Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!A legjobb az lenen ha minden eleme a rendszernek utánfutón lenne olyan formában,hogy egy H225 (ha már azt rendszeresítettük)külső teherként tudja szállítani vagy vontatni tudd kisteherautó méretű járművel.Egyszóval a legnagyobb hülyeség lenne teherautóra pakolni a rendszert.
Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!
Mobilon sokkal faszább első blikkre!Most nézzem. Megújult a honvédelem.hu
Ha sima kis pótkocsira van felrakva, akkor minden is el tudja húzni.Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!
Már nem írnak blikkszintű szarokból átvett hülyeségeket?
Miben csökkentené?Épp hogy növeli mert helikopterrel is szállítható
Mivel ötletbörzénél tartunk, én is bedobnám amim van.Ha sima kis pótkocsira van felrakva, akkor minden is el tudja húzni.
Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!
... kár lenne veszni hagyni ilyen tehetséget, de tényleg hivjátok meg a humor topikba kérlek
A zsenik köztünk élnek.
A sárga csík a tűzváltó kar előtt vajon mit jelent?
AMRAAM C7És te vajon melyik "modifikációra" gondolsz?
akkor mi?
Szerintem ezek kiképzési fegyverek.Elképzelni nem tudom.
Az első kettő PKM-nek néz ki. Lövészeten ilyen közelés ilyen vegykón nem lövöldöznek. Lehet, hogy fekve tölts, célra tarts gyakorlása.Szerintem ezek kiképzési fegyverek.
A sárga csík a tűzváltó kar előtt vajon mit jelent?
Lehet, hogy kezdőknek referencia a tárcseréhez vagy a karhoz való nyúláshoz?Passz...! De mivel már 20 éve katona koromban is hajlamos volt a tokfedél egy lehasalásnál is lerepülni a gépkarabélyról, mert olyan jó állapotban voltak, akár azt is eltudom képzelni, hogy ott kell egy gyorscsatival vagy övvel lerögzíteni, hogy le ne repüljön...! Nem véletlenül az AMD-65 -et adományoztuk oda bő 10 éve az afgánoknak. Mondjuk ott a lőszerhüvely kivető nyílás, szóval hülyeséget írtam...!
A sárga festék a tokfedelet nem fogja meg. A kiképzési AMD-k tokfedele le volt hegesztve, pont a szétesés veszélye miatt.Passz...! De mivel már 20 éve katona koromban is hajlamos volt a tokfedél egy lehasalásnál is lerepülni a gépkarabélyról, mert olyan jó állapotban voltak, akár azt is eltudom képzelni, hogy ott kell egy gyorscsatival vagy övvel lerögzíteni, hogy le ne repüljön...! Nem véletlenül az AMD-65 -et adományoztuk oda bő 10 éve az afgánoknak. Mondjuk ott a lőszerhüvely kivető nyílás, szóval hülyeséget írtam...!