J-11 / J-15 / J-16 Flanker , Flying Shark (Shenyang, Kína)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

150 db j-16 lehet már szolgálatba .
img-d60d0b41d0a84138e573964ac5a7be52-jpg.558483

• Tetszik
Reactions: endre
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre
Kíváncsi vagyok, mikor áll hivatalosan rendszerbe. Illetve utána mennyire fogják kiengedni a közeli vizekről. A Shandongnak már illene nagyobb, hosszabb utakra mennie.

mikor jönnek majd elö a szokas szerint "önallo fejlesztesu" Szu-35
Te olyat nem fogsz látni. Ha figyelmes lettél volna már volt arról szó hogy a j-16 avionika terén fejlettebb mint a szu-35. Arról is volt szo hogy mas gépek tajvani japan gépek feltartoztatasara is ezt fogják kuldeni mivel igy nem fedik fel a j-16sok radar képességét

Te olyat nem fogsz látni. Ha figyelmes lettél volna már volt arról szó hogy a j-16 avionika terén fejlettebb mint a szu-35. Arról is volt szo hogy mas gépek tajvani japan gépek feltartoztatasara is ezt fogják kuldeni mivel igy nem fedik fel a j-16sok radar képességét
.
.
Pedig valamiért csak fontos volt nekik a Szu-35 megvásárlása, szokás szerint minimális darabszámban. Sz-400 szintén.

Pedig valamiért csak fontos volt nekik a Szu-35 megvásárlása, szokás szerint minimális darabszámban. Sz-400 szintén.

Ezt nem nem1x már elmondtam ! Ha szabad a piac?Akkor szerinted a jneki nem venne pár szu-57 gépet ha tehetné? Sz-400-ast is venne és szívesen vásárolna belőle Izrael is ;)
Te nem lennél rá kíváncsi hogy mire képes a másik ?

Ezt már esment honnan veszed aranyapám belelátsz a komplett fejlesztésbe/üzemeltetésbe ? Szvsz igen kevesen vannak akik ezt tényszerűen kijelenthetnék de ők meg nem tehetik ! R-go ez már megint a valahol olvastam a tutit című agymenés !

Ezt nem nem1x már elmondtam ! Ha szabad a piac?Akkor szerinted a jneki nem venne pár szu-57 gépet ha tehetné? Sz-400-ast is venne és szívesen vásárolna belőle Izrael is ;)
Te nem lennél rá kíváncsi hogy mire képes a másik ?

És az Oroszt már megint olyan idiótának nézed , hogy az aktuális csúcstechnikáját egy az egyben az ellen rendelkezésére bocsájtja ? Roni te hány éves vagy , hogy még hiszel a mesékben ?

És az Oroszt már megint olyan idiótának nézed , hogy az aktuális csúcstechnikáját egy az egyben az ellen rendelkezésére bocsájtja ? Roni te hány éves vagy , hogy még hiszel a mesékben ?
A helyzet az, hogy sokszor az oroszok jóval fejlettebb fegyvereket adtak el Kínának, mint amit ők megengedtek a hadseregüknek.
Kellett a pénz, na.

És az Oroszt már megint olyan idiótának nézed , hogy az aktuális csúcstechnikáját egy az egyben az ellen rendelkezésére bocsájtja ? Roni te hány éves vagy , hogy még hiszel a
Tud te mit beszélsz? Az oroszok fő export piaca india es a rivális kina jobb gépet az oroszoktol mint a partnernek számító india. Na ezt hallgasd meg!Amit meg Mackensen leirt arról bizony meg molni is tud. Mert putyin tett egy olysn kijelentést mely szerint külföldre korszerűbb gépeket adnak el mint amilyennel maga az orosz légiero rendelkezik.

Igaz a fenti állíts a 2008 hangzott el. De a legpontensebb export cuccuk a szu35 es nem a szu-30mki

Igaz a fenti állíts a 2008 hangzott el. De a legpontensebb export cuccuk a szu35 es nem a szu-30mki

igazad-van.jpg

De még mindig áll a fenntartásom az ügyel kapcsolatban mert én semmit se vagyok hajlandó készpénznek venni még ha a Cár is mondta !

Mondhatnám , hogy szkeptikus vagyok de inkább óvatosan bánok minden információval !

okos3.jpg

respect3.jpg

igazad-van.jpg

De még mindig áll a fenntartásom az ügyel kapcsolatban mert én semmit se vagyok hajlandó készpénznek venni még ha a Cár is mondta !

Mondhatnám , hogy szkeptikus vagyok de inkább óvatosan bánok minden információval !

okos3.jpg

respect3.jpg
Akkor vess mondjuk egy pillantást a Sobtemenny osztályú rombolókra. Ott szabad semmel is látható a külömbség...