Ladagrant! TE Isten nevét szádra ne vedd! Haragját bizonyítja, hogy létezel!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Van az a mondás, hogy a világon az össz, intelligenciamennyiség állandó, csak sajnos egyre többen vagyunk.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez a tétel igaz. Ráadásul az is egyre valószínűbb, hogy mikor megérkezik egy újszülött ide a Földre, akkor a számára kimért mennyiség automatikusan tőled vonódik le...
bizonyítás: másodpercről másodpercre debilebb vagy.![]()
Ha így lenne, akkor a katonai haderők mind a nagyvárosokban tömörülnének, és nem a fenyegetésnek megfelelően lennének elosztva. Nem állomásoztatna Kína sem igen jelentős haderőt a hegyvidéki indiai határ mentén. De hidd el, hogy a déli kerítés mentén sem azért van állandó készenlét, mert a tanyavilágban kezelhetetlen lenne a népsűrűség...![]()
Nagyon dícséretes az, ahogy levezetted, hogy kinek drukkolsz. Ugyanakkor szerintem mindebből rossz következtetést vontál le.
Meggyőzni erről nem foglak... Ez nyilvánvaló!
Nekem az is elég, ha picit elgondolkozol rajta, hogy Putyin mennyire is egyenes ember. És hogy mennyire lesz is nekünk az jó, ha eléri a céljait.
Pedig egy alapos és tartós mea culpázás azért ráfért volna Oroszországra a HH vége után, mint a SZU közvetett jogutódjára. Mindenki jól járt volna!
Vegyük csak a nêmetek, vagy a japánok önkéntes demilitarizálását. Mindketten elég nagyot buktak 1945-ben, aztán most meg a világ vezető gazdasági hatalmai, elképeszto életszínvonalakkal...
Arra szeretnélek kérni, hogy a beidézett hozzászólásomból emeld ki (még annyi fáradtságot sem igénylek, hogy egy karaktert is bepötyögj) azt a részt, ami tényszerűen nem igaz!Teljesen elrugaszkodsz a valóságtól, jogodban áll, de attól még nem igaz.
Milyen alternatív módról beszélsz?
Arról szól a russzofil narratíva, hogy az oroszok a Nato fenyegetés ellen fegyverkeznek...
Igen a Nato vezetését meg teljesen hülyének tetszik nézni! Majd a fentebb leírt történelmi veszteségek ellenére nekirohannak a betonfalnak, meg a biztos atomháborúnak!?! Mindezt anyagi és emberi hiánnyal küzdő hadseregekkel.
Nem lehet, hogy Putyin mégis be akarja darálni a volt tagállamokat?
Hoppá várjál! Ukrajnával már pszeudoháborút vív. A Krímet már visszacsatolta. Abházia is már kvázi Oroszországhoz tartozik. Dnyesztermenti köztársaságot még nem is említettem.
Szerintem elég jól áll! Ha sikerül Fehéroroszországot is behúznia, akkor már az Anschluss szintű machinációnál tartana.
2 napja azzal lettem leoltva, hogy a "Putyin nem akarja visszaállítani a '90-es évek előtti világrendet".
Csakhogy a '90-es évek előtti világrendben nekünk az jutott, mint a harmadik ikernek...
Erre írtam neked, hogy Magyarország technológiai, gazdasági, demográfiai központja, se nem a szerb határon, se nem a Tiszántúlon van...De hisz ezen a térképen nem a nagyvárosok látszanak, hanem az, hogy az ország lakosságának igen jelentős hányada a nyugati régiókban él. Ebből következően az infrastruktúra is ennek megfelelően lett kialakítva. Ipari létesítmények, energiaellátás, vasúthálózat. Ezek mind erre a területre összpontosulnak. Naná, hogy ide telepíti a modern fegyverrendszereit.
Te most komolyan németek vereségéhez, a japánok vereségéhez, vagy a HH elvesztéséhez hasonlítod a Vietnámi amerikai vereséget?De az USA sem mea culpázott mikor füstölgő picsával volt kénytelen elhagyni Vietnámot.
Mar csak az kell hogy az ukranok el ne lopjak megint a gazunkat. Szerintem Magyarorszag gyozott, lesz tovabbra is olcso orosz gazunk ha az ukranok nem lopjak el. Ez pedig letfontossagu a hazai ipar versenykepessegehez. Koszonjuk o bolcs Putyin mester...https://index.hu/gazdasag/2019/12/2...2_9_milliardot_a_pernyertes_ukran_olajcegnek/
Ukrajna győzött! Lélekben minden fenyegetett kelet-európai ország egy kicsit ukrán is.
