T-54 / T-55 (Szovjetunió) / Type 59 (Kína)

Vietnámi modernizált T-55
main-qimg-4ebd4d51aaccf0906aa3b91f1c25cee1

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A T-55 iraki modernizációját nehezen értem meg. Nyílván ez is pénzbe kerül. Ugyanakkor Irak kapott Abrams harckocsikat, a T-72 harckocsit gyártotta is. Persze lehet a gyártókapacitás már nincs meg. Modernizálásnak az jobban megfelelt volna.

• Tetszik
Reactions: borisz
A T-55 iraki modernizációját nehezen értem meg. Nyílván ez is pénzbe kerül. Ugyanakkor Irak kapott Abrams harckocsikat, a T-72 harckocsit gyártotta is. Persze lehet a gyártókapacitás már nincs meg. Modernizálásnak az jobban megfelelt volna.
Iszlámisták elleni harcra bőven megfelel ez is.És egyszerübben,olcsóbban üzemeltethető.

Előmelegítő restaurálása. Ritkán látni ilyet.
Ehj, kutyát sosem engedünk be a műhelybe. Bármilyen vegyszert beszívhat/felnyalhat, forgácsba léphet vagy ráeshet valami. Ez engem pl nagyon zavar, de amúgy jóféle videó.

Pedig ez egy érdekes darab. A T-554/55 széria egyik legérdekesebb változata, mivel kicsit visszanyúlik a második világháborús modellekhez. Van rajta valami ami egészen különlegessé és egyedivé teszi.

• Tetszik
Reactions: tonyo
Pedig ez egy érdekes darab. A T-554/55 széria egyik legérdekesebb változata, mivel kicsit visszanyúlik a második világháborús modellekhez. Van rajta valami ami egészen különlegessé és egyedivé teszi.
Szegecselt haslemez? Úgy emlékszem egyébként az is hegesztve van.

Tényleg, van valami ami alapján meglehet különböztetni egymástól a T-54/T-55-t ránézésre?