akkor mi?A NASAMS 2 a jelenlegi modifikációjában nem közepes hatótánvolságú légvédelmi rakéta rendszer, bármit is írjanak a hozzá nem értő újságírók.
akkor mi?A NASAMS 2 a jelenlegi modifikációjában nem közepes hatótánvolságú légvédelmi rakéta rendszer, bármit is írjanak a hozzá nem értő újságírók.
Napi hülye kérdés jöhet? Ha tényleg NASAMS-ot veszünk, az szerintetek milyen platformon lesz? RÁBA? Humwee? Vontatott?
Bocs, ha ez már kitárgyalásra került valahol, rég jártam erre.
Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!A legjobb az lenen ha minden eleme a rendszernek utánfutón lenne olyan formában,hogy egy H225 (ha már azt rendszeresítettük)külső teherként tudja szállítani vagy vontatni tudd kisteherautó méretű járművel.Egyszóval a legnagyobb hülyeség lenne teherautóra pakolni a rendszert.
Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!
Mobilon sokkal faszább első blikkre!Most nézzem. Megújult a honvédelem.hu
Ha sima kis pótkocsira van felrakva, akkor minden is el tudja húzni.Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!
Már nem írnak blikkszintű szarokból átvett hülyeségeket?
Miben csökkentené?Épp hogy növeli mert helikopterrel is szállítható
Mivel ötletbörzénél tartunk, én is bedobnám amim van.Ha sima kis pótkocsira van felrakva, akkor minden is el tudja húzni.

Nem csökkentené ez indokolatlanul a mobilitást? Én minimum fele-fele felosztanám a rendszert. Az objektumvédelmet ellátók úgy ahogy írod, de a dandárokat védelmezők menjenek teherautókra! De nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekünk helikopterrel szállítanunk!
... kár lenne veszni hagyni ilyen tehetséget, de tényleg![]()
A zsenik köztünk élnek.

hivjátok meg a humor topikba kérlek 
A sárga csík a tűzváltó kar előtt vajon mit jelent?
AMRAAM C7És te vajon melyik "modifikációra" gondolsz?![]()
akkor mi?
Szerintem ezek kiképzési fegyverek.Elképzelni nem tudom.
Az első kettő PKM-nek néz ki. Lövészeten ilyen közelés ilyen vegykón nem lövöldöznek. Lehet, hogy fekve tölts, célra tarts gyakorlása.Szerintem ezek kiképzési fegyverek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..