Na ugye. Van még AMD-65 is készleten.
Nincs,az csak hatástalanított mint a többi mellette.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na ugye. Van még AMD-65 is készleten.
Lehet, hogy kezdőknek referencia a tárcseréhez vagy a karhoz való nyúláshoz?
tessék? nem a sárga festékhez írtam ezt a választ de értékelemSzerintem ezek kiképzési fegyverek.
Se politikai, se gazdasági ereje nincs? Melyik kontinensen elsz öcsém?Sem katonai,sem politikai ereje, gazdasági ereje meg pláne nincs a törököknek ahhoz,hogy hozzászagoljanak Európához.Nézd már meg mit szerencsétlenkednek a Közel-Keleten!
Soha nem mondtam,hogy a vajda hülye de ez az Isztambulos véleménye baromság kategória!Már fentebb kifejtettem,hogy miért mondhatott ekkora blődséget(tudod a FIDESZ szavazónak könnyebb teherbe esni mint gondolkodóba!).
Se politikai, se gazdasági ereje nincs? Melyik kontinensen elsz öcsém?
Ilyet én is játszottam 6Nincs,az csak hatástalanított mint a többi mellette.
Pláne hogy ez a fegyver már nincs is rendszerben, hála istennek olyannal gyakorolnak amivel soha nem fognak lőni.... méé?? Legalább egy 63D lenne....Lehet, hogy kezdőknek referencia a tárcseréhez vagy a karhoz való nyúláshoz?
HatástalanítottA sárga csík a tűzváltó kar előtt vajon mit jelent?
Van elképzelésem arról,hogy miért hatástalanított fegyverekkel gyakorolnak éles helyett(nem,nem azért mert nincs elég éles fegyver)de az nem biztos,hogy ide tartozik.
Nekem sarga szigszalag volt az AMD-n amit annak idejen kaptam. Nem volt rajta valltamasz. Szerintem a sarga szin a selejtet jeloli, ezek meg hatastalanitott fegyverek. Az egyiknek a tarja is mas kicsit es eleg nyuzott fegyverek, rendori keszletbol lehettek.Elképzelni nem tudom.
Ez a konfig is több szerintem, mint 6t. A HMMWV csak maga valami 4,5.
Még ez is lehet.Nincs HMMWV ~5,5 tonna fölött.
A képen sanszosan egy M1152A1 van, amiknek a megengedett legnagyobb tömege 12100lb (~5,5t).
Ha nem, akkor a megengedett legnagyobb tömeg 11500lbs (M1113). Régebbi nem lehet, mert a lámpák már nincsenek egybeépítve a motorház tetővel.
Basszus nem is tudtam, hogy az amerikai meg a nemzetközi piacos gépek között van súlyban különbség. Amerikai piacra az M1152A1 w/B2 a vége de annak is 12100 lbs a maximum. Ahogy nézem a külföldi piacra mindenből ezt a nehezebb változatot kínálják. Viszont maradt a 190 lovas motor, meg a 4 sebességes automata, amik már a 600 kilóval könnyebb amerikai változatokat is közel használhatatlanná tették. Kíváncsi vagyok ezt kire tudják majd rámelegíteni./Nagyon zárójelben: Különben az M1152A1B-nek a megengedett legnagyobb össztömege 6101kg, de ez ebből a szempontból lényegtelen. /
Nem ez a régi még mindig. Az új nincs gyártásban (illetve ha van isten még nem is lesz évekig)Az új köznapi egyent látom az egyik hölgyön?
https://honvedelem.hu/fooldal-kiemelesek/a-belso-ellenorok-napjat-unnepeltek/
Ja..., csak a vállon elhelyezett rendfokozati jelzés végett tűnt annak. de más képeken elölről már látszik, hogy nem az...igen. Köszi.Nem ez a régi még mindig. Az új nincs gyártásban (illetve ha van isten még nem is lesz évekig)
Nem ez a régi még mindig. Az új nincs gyártásban (illetve ha van isten még nem is lesz évekig)
Pénzkidobás jelenleg, amíg se gyakorló se személyi felszerlés nincs. Ez lenne a legutolsó dolog amit gyártanék.Miert? Ezt se sikerult eltalalniuk? Mi a gond vele? Vagy csak kullemre nem fogott meg?
Akkor 2 féle van? Vagy hogy lehet hogy a nagykutyákon a gallérhajtókán van a rangjelzés a csajnak meg a vállán? Vagy ennyire más a női egyenruha? Az újon a galléron lesz vagy a vállon? Elvileg a galléron kéne a hagyományok miatt.Nem ez a régi még mindig. Az új nincs gyártásban (illetve ha van isten még nem is lesz évekig)