[HUN] Airbus A319

Az alapvető probléma az h oda jutottunk, nem lehet /nem merik kimondani: más normális államokhoz hasonlóan mi is vettünk pár gépet, amin katonákat és vip személyeket fogunk szàllítani.
Nem is tudom hany helyen olvastam, hogy a honvedseg egyik alapfeladata a vedett szemelyek, kormatnyagok, katonai vezetők szállitasa csak annyi a hülye ebben az orszagban hogy nem ertik meg es felteszik az idióta kerdeseiket újra meg újra.

Nem is tudom hany helyen olvastam, hogy a honvedseg egyik alapfeladata a vedett szemelyek, kormatnyagok, katonai vezetők szállitasa csak annyi a hülye ebben az orszagban hogy nem ertik meg es felteszik az idióta kerdeseiket újra meg újra.

"Nem is tudom" hány hejen olvastam h ezt a szállítást nemkormànygépek fogják végezni.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: arcas
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Volt már linkelve kb. két hete, csak újra feltöltötték a videót, ezért van mai dátuma. Ha jól látom 0:25-nél kivágták belőle a hajtóműgondola lábbal kinyitását... nem tűnt szabványos eljárásnak. Kíváncsi vagyok, a ferihegyiek hogy csinálják.

Észrevesztek még más változás is a videóban?

Annál is inkább, mert Marokkóból 146 főt kell kihozni, a honvédség A319-esei meg - tudtommal - max. 126-fős konfiggal rendelkeznek. :rolleyes:
2x meg aztán teljesen felesleges fordulni, amikor a Wiz gépei meg állnak. o_O

De a honvédségi személyzetnek meg kellene a repült óra, így lehetne kétszer fordulni :) vagy ha működne a 604-es is.. :rolleyes:
Ha ezt valamelyik ellenzéki média megneszeli, napokon keresztül ezen fog pörögni...
De PR-nek is jó lett volna, ha honvédségi gép. Így tulajdonképp a megvételi okok jó része nem teljesül :/

• Tetszik
Reactions: borisz