magyar mig-21 is kapott el F-16-ot, F-18-at, Mig-29-et, a Mi-24 meg talán F-15-öt, aztán azért ezt helyén kezeltük, nem támadtuk meg az USA-t.

M

molnibalage

Guest
A kommentek túlnyomó része szokásos ökörség.
Ezer éves történet.

Ez a videó anno volt angol felirattal is. Az elején azt írja, hogy ebből az egy helyzetből senki ne extrapoláljon a végtelenbe meg pár technikai dolgot.

• Tetszik
Reactions: Lator

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 408
58 604
113

Szittya

Well-Known Member
2016. szeptember 22.
22 154
36 301
113
Nem leptem be igy nemtudom mi folyik a csoprtba de a "gömb föld" del is vitaba tudnek szallni :) persze nem a laposok oldalan...

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
T

Törölt tag 008

Guest
Ha valaki szeretne szembesülni az emberi tudatlanság és arrogancia tökéletes keverékével szeretném meghívni ebbe a csoportba (Molni és Angelsoul csak 3 nyugtató és vérnyomáscsökkentő beszedése után nyithatja meg) :

"Lapos Föld - Gömb Föld vitacsoport".
https://m.facebook.com/groups/950696058611531
Nincs Facebookom. Copy pastézd vagy screenshotold ki a bestoffot. :)

• Tetszik
Reactions: bartinieffektus
T

Törölt tag 1711

Guest

notaricon

Well-Known Member
2016. január 7.
3 542
12 785
113
Én ez után kezdtem el érdeklődni irántuk (természetesen erről is össze vissza hazudoznak, 23km-tól 77km-ig mindent összehordanak, angol dokumentumhoz fordítás nélkül csatolják, mint hitelesítést).
https://mindmeghalunk.com/wp-content/uploads/2018/03/jkv_lezer.pdf
...

Mi ez az értékelhetetlen fingreszelés? A jegyzőkönyvből csak annyi derül ki, hogy amatőrök tudósosat akartak játszani, de nem sikerült. Mi volt a tulajdonképpeni cél a "mérésen" kívül?

haubagoi

Well-Known Member
2015. augusztus 4.
10 985
9 498
113
Ha valaki szeretne szembesülni az emberi tudatlanság és arrogancia tökéletes keverékével szeretném meghívni ebbe a csoportba (Molni és Angelsoul csak 3 nyugtató és vérnyomáscsökkentő beszedése után nyithatja meg) :

"Lapos Föld - Gömb Föld vitacsoport".
https://m.facebook.com/groups/950696058611531

Légyszives ne terjesszétek ezt a titkosszolgálatok által generált laposföld témát!!! Az egész laposföld téma elindításának célja, hogy ezzel járassák le a másként gondolkodókat!!!

Mondok példát mire gondolok:
9/11 -t maguknak csinálák -> laposföldes vagy!
a kijevi majdant a CIA szervezte -> laposföldes vagy!

Mit kell tenni egy laposföldessel? JELENTENI KELL!

tehát

azt mondod, hogy 9/11-t maguknak csinálták -> FEL KELL TÉGED JELENTENI!
azt mondod, hogy a kijevi majdant a CIA szervezte -> FEL KELL TÉGED JELENTENI!

erre megy ki az egész!

légyszives ne terjesszétek ezt a laposföldes marhaságot - még szörnyülködésből sem - mert azzal is segítitek a vélemény-diktatúra kiépítését!!!

most kezdenek ráálni a nagyvállalatok, hogy JELENTSD FEL A MÁSKÉNT GONDOLKOZÓT! Ne segítsétek ezt a folyamatot a laposföld téma terjesztésével!!! Ezt a téma egy csali!

azt mondod, hogy a laposföld téma egy csali, a titkosszolgálatok találták ki -> ÖSSZEESKÜVÉS-ELMÉLET, LAPOSFÖLD!!!

ECRR4WUXoAEJflH.jpg