• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 020
26 548
113
Egy sokatmondó kép, hogy még mindig mi a fontosabb Kínában!

7Pd97X0WrH1s9g5os.jpeg
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
25 847
91 298
113
"A gyógyultak számát tekintve is az rajzolódik ki, hogy Hupejen kívül a kórházak eredményesebbek a betegség kezelésében, mert míg Hupejben a 11 177 fertőzöttből eddig 295-nek sikerült legyűrnie a kórt, az ország többi részében 6028 betegből 180 gyógyult meg.

Magán Hupejen belül is elsősorban a tartományi székhelyen, Vuhanban a legsúlyosabb a helyzet - a 11 milliós városban mostanáig 5142 fertőzöttet azonosítottak, és a halálozások száma 265 volt. Vuhanban eddig 181 beteg gyógyult meg."
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 027
113
nembaj.. az a fo hogy a partelnokok nehogy elkapjak a betegseget, a nepet meg ki nem szarja le...errol szol a komunizmus es semmi masrol - hogy eljenek a partvezerek nyugalmas, gazdag eletet...a nepeseg 90% karan.
Persze, csakis a kommunizmus szól erről ... mert utcasarki Hanzi is mehet abba a kórházba, ahová baj esetén Merkel nyanyát viszik, vagy Tescós Marynek is jár ugyanaz a kórház ahová Trumpot viszik, esetleg Micronnak se jár jobb kezelés, mit egy francia tüntetésen megsérült Pierre-nek, rendőrnek, tűzoltónak, ugye így KÉPZELTED (mert hogy nem így van, azt ugye tudjuk)??!! Esetleg az említett főnököknél is a kommunizmus érvényesül??!! Vagy én és te is mehetünk abba a kórházba, ahová a magyar "parlamenti elit" jár soron kívül?!! Persze lehet, hogy te mehetsz, ha valamelyiknek a valakije vagy, csak akkor mitől vagy így felháborodva ... avagy hány éves vagy kis herceg, hogy még mindig csak itt tartasz ...
 

borisz

Well-Known Member
2012. május 25.
8 135
10 832
113
Nem szaroznak az elvtársak. Persze az index zugfirkászai szerint eleinte az volt az álláspont, hogy Kína túlreagálja, pánikot kelt. Majd az, hogy nem reagált elég jól, kevés és késői a reakció (nem látom még a zombi apoakaliszis jeleit az utcán, hogy ha már #nicnsmásik, akkor gagyi popkultúrás utalást tegyek). Most, hogy látszik, hogy pár nap alatt felhúztak egy kórházat, egyelőre jól kézben tartják a helyzetet, az a baj, hogy eleinte, amikor pánikkeltéssel vádolták őket, akkor titokban tartották...

Van sapka, nincs sapka, megjött az utasítás, hogy rosszul csinálják elvtársék... Mindeközben egy off témában: a afcebook kiderült, hogy szarul tárolja a jelszavakat, de igaziból jól csinálja, mert értünk teszi... Okay. Ez a globálkapitalista szócső napról napra undorítóbb. Éljen a Párt!

Ügynökök ezek.

ez a második legtöbb eset Kínán kívül Japán után

Szóval a harmadik. :D
 
  • Tetszik
Reactions: zeal