Nem ez a régi még mindig. Az új nincs gyártásban (illetve ha van isten még nem is lesz évekig)
Miert? Ezt se sikerult eltalalniuk? Mi a gond vele? Vagy csak kullemre nem fogott meg?
Nem ez a régi még mindig. Az új nincs gyártásban (illetve ha van isten még nem is lesz évekig)
Pénzkidobás jelenleg, amíg se gyakorló se személyi felszerlés nincs. Ez lenne a legutolsó dolog amit gyártanék.Miert? Ezt se sikerult eltalalniuk? Mi a gond vele? Vagy csak kullemre nem fogott meg?
Akkor 2 féle van? Vagy hogy lehet hogy a nagykutyákon a gallérhajtókán van a rangjelzés a csajnak meg a vállán? Vagy ennyire más a női egyenruha? Az újon a galléron lesz vagy a vállon? Elvileg a galléron kéne a hagyományok miatt.Nem ez a régi még mindig. Az új nincs gyártásban (illetve ha van isten még nem is lesz évekig)
A női zubbonynak nincs gallérja, ezért csak az állományjelzőt lehet feltűzni, a rendfokozati jelzés maradt a vállon.Akkor 2 féle van? Vagy hogy lehet hogy a nagykutyákon a gallérhajtókán van a rangjelzés a csajnak meg a vállán? Vagy ennyire más a női egyenruha? Az újon a galléron lesz vagy a vállon? Elvileg a galléron kéne a hagyományok miatt.

A zsenik köztünk élnek.
Nem kellett volna bezárni az elmegyógy intézeteket. Valószínüleg teltház lenne.Még szerencse hogy nem találta meg ezt a honlapot.

Volt mar tobb is bakonybaÚgy látom gyakorlatra készül a tatai harckocsizó zlj. Itt egy század látható, + a bika. Ez is eredmény, hogy egy komplett századot tudunk végre küldeni.

/egyebkent errol beszeltem attol hogy nincs az osszes vas kizavarva gyakterre loterre bakonyba nem jelenti azt hogy gatya.../ ehhez add hozza a hkszt /egy szakasz./ a demos hk kat mertdemozni mindig marad fent.../az uj ddtb miatt egyebkent gyakran fogsz ilyen keppel talalkozni a jovobe./
 /egyebkent errol beszeltem attol hogy nincs az osszes vas kizavarva gyakterre loterre bakonyba nem jelenti azt hogy gatya.../ ehhez add hozza a hkszt /egy szakasz./ a demos hk kat mertdemozni mindig marad fent.../az uj ddtb miatt egyebkent gyakran fogsz ilyen keppel talalkozni a jovobe./Nekem van egy olyan erzesem hogy tudom kirol van szoMég szerencse hogy nem találta meg ezt a honlapot.

...beszarástobb magas beosztasu tamogatolya is volt egy ilyennek a regi utasz folyami epuletekbe

Az a baj @Szittya hozzászólásaival.../hogy rendre a mondatvégi irásjeleket.../melyeket ugyan annyi ideig tartana rendesen használni.../mint pl ezt /.../nem használja.../ezért már olyan dolgokon.../mint a helyesirás/már nem is akadok fent.../Nem minden j, a j.
 .../...//...///
 .../...//...///

Hogy a tibeti fensikon,hegyekben,ahol problémásak még ma is az átlagos belsőégésű motorok,és nincsnek utak,használnak még mindig lovat,az rendben van.NADE KARDOT???!Nemrég értekeztünk a lovak katonai alkalmazásáról. Kínai lovasok Tibetben,tessék.

Nemrég értekeztünk a lovak katonai alkalmazásáról. Kínai lovasok Tibetben,tessék.

Golyófogónak használni a lovat! Mekkora ötlet!
A ló az első lövés után frászt fog kapni, mert a fülénél van a karabély.Golyófogónak használni a lovat! Mekkora ötlet!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..