Bocsi, ha nem erre gondoltál...A tűzszerészeink rengeteg rögtönzött eszköz felépítését tanulják és oktatják...Tényleg jók...
Bocsi, ha nem erre gondoltál...A tűzszerészeink rengeteg rögtönzött eszköz felépítését tanulják és oktatják...Tényleg jók...
Mi TNT-thasznaltunk. Prestestbol meg IFA elso fenyszorobolhoztunk ossze 120 mm es atutest.
TNT-vel könnyű Tomi Krisztállyal már nem annyira...
Az nem jo meg mutragyas dolgok semilyen celra. Nehez beinditani oket plusz baromi lassua lokeshullamuk. Gyalogosok puha celok ellen jok de pancelozott celok ellen mar nem .
Tegnap egy másik topic-ba betették. Nyilván van probléma, alkatrész sincs elég még, mint ahogy üzemeltetési tapasztalat is kevés. Ugyanakkor érezhetően (német bel-) politikai célzatú műsornak tűnik, ha ki tudsz szedni konkrétumokat, engem érdekelne, had tanuljunk belőle, hátha szükség lesz rá...Ebben asszem a problémákról van szó...
Valószínűleg ez a szoftverrádió kerül a Pumába:Egyébként a németek új C2 rendszerének részeként új rádiókkal tervezik felszerelni a Pumákat. Izraeli eredetű eszközöket akarnak, nemcsak a járművekbe.
https://elbitsystems.com/pr-new/elb...ply-soldier-radio-systems-to-the-german-army/
Simulator, kamera, motor, akatrészellátás, kiképzés (parancsnoki?).Tegnap egy másik topic-ba betették. Nyilván van probléma, alkatrész sincs elég még, mint ahogy üzemeltetési tapasztalat is kevés. Ugyanakkor érezhetően (német bel-) politikai célzatú műsornak tűnik, ha ki tudsz szedni konkrétumokat, engem érdekelne, had tanuljunk belőle, hátha szükség lesz rá...![]()
Köszi. Igen a Lynx (KF 41) elvileg olcsóbb, de ezen az úton már elindultak. Most kellene költeni egy csomó minden cseréjére, rakéták integrációjára, meg tervezik 2025-től további 210 darab megrendelését a 2020-ig legyártandó 350 darab mellé. Tekintve, hogy nagy pénzekről van szó, a lobbik ott is dolgoznak. Mókás lenne, ha váltanának Lynxre.Simulator, kamera, motor, akatrészellátás, kiképzés (parancsnoki?).
Az gáz, hogy a riport alatt is lefullad. 5 percig tartó ujraindítás is ciki.
A politikus szerint a 41-es olcsóbb lenne (lynx?).
Jaj! Nekem se megy a dojcs...Tegnap egy másik topic-ba betették. Nyilván van probléma, alkatrész sincs elég még, mint ahogy üzemeltetési tapasztalat is kevés. Ugyanakkor érezhetően (német bel-) politikai célzatú műsornak tűnik, ha ki tudsz szedni konkrétumokat, engem érdekelne, had tanuljunk belőle, hátha szükség lesz rá...![]()
Egy magyar már ki lett képezve rá a videó szerint.bocs, ha volt már:
Egy magyar már ki lett képezve rá a videó szerint.(22.00)
Jaj! Nekem se megy a dojcs...Mondom , hátha valaki....
Jobb, mint a Showder KlubÉs ha a feliratot bekapcsolod és átállítod magyarra?![]()
Tudom , de ez a xar telóm vmiért nem ad fel a Német feliraton kívül mást...És ha a feliratot bekapcsolod és átállítod magyarra?![]()
Tudom , de ez a xar telóm vmiért nem ad fel a Német feliraton kívül mást...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..