Ritka képek
"Az afganisztáni és iraki "kirándulások" egyik hozadéka volt a 405-ös An-26-os gépünk a vállról indítható infravörös rakéták elleni védelmének kialakítása. A munkafolyamatot és a végeredményt szeretném nektek megmutatni." (Barta Endre, Fotók a Magyar Légirerőről 1946-tól napjainkig)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Valami iszonyat sufni megoldás.
Ezt most annyira nem értem. Ha egy gépet kellett átalakítani, akkor az egyedi gyártás elkerülhetetlen.Valami iszonyat sufni megoldás.
És milyen módon tervezik használni a rendszert? Merthogy MAWS az tudtommal nincs..Ritka képek
"Az afganisztáni és iraki "kirándulások" egyik hozadéka volt a 405-ös An-26-os gépünk a vállról indítható infravörös rakéták elleni védelmének kialakítása
Finger triggerrel ;-)És milyen módon tervezik használni a rendszert? Merthogy MAWS az tudtommal nincs..![]()
már valószínűleg sehogy... tekintve, hogy ezek bő 15 éves fotók a 405-ösről.És milyen módon tervezik használni a rendszert? Merthogy MAWS az tudtommal nincs..![]()
Lehet, hogy semmi se lesz, mert a semmi az nem a KC-390 és még csak nem is 4 hajtóműves..Állítólag a váltótípus nem a KC-390 és nem 4 hajtóműves..
Június 11-én lehet az Ancsa búcsúrepülése.
Állítólag a váltótípus nem a KC-390 és nem 4 hajtóműves...
Lehet hogy ez még nem a vég, csak az Ancsákat is hagyják még egy pár évig rohadni a szabad ég alatt - mint a Mihukat -, és csak utána küldik majd ki az Oroszokhoz restaurálni őket...Június 11-én lehet az Ancsa búcsúrepülése.
Állítólag a váltótípus nem a KC-390 és nem 4 hajtóműves...
C295 vagy C27j?Állítólag a váltótípus nem a KC-390 és nem 4 hajtóműves...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..