Szerintem a tarcsisok felszerelése nem rossz. Legalább is annyira nem rossz. Már amit látok.Megmég kocsi is?
Talán előbb rendes felszerelés kéne.
Olyan juttatásokról beszéltem amik a toborzáshoz járulhatnak hozzá és nem kerül pénzbe, vagy nem sokba.
A toborzás az toborzás... Régen is leitatták, megkur******ták és reggel a seregben józanodtak.
A rendes felszerelés hiánya szerintem is nagyon gáz. Hozzáteszem egyszerűen le kell gyártatni valahol, legalább az átállásig. Utána már lehet gyártogatni. Hozzáteszem azért ami honvédeket túrázásnál látok, azért a gyakorlók, bakancsok nem tűnnek rossznak, sőt. Ahogy többen írják kompletté kellene tenni.

akik megsponzoraljakplussz pontot kapnak a beszallitoi szerzodeseknel es konmyitett nato minositest kap... Nem olyan bonyolult ez csak alkalmazni kell mas agak technikajat...
/biztonsagi ceg nem nyuggerekkel./ amik akar a hatarzar orzesere is kaphatnak megbizast..../tehat tok legalisan bevetheto...pl pihentetes celjabol.../mellette meg nyomnak a civilt es az allami orzesvedelmet./komoly nev lenne hamar a civil vilagba./ g4 sec mehetne a pi.ba meg maradna a multiknal...