[HUN] MH 86. Szolnok Helikopter Bázis / MH Kiss József 86. Helikopterdandár

+2 év az orvosi egyetemen, + rezidens képzés, + oxiológia szakvizsga. Természetesen az utóbbi javára ;)
Bocs az lemaradt (és már nem tudtam szerkeszteni), hogy mentőtiszt képzés alapvetően eü. főiskolán van, de az orvosi egyetemen 4 év után egy különbözeti vizsgával már mentőzhetnek a hallgatók.

Modern szállás 21. századi helikoptereknek...

(A képek készítésénél és vágásánál arra azért odafigyelhettek volna, hogy a régi, beszakadt tetejű "könnyűszerkezetes hangár" ne legyen rajta a képen... ha már pozitív marketing a cél)
Erről van infó, milyen lesz és mikorra tervezik?
"A legújabb műszaki eszközöknek egy jövőben felépülő hangárkomplexum nyújt majd végső otthont a szolnoki bázison,"

Erről van infó, milyen lesz és mikorra tervezik?
"A legújabb műszaki eszközöknek egy jövőben felépülő hangárkomplexum nyújt majd végső otthont a szolnoki bázison,"

Meg kell ezt is kérdezni a VBÜ-től... :D De a válasz úgy is az lesz, hogy "a terveknek megfelelően, a szükséges időben rendelkezésre fog állni a megfelelő hangár."
Ha egyáltalán válaszolnak egy földi halandónak. Nem tudom eldönteni, hogy simán sz@r a kommunikáció vagy azt a stratégiát választották, hogy inkább nem mondanak semmit, mert így kevesebb lesz a felmerülő konkrét kérdés...

• Tetszik
Reactions: fishbed and migfun
Engem inkább az zavar, hogy az egész terület éjszakai köz-/meg-világitása, fénytechnikája elsőre úgy tűnik 0.

Igen valóban úgy tűnik,érdekes de persze az is lehet,hogy a szolnokiak ott hasalnak 0/24-n a fűben talpig sealben és éjjellátóban hogy azokat akik csak egy kis rézért ugranának be jól megkommandózzák:-):-):-):-)

Szerintem a sátor alján folyik be... ugye az nincs zárva... Nem teljesen értem.. ösz-visz vagy 3 éve biztos tudnak róla, meg is fogják építeni a rendes helyüket.. Miért nem azzal kezdték? Minek ez a sátor?
A két karbantartó hangár fel lett újítva, oda gurították be az új gépeket.

Ezenfelül

"A legújabb műszaki eszközöknek egy jövőben felépülő hangárkomplexum nyújt majd végső otthont a szolnoki bázison, addig azonban a Magyar Honvédség szakemberei azon igyekeztek, hogy az érkező helikoptereknek megfelelő, szakszerű tárolást biztosítsanak."

Ez mikorra az passz...

Addig van pluszban ez a" két, együtt közel egy focipálya területét kiadó hangársátor"
20200617_MH-86.-Szolnok-Helikopter-B%C3%A1zis-1-768x479.jpg

https://honvedelem.hu/cikk/modern-szallas-21-szazadi-helikoptereknek/

Szerintem a sátor alján folyik be... ugye az nincs zárva... Nem teljesen értem.. ösz-visz vagy 3 éve biztos tudnak róla, meg is fogják építeni a rendes helyüket.. Miért nem azzal kezdték? Minek ez a sátor?
El is mondják a videóba. Jó hangsúlyosan! TÁROLÁSRA!

Látom sokat kell még fejlesszek a kifejező készségemen, ha úgy is akarnak építeni, miért nem azzal kezdték, miért kell plusz lépcső(a sátor) valszeg be van kalkulálva rá az összeg, nekiállhattak volna időben. A francot se érdekli az amik miben ücsörögnek 20 éve... Semmi a bajom a sátorral, biztosan szuper lehet, (de nem egy normális épület...) csak plusz költségnek tűnik, amit ki lehetett volna küszöbölni.