K
kamm
Guest
Szerintem hagyjuk az én történelmi ismereteimet, amikor te a jelennel sem vagy tisztában.
Boszniát a NATO biztosítja a BAP-hoz hasonló váltásokban.
A szlovakokban igaza van.

Nem adtak mar at a szerbeknek meg horvatoknak evekkel ezelott?
Ausztria hadereje olyan anyagi helyzetben van, hogy tavaly ősszel bejelentették, hogy csődbe megy a haderő, ha nem kapnak + forrást év végéig, mert addigra szinte a teljes keretét elköltötte. Hiába magasabb az életszínvonal, ha leszarják a haderőt.
Szerinted mekkora lehet a baj, ha vissza akarják adni az EF-eket majd az M-346-okra akarják bízni a légtér felügyeletét, és úgy a komplett légvédelmet?
Az meg külön vicces, hogy pont a németeket hozod fel, mikor a mostani EF-ekkel is ők "verték át" őket.
A németektől milyen gépet vennének? EF-eket.Dehát most is az van nekik! Most akarják leadni őket....
A szlovák ügy meg tulajdonképpen egy elég halovány - tulajdonképpen csak akadémikus - lehetőség. Főleg, hogy aláírt szerződésük van az F-16-osokra...
Az osztrakok, bar egyertelmuen europai ill nemet-kozpontu politikat futtatnak, vigyaznak a semlegessegukre. Az EF a legelaso generacios, baromi maceras, draga stb modell, jol megegtek vele es nem akarnak meg tobbet beleolni.
Idokozben viszont azert lenyugodtak a kedelyek es a praktikum felulirja a dolgokat, szerintem maradnak az EF-ek, amig lehet, aztan ugyis Gripen E/F-juk lesz nekik is, lefogadom.

A szlovak legter tema valoban hulyeseg, politkailag sincs realitasa, no meg szinte biztosan lesznek sajat gepeik.