A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Rajtad kívül a kutya nem akar mindenféle doktrinával szembenő butaságokat csinálni..Szóval a kutya nem akar cserélgetni.
Ugye, hogy nem. Akkor miért emlegetjük a két lövész dandarral?
A két lövész támadhat.
Védhet.
A kr nem.
Csak az a kettő szerencsétlen. Úgyhogy nincs három dandaros koncepció, ha nincs egy valóban 3. dandár.
Minden más csak fingfestés.

Ugye, hogy nem. Akkor miért emlegetjük a két lövész dandarral?
A két lövész támadhat.
Védhet.
A kr nem.
Csak az a kettő szerencsétlen. Úgyhogy nincs három dandaros koncepció, ha nincs egy valóban 3. dandár.
Minden más csak fingfestés.

Már miért ne támadhtna?Persze azon kívül,hogy a te gondolkodásmódod lemaradt úgy 50 évvel?

Támogató dandi a HM szervek kiszolgálására lett létrehozva. Gondolom tudod, hogy a támogató dandárnak milyen a felépítése, és miféle feladatokkal van megpakolva. Nem igazából értem, hogy mit értesz szakmai szám alatt, hiszen azt már réges-régen nem használjuk. Hogy mit használunk jelenleg, az után pedig keresgélj egy keveset (MAK kód). Remélem ennyi elégséges volt.

Támogató dandi a HM szervek kiszolgálására lett létrehozva. Gondolom tudod, hogy a támogató dandárnak milyen a felépítése, és miféle feladatokkal van megpakolva. Nem igazából értem, hogy mit értesz szakmai szám alatt, hiszen azt már réges-régen nem használjuk. Hogy mit használunk jelenleg, az után pedig keresgélj egy keveset (MAK kód). Remélem ennyi elégséges volt.
Ne nézz le másokat! Én tudom mi az a MAK kód. De sokan nem. Remélem ennyi elégséges volt.

én ezt tudom , én azt az álláspontot nem értem itt pár embertől hogy a KRDD nem lehet a harmadik dandár
Én azt nem értem, hogy hogy lehetne két harcászati szintű manőver dandár mellett egy különleges rendeltetésű dandárnak hívott teljesen más feladatú, kiképezettségű, felszereltségű és alárendeltségű kötelék valamilyen szempontból is "HARMADIK"?

• Tetszik
Reactions: mindenen kívül
Béláim, úgy érzem le vagyunk maradva. Dél-Koreában már paladinok is szolgálnak.

588703cfc6b98de9141ac34caf43c9cf4dfd5418.png

Én azt nem értem, hogy hogy lehetne két harcászati szintű manőver dandár mellett egy különleges rendeltetésű dandárnak hívott teljesen más feladatú, kiképezettségű, felszereltségű és alárendeltségű kötelék valamilyen szempontból is "HARMADIK"?
ha nem tudod megérteni miért különleges dandár a különleges és miért vannak ott ahol akkor azzal nehéz mit kezdeni , ha tetszik ha nem az a harmadik dandár , pont