+2 év az orvosi egyetemen, + rezidens képzés, + oxiológia szakvizsga. Természetesen az utóbbi javáraSzerinted mi a különbség a mentőtiszt és a mentőorvos között?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
+2 év az orvosi egyetemen, + rezidens képzés, + oxiológia szakvizsga. Természetesen az utóbbi javáraSzerinted mi a különbség a mentőtiszt és a mentőorvos között?
Bocs az lemaradt (és már nem tudtam szerkeszteni), hogy mentőtiszt képzés alapvetően eü. főiskolán van, de az orvosi egyetemen 4 év után egy különbözeti vizsgával már mentőzhetnek a hallgatók.+2 év az orvosi egyetemen, + rezidens képzés, + oxiológia szakvizsga. Természetesen az utóbbi javára
2019 végén 4 darab, 2020 12, 2021 4 darab.Én úgy emlékszem, hogy elsőnek pont 2019 vége volt kiírva érkezésnek és azt rakták később 2020 elejére.
A hangárokat összerakják, elcsomagolják. Szolnokon pedig építkeznek, de nem mobil hangárokat.A magyar légierő Gripen flottája december 17-től újra a kecskeméti MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison települ.
És már lehet is átvinni a Saab DAM mobil hangárokat Szolnokra...
A hangárokat összerakják, elcsomagolják. Szolnokon pedig építkeznek, de nem mobil hangárokat.
Két hangár elkészült, ebbe elég sokan elférnek. Jövőre folytatódik az építkezés.A talajrendezest azt lattam, de mire ott barmi felepul, addigra nyar lesz. Nem lenne rossz, ha addig is lenne mindennek fedett hely.
Nem tudjuk milyen hangárok lesznek az elsők amiket felhúznak, ha könnyűszerkezetes akkor az elég gyorsan elkészül,nem kell vele nyárig várniA talajrendezest azt lattam, de mire ott barmi felepul, addigra nyar lesz. Nem lenne rossz, ha addig is lenne mindennek fedett hely.
A hangárokat összerakják, elcsomagolják. Szolnokon pedig építkeznek, de nem mobil hangárokat.
Erről van infó, milyen lesz és mikorra tervezik?Modern szállás 21. századi helikoptereknek...
(A képek készítésénél és vágásánál arra azért odafigyelhettek volna, hogy a régi, beszakadt tetejű "könnyűszerkezetes hangár" ne legyen rajta a képen... ha már pozitív marketing a cél)
Erről van infó, milyen lesz és mikorra tervezik?
"A legújabb műszaki eszközöknek egy jövőben felépülő hangárkomplexum nyújt majd végső otthont a szolnoki bázison,"
Engem inkább az zavar, hogy az egész terület éjszakai köz-/meg-világitása, fénytechnikája elsőre úgy tűnik 0.Modern szállás 21. századi helikoptereknek...
(A képek készítésénél és vágásánál arra azért odafigyelhettek volna, hogy a régi, beszakadt tetejű "könnyűszerkezetes hangár" ne legyen rajta a képen... ha már pozitív marketing a cél)
Engem inkább az zavar, hogy az egész terület éjszakai köz-/meg-világitása, fénytechnikája elsőre úgy tűnik 0.
Kis beázás latszik az egyik satorban?+3
Év végéig meglesz a 18
Szerintem a sátor alján folyik be... ugye az nincs zárva... Nem teljesen értem.. ösz-visz vagy 3 éve biztos tudnak róla, meg is fogják építeni a rendes helyüket.. Miért nem azzal kezdték? Minek ez a sátor?Kis beázás latszik az egyik satorban?
A két karbantartó hangár fel lett újítva, oda gurították be az új gépeket.Szerintem a sátor alján folyik be... ugye az nincs zárva... Nem teljesen értem.. ösz-visz vagy 3 éve biztos tudnak róla, meg is fogják építeni a rendes helyüket.. Miért nem azzal kezdték? Minek ez a sátor?
Ezért kérdezem miért nem abban tárolják? Miért csak ezután építik?egy jövőben felépülő hangárkomplexum nyújt majd végső otthont a szolnoki bázison
A helikoptereket a sátorban helyezik el.. mondják a videóban...A két karbantartó hangár fel lett újítva, oda gurították be az új gépeket.
El is mondják a videóba. Jó hangsúlyosan! TÁROLÁSRA!Szerintem a sátor alján folyik be... ugye az nincs zárva... Nem teljesen értem.. ösz-visz vagy 3 éve biztos tudnak róla, meg is fogják építeni a rendes helyüket.. Miért nem azzal kezdték? Minek ez a sátor?
Koszovóban az amerikaiak hasonló hangársátorban tárolják és szerelik a blackhawkokat probléma nélkül lassan 20 éve.Ezért kérdezem miért nem abban tárolják? Miért csak ezután építik?
A helikoptereket a sátorban helyezik el.. mondják a videóban...