Értem, csak nem tudom mennyire megbízható hírforrás az... kurucon valaki azt írta dk-sok.
Elég kamunak tűnik, inkább azért terjeszthették el, hogy elégedetlenséget szítsanak egyrészt a rendőrök között, akik majd csalódottan tudják meg, hogy kamu volt az egész, másrészt más szervezetek (honvédség, katasztrófavédelem, mentők) tagjai között, hogy ők miért nem. Az ünnepek között nyilván szinte mindenki szabadságon van a minisztériumban, aki ezt intézné, ugyanakkor cáfolni sem fogják a "szivárogtatást" legalább holnapig stb. szóval elég kétséges a valóságtartalma. Gyanús, hogy mely médiák kezdték el nyomni a hírt, kormánypárti egy sincs köztük.
Ez kb. havi bruttó 41.600 forintos béremelésnek felelne meg. Csak így jövőre nem kell feltétlenül adni...
Elvileg én már leírtam, hetekkel korábban kaptam körlevelet hivatalos gépre, hogy dolgoznak az év végi pénzosztáson, valamint bérrendezésen.
Mindenkit fog érinteni, szó sincs csak rendőrségről. Ha elolvassátok a kiszivárgott híreket, ott sem ez van leírva, az egy dolog hogy a húgyagyú portálok ezt rakták ki szalagcímnek, hogy zsaru így, zsaru úgy...
Ez még az előtt volt hogy a jobbik megtrollkodta volna az egész tervezetet a saját bérrendezéses komolytalan saláta közepébe bevágott törvénymódosításával, miközben hónapok óta folynak a tárgyalások a szakmai szervezetek és a felsővezetés+politikum közt.
Szerintem a hír amúgy valós, a zsaruellátó meg nem egységes, sok ember csinálja ahogy levettem s lehet hogy vannak DK-sok is köztük, de pl. mikor migránsfogdosós hírt hoznak le, vagy teljes joggal szétfikázták azokat az embereket akik köpködtek a határon "szegény elesett Ahmedéket agyonverő" rendőrt/katonát, akkor mondjuk pont nem tűnt DKs szekértolónak a zsaruellátó.
Maradjunk annyiban hogy függeten kis rendőrbarát, azt kb megadom.