[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

És igaza van. Túl sokszor érzem ezt az erős irányítottságot...

Gyerekek, ezt a Trine 4 pont olyan cuki és jópofa játék, mint az első két rész volt. Ajánlom mindenkinek.

Ez a Borderlands sorozat elég jól eltalált. Jó sok kreativitás van fegyverek, ellenségek, helyszínek, humor stb terén.

Aug. 7. PC-re.

• Tetszik
Reactions: Kurfürst
Garage 54 most egy gaming Cyberpunk 2077 Zsigulit alkotott. Egy jó része a videónak reklám de a végeredmény azért nem rossz na.

Cloud gaming. Mi "hajcsa"?

Ez a szolgáltató itthon persze nem elérhető. Mondjuk nem is kellene :)
Nem értem havi 40 usdvel hogy gazdálkodják ki a Titanok árát.

Nem értem havi 40 usdvel hogy gazdálkodják ki a Titanok árát.
Befektetői pénzből tartós veszteségességgel, amit növekedéssel és a majdani hozam ígéretével csalnak ki. Valamint overprovisioninggal: a több felhasználónak adják el a szolgáltatást, mint amennyi hardware van, (plusz virtualizálják, és egyes játékokat párhuzamosan futtatnak, gondolom). Klasszikus kapacitás tervezés, pl. Erlang egyenletek alapján.

2500$ egy Titan egy gyors keresés alapján.
Mivel sokat rendelnek, talán 2200$-ból megvan. 3-4 évet kiszolgál, max a vége felé nem A listás játékokat futtatnak rajta. 2200/36 = 60$ A kártya bekerülési költsége megvan 2 előfizetővel. Nyilván sok más költség is van, de annyira nem elrugaszkodott a dolog.

Nem tudom, nem olvastam.
Azonnal nekikezdeni. :) Elég lassú, de a hangulata elképesztő és elgondolkodtató, mint minden Sztrugackij mű.
Ha már könyvajánló, még régebben, talán egy drónos hozzászólásod kapcsán jutott eszembe, hogy olvastad Lem-től a Legyőzhetetlent? Olyan újszerű hadászati elképzeléseket, mint például a 'saturation attack', amiket csak most kezdünk megismerni és a technikai fejlődésnek köszönhetően új dimenzióban értelmezni, a Mester már a 62-ben papírra vetett. Hogy milyen technoevolúciós végpontba futhat ki a dróntechnológia alkalmazása, azt Lem, szokása szerint, egy könnyű, kalandos sci-fi kisregény formájában tárja elénk. Ha érdekel, vagy szereted a stílust, akkor:
https://adoc.tips/queue/stanislaw-lem-a-legyzhetetlen-stanisaw-lem-niezwyciezony-mon.html

• Tetszik
Reactions: fulcrum11
Merre tovább Xbox? Gamepass vs. prémium fejlesztések.

Megmenekült a világ!
Itt a hiánypótló gamer szájmaszk. Nem véd, de RGB :D

• Tetszik
Reactions: Törölt tag 2822
Megmenekült a világ!
Itt a hiánypótló gamer szájmaszk. Nem véd, de RGB :D

Sose értettem miért terjedt el a gamer cuccoknál ez a világítós színváltoztatós faszság. Nem az lenne az alap, hogy tök sötét szobában ne legyen semmilyen más fényforrás a monitoron kívül? Engem nagyon zavar ha fejem körül a monitoron kívül erős fényt látok.

Vettem kb egy éve egy új egeret. Sose volt nagy igényem egerek terén bármilyen FPS-el el játszottam egy 1000 forintos lézeressel is. Viszont az rpg-khez már akartam egy több gombosat. Rendeltem is egyet a legolcsóbbak közül, de a neten azt írták attól, hogy olcsó még az egyik legjobb minőségű. Nem emlékszem pontosan valahol 10k körül volt az ára. Matt fekete, faék egyszerűségű design, semmi csillivilli hülyeség. Oké. Logitech egér, grögővel, 5 gombbal és +1 gombnyomásra állítható érzékenységgel. Teljesen jó, kézre esik, hibátlanul működik, és ha be van kapcsolva a gép akkor világít a szivárvány minden kib@szott színében, miközben váltogatja a színét.

Játék közben az ujjaim között látom a világítást, filmnézésnél meg ha megy a gép le kell takarni egy gatyával, hogy ne irritáljon a fény.

Rákerestem a neten, csak egy plusz segédprogrammal lehet kikapcsolni a világítást, ami nem is minden gépen működik, a hozzászólóknál is valakinek ment valakinek nem. Persze, hogy nekem nem működött.. Azóta szivárványos egerem van, és megfogadtam soha többet nem veszek semmilyen Logitech terméket.

Sose értettem miért terjedt el a gamer cuccoknál ez a világítós színváltoztatós faszság. Nem az lenne az alap, hogy tök sötét szobában ne legyen semmilyen más fényforrás a monitoron kívül? Engem nagyon zavar ha fejem körül a monitoron kívül erős fényt látok.

Vettem kb egy éve egy új egeret. Sose volt nagy igényem egerek terén bármilyen FPS-el el játszottam egy 1000 forintos lézeressel is. Viszont az rpg-khez már akartam egy több gombosat. Rendeltem is egyet a legolcsóbbak közül, de a neten azt írták attól, hogy olcsó még az egyik legjobb minőségű. Nem emlékszem pontosan valahol 10k körül volt az ára. Matt fekete, faék egyszerűségű design, semmi csillivilli hülyeség. Oké. Logitech egér, grögővel, 5 gombbal és +1 gombnyomásra állítható érzékenységgel. Teljesen jó, kézre esik, hibátlanul működik, és ha be van kapcsolva a gép akkor világít a szivárvány minden kib@szott színében, miközben váltogatja a színét.

Játék közben az ujjaim között látom a világítást, filmnézésnél meg ha megy a gép le kell takarni egy gatyával, hogy ne irritáljon a fény.

Rákerestem a neten, csak egy plusz segédprogrammal lehet kikapcsolni a világítást, ami nem is minden gépen működik, a hozzászólóknál is valakinek ment valakinek nem. Persze, hogy nekem nem működött.. Azóta szivárványos egerem van, és megfogadtam soha többet nem veszek semmilyen Logitech terméket.
Ha már nem garis (egy év letelt), akkor szétszereled, kiforrasztod a led-et, és kész vagy. :D

Detto. A ház power vilagitasa is le van ragasztva nálam.