Rendben:
...hozzáteszem lesz, ha lesz, bár nem tudom láttad-e a H225M már létező kialakítását. Ezek szerint nem.Viszont szerintem az UH-60M Upgrade jóval korszerűbb kialakítású...
..."nagy valószínűséggel", "kenterbe fogja (!) verni", igen lehet, vagy lehet hogy nem.Az új hajtóművek 50%-kal nagyobb hajtómű teljesítményével az UH-60 hasznos tömege nagy valószínűséggel erősen közelíteni fogja érni a nála majd két tonnával nehezebb H225M teheremelő képességét! Hot-High képességben pedig tutira kenterbe fogja verni az Airbus típust.
Olvasod egyáltalán mit irsz?! Magánvélemény csupa feltételezésekkel. Továbbra is azt mondom, hogy marhaság a korábbi állitásod a korszerűségről.
Nekem tetszik az UH-60M, főleg ha nem úgy néz ki mint a szlovák gépek, azaz csupaszon,...kiváló katonai helikopter. Ha azt vettük volna hasonló mennyiségben értelmes áron akkor sem lettem volna szomorú. De teljesen elégedett vagyok az Airbus vonallal is...sőt, több szempontból -igy utólag- jobbnak találom, mint ha csak pl. UH-60-kat vettünk volna.

)