[HUN] Airbus A319

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Laci1970

Well-Known Member
2016. július 23.
1 760
3 195
113
Az alapvető probléma az h oda jutottunk, nem lehet /nem merik kimondani: más normális államokhoz hasonlóan mi is vettünk pár gépet, amin katonákat és vip személyeket fogunk szàllítani.
Nem is tudom hany helyen olvastam, hogy a honvedseg egyik alapfeladata a vedett szemelyek, kormatnyagok, katonai vezetők szállitasa csak annyi a hülye ebben az orszagban hogy nem ertik meg es felteszik az idióta kerdeseiket újra meg újra.

Halfdan

Well-Known Member
2019. január 9.
2 223
3 236
113
Nem is tudom hany helyen olvastam, hogy a honvedseg egyik alapfeladata a vedett szemelyek, kormatnyagok, katonai vezetők szállitasa csak annyi a hülye ebben az orszagban hogy nem ertik meg es felteszik az idióta kerdeseiket újra meg újra.

"Nem is tudom" hány hejen olvastam h ezt a szállítást nemkormànygépek fogják végezni.

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
27 814
98 639
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: arcas

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
43 267
83 208
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Volt már linkelve kb. két hete, csak újra feltöltötték a videót, ezért van mai dátuma. Ha jól látom 0:25-nél kivágták belőle a hajtóműgondola lábbal kinyitását... nem tűnt szabványos eljárásnak. Kíváncsi vagyok, a ferihegyiek hogy csinálják.

Észrevesztek még más változás is a videóban?

ms07

Well-Known Member
2012. október 19.
3 894
6 165
113
Annál is inkább, mert Marokkóból 146 főt kell kihozni, a honvédség A319-esei meg - tudtommal - max. 126-fős konfiggal rendelkeznek. :rolleyes:
2x meg aztán teljesen felesleges fordulni, amikor a Wiz gépei meg állnak. o_O

De a honvédségi személyzetnek meg kellene a repült óra, így lehetne kétszer fordulni :) vagy ha működne a 604-es is.. :rolleyes:
Ha ezt valamelyik ellenzéki média megneszeli, napokon keresztül ezen fog pörögni...
De PR-nek is jó lett volna, ha honvédségi gép. Így tulajdonképp a megvételi okok jó része nem teljesül :/

• Tetszik
Reactions: borisz