T
Törölt tag
Guest
Vazze!
https://nepszava.hu/3069215_istenre...vatkozik-putyin-tervezett-alkotmanymodositasa
Megszavaztatja Vova az istenadta népet, hogy akarnak e szu 2.0-át,a foderáció mostani teruletén.
Most figyeljetek! Jön Barbatrükk...Nem lesz új Szu! Kár is erről beszélni.(mondjuk én nem is beszéltem róla soha)
Amiket te belinkeltél, azok is csak kiragadott mondatokról szóltak. Sehol nem mondta Putyin azt, hogy a Szovjeúniót és a KGST-t, valamint a Varsó Szerződést szeretné visszaállítani. Sehol!
Persze te és még páran itt, a látens orosz gyűlöletetektől vezérelve próbáltok mindent úgy látni. Kár, mert egy modern XXI. századi gondolkodással rendelkező ember nem gyűlölhet egy népet zsigerből. Te és még páran ezt előszeretettel teszitek meg itt. Angelsoul barátodat már bannolták is párszor a nyíltan oroszgyűlölő hozzászólásai miatt.
Szerintem próbáld elfogadni, hogy Oo.-ban is emberek élnek, akik rendelkeznek azzal az intelligencia szinttel, hogy eldöntsék, hogyan szeretnének élni a saját országukban. Ahogy mi magyarok is szeretnénk magunk eldönteni, hogy hogyan élünk itt Mo.területén, hogy kitől veszünk gázt, kinek adjuk el az almánkat, kit engedünk be az országba, stb. Ne utáld őket azért, mert nem kell nekik annyi McDonalds vagy iphone.