Feketepont, h nem horgászol![]()
Még a halat sem szeretem(kivéve a tonhal meg az olajos).Az utóbbi 4 évben vagy 2x Baján voltam a halászléfesztivál(vagy mi a neve)alatt de a közelébe sem mentem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Feketepont, h nem horgászol![]()
Most már ezt is tudodOFF
Lehet,hogy ez az én szegénységi bizonyítványom,de most döbbentem rá,hogy mit jelent a neved( a Loc Ness-i tóba fotóboltolt harcsa kapcsán)...
Közbeszerzések:
Rejtjelző eszközök beszerzése
Beszerzés rövid leírása: 1 db TCE-621C Rejtjelző eszköz, valamint a hozzá tartozó kiegészítő eszközök beszerzése.
Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás
Nyertes gazdasági szereplő neve: HM EI Zrt.
Kifiezetésre kerülő ár: 11,8 millió Ft
Szerződéskötés időpontja: 2020.06.10.
/
Nem azzal vitatkozom, hogy 1 millió dollárból nem lehet érdemben egy 50 éve tervezett harckocsit modernizálni, hanem azzal, hogy ma pont az elektronikai rendszerek adják egy eszköz árának jelentős bizonyos esetekben a bőven nagyobb részét.
![]()
Mi a jó ég ez hogy több mint 11 millió forint??
Nemtom, viszont a VBÜ honlapján szerepel, kicsit részletesebben az ajánlat.![]()
Mi a jó ég ez hogy több mint 11 millió forint??
...írhatott volna darabszámot meg állomáshelye(ke)t is...Jan ( a szerkesztő) azt is megemlítette, hogy itt mi röhögünk Palin, aki totálisan egyoldalúan "jólinformált".![]()
Lenne egy észrevételem. Ami a környező országokat illeti.Javarészt most is érintett vagyok ezért csak pár dolog.Sziasztok, Köszönöm az adminnak aki kitiltott majd visszaengedett...köszi.
Nem csak lejárt a bünti?Sziasztok, Köszönöm az adminnak aki kitiltott majd visszaengedett...köszi.
s igenis kell a tüzes-csöves tüzérség, ha másra nem akkor demonstrativ célra. aztam ami nekik van himars, az a minimum...ugyanazt...de a legfontosabb az lenne hogy a hála istennek nálunk még létező zsidó kisebbség segitségével a mai izraelt megkérni hogy ugyan adja már át a vaskupolát...50 cent egy lövs ezt olvastam...felügyelhetik is...oszt a nafams meg az iris elmehet a fenébeLenne egy észrevételem. Ami a környező országokat illeti.Javarészt most is érintett vagyok ezért csak pár dolog.
1 max 2 ország van aki jelenleg tudna a környezetünkben ( és 1 aki akarna) ellenünk bármit is tenni.Szerbia és Románia. A szerbek jelenleg jók...nincs gond. A románok meg mint mindig, kiszámithatatlanok.Ellenük igen is kell fegyverkezni, mert ha megeszik a mititet és eszukbe jut debrezin akkor jonni fognak.először a tiszáig...majd raernek..kb 50 evet a dunaig....és így tovabb.
már nem elég az hogy védekezünk, féljenek ők...és néha menjen át 1-2 egység a hataron...persze ha van erő..a,ig nincs ne...de tudatositani bennuk folyamatosan hogy erdély kozos, felvonulási terep. és kéretik igy is viselkedni.ha ez nem tetszik akkor meg gyúljanak a tüzek erdelyben....
Azért egyél tiszai halászlét.Még a halat sem szeretem(kivéve a tonhal meg az olajos).Az utóbbi 4 évben vagy 2x Baján voltam a halászléfesztivál(vagy mi a neve)alatt de a közelébe sem mentem.
nem tudom miért járt volna bünti. ez egy véleménycserélős hely. nem bántottam senkit.Nem csak lejárt a bünti?
Javaslom mindenkinek aki nem ismeri a zseniális szereposztással anno elkészült 5.-ik pecsét című filmet.Aki nem ismeri feltétlen nézze meg.nem tudom miért járt volna bünti. ez egy véleménycserélős hely. nem bántottam senkit.
Azért egyél tiszai halászlét.
Javaslom mindenkinek aki nem ismeri a zseniális szereposztással anno elkészült 5.-ik pecsét című filmet.Aki nem ismeri feltétlen nézze meg.
Jah nem is vagy bent Bűnlajstrom topicban. Akkor tényleg csak valami félreértés.nem tudom miért járt volna bünti. ez egy véleménycserélős hely. nem bántottam senkit.
Kevered!Off:
Nem emlékszem már a nevére de pár éve telesírta a sajtót meg úgy kb mindent is, hogy itt diktatúra van, meg mentsék meg a kis firkász helyét mert drága a bérleti díj aztán úgy kunyizott mint most az index stb...
Ez sztem a legjobb magyar film, de hogy jön ide?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..