A CV nem a nagyhatalmi státuszhoz kell, hanem a világ uralomhoz. A kettő messze nem ugyan az!
Miért nem kérnek a Kimtől?A javításon és modernizáción lévő Marsal Saposnyikov romboló a Zvezda hajógyárban Balsoj Kamenyben(Vlagyivosztok) Igen lassan(keservesen) haladnak a munkák. Kevés a szakember. Az épülő új "Szeper" hajógyárba 8000 ember hiányzik. A kezdő bér 70-80000 Rubel (az orosz havi átlag 38000Rubel).
![]()
Miért nem kérnek a Kimtől?
8000 ember hiányzik
Először indítottak Onikszot a Basztion partvédelmi rakétakomplexumból a Csukcs-félszigetről(Csukotka)
Nem lehet fegyorsitani a kepzest? Uj iskolak? Atkepzes?
Elég lenne, ha a moszkvai átlagot kifizetnék nekik. Gyanítom, hogy az az országos átlag 5xöse.A javításon és modernizáción lévő Marsal Saposnyikov romboló a Zvezda hajógyárban Balsoj Kamenyben(Vlagyivosztok) Igen lassan(keservesen) haladnak a munkák. Kevés a szakember. Az épülő új "Szeper" hajógyárba 8000 ember hiányzik. A kezdő bér 70-80000 Rubel (az orosz havi átlag 38000Rubel).
![]()
Akkor először ezt kéne megváltoztatni.Külföldiek nem dolgozhatnak orosz hajógyárakban.
Nem születtek meg. Aki nincs, azt aztán képezheted.Nem lehet fegyorsitani a kepzest? Uj iskolak? Atkepzes?
Én szivesebben lennék hegesztő, ha ugyanazt a fizetést adnák.Kéne a szovjet háttér, ahol színvonalas képzés volt e téren, voltak szakközépískolák, müszaki egyetemek , amelyek a hajóépítésre szakosodtak. Így fejből -emlékezetből, ha egy szakközépiskola, egyetem van/maradt. Meg az is igaz, hogy "mindenki" jogász meg közgazdász akar lenni.
Elég lenne, ha a moszkvai átlagot kifizetnék nekik. Gyanítom, hogy az az országos átlag 5xöse.
Én szivesebben lennék hegesztő, ha ugyanazt a fizetést adnák.
Ezt gondold át mégegyszer.Akkor először ezt kéne megváltoztatni.

A moszkvai átlaghoz képest keressenek jól.Hegesztő szakma "hiánycikk" Oo-ban. Jól keresnek. az orosz átlaghoz képest.
Egy hajógyárba főleg hórukkember, hegesztő és festő kell. Egyik se fér hozzá valami nagy titkokhoz. Meg hajókovács.Ezt gondold át mégegyszer.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..