Vajon leadja ezt a filmet valaha az RTL?Valaki harckocsizó szakértse már meg ezt a kis videót! Mit tökölt annyit a töltő, és miért lőtt mellé?
Vajon leadja ezt a filmet valaha az RTL?Valaki harckocsizó szakértse már meg ezt a kis videót! Mit tökölt annyit a töltő, és miért lőtt mellé?
Derekasan irtották benne egymást a buzulmánok. Én már csak egy kávét kérek.Vajon leadja ezt a filmet valaha az RTL?
Iszlámisták elleni harcra bőven megfelel ez is.És egyszerübben,olcsóbban üzemeltethető.A T-55 iraki modernizációját nehezen értem meg. Nyílván ez is pénzbe kerül. Ugyanakkor Irak kapott Abrams harckocsikat, a T-72 harckocsit gyártotta is. Persze lehet a gyártókapacitás már nincs meg. Modernizálásnak az jobban megfelelt volna.
Ehj, kutyát sosem engedünk be a műhelybe. Bármilyen vegyszert beszívhat/felnyalhat, forgácsba léphet vagy ráeshet valami. Ez engem pl nagyon zavar, de amúgy jóféle videó.Előmelegítő restaurálása. Ritkán látni ilyet.
Szegecselt haslemez? Úgy emlékszem egyébként az is hegesztve van.Pedig ez egy érdekes darab. A T-554/55 széria egyik legérdekesebb változata, mivel kicsit visszanyúlik a második világháborús modellekhez. Van rajta valami ami egészen különlegessé és egyedivé teszi.
Hideg. Annyit elárulok, hogy ezen van egy plusz fegyver.Szegecselt haslemez? Úgy emlékszem egyébként az is hegesztve van.
Még neked sem hiszem el, hogy van rajta benzinfőző. :-DHideg. Annyit elárulok, hogy ezen van egy plusz fegyver.
Van rajta egy plusz géppuska.Még neked sem hiszem el, hogy van rajta benzinfőző. :-D
Tényleg, van valami ami alapján meglehet különböztetni egymástól a T-54/T-55-t ránézésre?Pedig ez egy érdekes darab. A T-554/55 széria egyik legérdekesebb változata, mivel kicsit visszanyúlik a második világháborús modellekhez. Van rajta valami ami egészen különlegessé és egyedivé teszi.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..