Oregapamhoz visszajutott nehany evig, de nem orult neki szegeny, isten nyugosztalja. De ha akarsz te meg visszakerulhetsz oda, csak rajtad all, mint a Navalnij haverja Novaja Zemljara.Az olajvagyon ami Nyugat-Szibéria alatt található őseim birtoka akik évezredekig éltek ott. Ha visszajutna a népünkhöz én megengedném hogy NATO támaszpont jöjjön ott létre. Sajnos papír hiányában senkinek semmi joga hetvenkedni különben Isten és a világ nemzeteinek haragját vívja ki.
Ha olyan kiválló a kereskedelem, akkor vajon miért pont ezzel az érvvel akarja miniszterelnökünk feloldatni az oroszok elleni szankciókat?
Az a baj, hogy Putyin bácsi pontosan arra hívatkozva kezdett bele a fegyverkezésbe, hogy meg tudják védeni magukat, és hogy ez csak védelmi célu.
Mert hogy őket mindenki csak meg akarja támadni...
Ez tök logikus....Mármint olyannak, akinek érdeke fűződik az oroszok megerősödésében. Ha így lenne, akkor a nyugatnak nem a SZU felbomlása után kellett volna rájuk végleges csapást mérni?
Dehát miért nem tették meg?![]()
Számomra rejtély, hogy aki ennyire fél Oroszországtól, az a hozzászólásaiban miért használ rengeteg vidámságra utaló mosolygó jelet. Úgy mint
Miközben állítólag fél.
Erre írtam neked, hogy Magyarország technológiai, gazdasági, demográfiai központja, se nem a szerb határon, se nem a Tiszántúlon van...![]()
Te most komolyan németek vereségéhez, a japánok vereségéhez, vagy a HH elvesztéséhez hasonlítod a Vietnámi amerikai vereséget?![]()
Arra szeretnélek kérni, hogy a beidézett hozzászólásomból emeld ki (még annyi fáradtságot sem igénylek, hogy egy karaktert is bepötyögj) azt a részt, ami tényszerűen nem igaz!![]()
Akkor most lapozzunk csak fel Boki többször elsütött "poénját" a rubelben mért hadi költségvetés emelkedésről?A fegyverkezésről. Az egytizedét költik rá, mint amennyit az amerikaiak. Ez ám az óriási fegyverkezés.
Tényleg? Nyomul? Meg szeretném kérdezni, hogy Magyarország csatlakozásáról a NATO-hoz ki döntötte el? Az amerikaiak vagy a magyar nép?Ezen kívül hiába csűröd csavarod,attól még a NATO,átbaszva az oroszokat,felrúgva azt, amiben annak idején megegyezett Gorbacsov és Bush, nyomul az orosz határok felé.
Ez egy elég vicces kijelentés annak tükrében, hogy mi pontosan német haditechnikát rendelünk orrba-szájba, miközben a német állam gyakorlatilag demilitarizált.Plusz azzal a céllal is fegyverkeznek, hogy eladják a fegyvereket.Elég jól megy nekik, mert a világ második számú fegyverexportőrei.
Szerintem először nézz utána, hogy ki kinek, és mennyit ad el!Ezenkívül még mindig nem tudtam meg, hogy miképpen próbálsz meg piacot szerezni a termékednek, egy káoszba fulladt, pénzügyi csőd felé menetelő országnak? Nem tudtam, hogy hajléktalanoknak nagyobb eséllyel lehet eladni Ferrarit, mint milliárdosoknak.
Nem bonyolult! Rányomsz a válasz gombra...az egérmutatóddal kijelölöd a kívánt részt. Majd megnyomod a szerkesztőlécen az első 5 ikon bármelyikét.Abból hogy "Teljesen elrugaszkodsz a valóságtól" mit nem értesz....
Igen! Pontosan erre gondoltam a "genitália dörzsölgetés" alatt!A valós érvek és a történelmi ismeretek hiányának leplezése céljából.
Milyen alternatív módról beszélsz?
Arról szól a russzofil narratíva, hogy az oroszok a Nato fenyegetés ellen fegyverkeznek...
Igen a Nato vezetését meg teljesen hülyének tetszik nézni! Majd a fentebb leírt történelmi veszteségek ellenére nekirohannak a betonfalnak, meg a biztos atomháborúnak!?! Mindezt anyagi és emberi hiánnyal küzdő hadseregekkel.
Nem lehet, hogy Putyin mégis be akarja darálni a volt tagállamokat?
Hoppá várjál! Ukrajnával már pszeudoháborút vív. A Krímet már visszacsatolta. Abházia is már kvázi Oroszországhoz tartozik. Dnyesztermenti köztársaságot még nem is említettem.
Szerintem elég jól áll! Ha sikerül Fehéroroszországot is behúznia, akkor már az Anschluss szintű machinációnál tartana.
2 napja azzal lettem leoltva, hogy a "Putyin nem akarja visszaállítani a '90-es évek előtti világrendet".
Csakhogy a '90-es évek előtti világrendben nekünk az jutott, mint a harmadik ikernek...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..