Puma IFV / SPz (Németország)

Ebben asszem a problémákról van szó...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ebben asszem a problémákról van szó...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Tegnap egy másik topic-ba betették. Nyilván van probléma, alkatrész sincs elég még, mint ahogy üzemeltetési tapasztalat is kevés. Ugyanakkor érezhetően (német bel-) politikai célzatú műsornak tűnik, ha ki tudsz szedni konkrétumokat, engem érdekelne, had tanuljunk belőle, hátha szükség lesz rá...:rolleyes:

• Tetszik
Reactions: independence
  • Tetszik
Reactions: Firga bácsi
Tegnap egy másik topic-ba betették. Nyilván van probléma, alkatrész sincs elég még, mint ahogy üzemeltetési tapasztalat is kevés. Ugyanakkor érezhetően (német bel-) politikai célzatú műsornak tűnik, ha ki tudsz szedni konkrétumokat, engem érdekelne, had tanuljunk belőle, hátha szükség lesz rá...:rolleyes:
Simulator, kamera, motor, akatrészellátás, kiképzés (parancsnoki?).
Az gáz, hogy a riport alatt is lefullad. 5 percig tartó ujraindítás is ciki.
A politikus szerint a 41-es olcsóbb lenne (lynx?).

Simulator, kamera, motor, akatrészellátás, kiképzés (parancsnoki?).
Az gáz, hogy a riport alatt is lefullad. 5 percig tartó ujraindítás is ciki.
A politikus szerint a 41-es olcsóbb lenne (lynx?).
Köszi. Igen a Lynx (KF 41) elvileg olcsóbb, de ezen az úton már elindultak. Most kellene költeni egy csomó minden cseréjére, rakéták integrációjára, meg tervezik 2025-től további 210 darab megrendelését a 2020-ig legyártandó 350 darab mellé. Tekintve, hogy nagy pénzekről van szó, a lobbik ott is dolgoznak. Mókás lenne, ha váltanának Lynxre.

Jaj! Nekem se megy a dojcs... :D Mondom , hátha valaki....

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül