T
Törölt tag 008
Guest
Miért nem húzod le az alaplapról?Detto. A ház power vilagitasa is le van ragasztva nálam.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért nem húzod le az alaplapról?Detto. A ház power vilagitasa is le van ragasztva nálam.
Ha már nem garis (egy év letelt), akkor szétszereled, kiforrasztod a led-et, és kész vagy.
Vettem kb egy éve egy új egeret. Sose volt nagy igényem egerek terén bármilyen FPS-el el játszottam egy 1000 forintos lézeressel is. Viszont az rpg-khez már akartam egy több gombosat. Rendeltem is egyet a legolcsóbbak közül, de a neten azt írták attól, hogy olcsó még az egyik legjobb minőségű. Nem emlékszem pontosan valahol 10k körül volt az ára. Matt fekete, faék egyszerűségű design, semmi csillivilli hülyeség. Oké. Logitech egér, grögővel, 5 gombbal és +1 gombnyomásra állítható érzékenységgel. Teljesen jó, kézre esik, hibátlanul működik, és ha be van kapcsolva a gép akkor világít a szivárvány minden kib@szott színében, miközben váltogatja a színét.
Nekem a drótos Logitech M-500 asszem 6 évvel ezelőttről adja. A gumírozása kopott meg kicsit, és annyi. Vezetéknélkülieket nem igazán szeretem, merül az elem, könnyű lehallgatni, néha összeakadnak emiatt (volt irodában egyen gépek egyen egereivel ilyen fiaskó egy melóhelyen ), lagosabb (típusa válogatja).Nekem egy csing-csong (najó Tecknet) bluetooth-os egerem van 3000ft-ért, 2 AAA elemmel elvan 2 hónapig, pedig elég sokat nyüstölöm, ráadásul nem is világít (na jó, alul igen)
Fülhallgatókkal/headsetekkel vagyok nagy bajban. Munka miatt meg játék miatt is (már amikor néha nekiülök) kellene valami, a mostani eléggé elhasznált.
Nekem a drótos Logitech M-500 asszem 6 évvel ezelőttről adja. A gumírozása kopott meg kicsit, és annyi. Vezetéknélkülieket nem igazán szeretem, merül az elem, könnyű lehallgatni, néha összeakadnak emiatt (volt irodában egyen gépek egyen egereivel ilyen fiaskó egy melóhelyen ), lagosabb (típusa válogatja).
Fülhallgatókkal/headsetekkel vagyok nagy bajban. Munka miatt meg játék miatt is (már amikor néha nekiülök) kellene valami, a mostani eléggé elhasznált. A vezetéknélküliek merülnek, a gépemben a bluetooth adapter gagyi, jót szerezni külön harc, épp elég a füles kiválasztani, ismerősöknek gyorsan merülnek (egy telkós munkanapot nem bírnak végig), viszont nem tépem meg a kábelét véletlen (most ez az egyik gondom a jelenlegivel). A piacon főleg meme gamer gagyik vannak RGB ledes terminátorok basznak stílusú dizájnnal, vagy a gagyi irodista cuccok, amikkel nem tudok zenét hallgatni. Tartok tőle, hogy kelleni fog egy állványos stúdió mikrofon, meg egy jó füles külön, mert együtt nem találok értelmes áron semmit.
Lustaság, de majd ugyis most takarítom majdMiért nem húzod le az alaplapról?
Hát jópár elfogyasztott egér után azt mondhatom, hogy a jól kiválaszott egér hatalmas különbséget jelent, főleg home officenál amikor az ember 10-14 órát markolássza.Nekem egy csing-csong (najó Tecknet) bluetooth-os egerem van 3000ft-ért, 2 AAA elemmel elvan 2 hónapig, pedig elég sokat nyüstölöm, ráadásul nem is világít (na jó, alul igen)
Köszi a tippet!Audio Technica M 50x. Ennyi, nem kell többet keresgélni.
Van belőle BT is, ezt nem próbáltam meg drágább is, de a sima 50-eshet is adnak 3 féle zsinórján, az egyik asszem 3-4 méteres, szóval minek.
illetve van az AT-nem egy (levehető) headsetes gémer változata, havernak azt ajánlottan, nagyon elégedett vele, gondolom az se szólhat rosszul.
Hát jópár elfogyasztott egér után azt mondhatom, hogy a jól kiválaszott egér hatalmas különbséget jelent, főleg home officenál amikor az ember 10-14 órát markolássza.
Nekem konkrétan az esti kézfájásom szűnt meg.
Viszont az egész nagyon emberfüggő. Mindenkinek más jön be. Hiába lehet pl a MediaMarktban végigtapizni (anno kb 15 percig próbálgattam őket mire e mellett döntöttem) a viselkedését nem lehet ott kipróbálni, csak az ergonómiát.
Szóval lottó.
No brakes on the hype train
Ez a videó magasabb színvonalat képviselt, mint az összes SW mozifilm az utóbbi 5 évben.No brakes on the hype train
Fentebb már kifejtettem miért balanszolhatatlan szerintem az egész és még mindig hiányolom a valódi sebesség érzetet. Kb. egy skinezett I. vh repkedés gravitáció és felhajtóerő nélkül a játék.Azt olvastam a Battlefront űrhajós része külön játékként eladva, egy nagy 0 az egész.
Azt olvastam a Battlefront űrhajós része külön játékként eladva, egy nagy 0 az egész.
Ezt nagyon összerakták!No brakes on the hype train
Ezt nagyon összerakták!
Másban is. Pl. a bolygóra zuhanó roncsokat is jó volt látni, nem váltak köddé.Molnival teljesen egyetértek abban, hogy kb veri az összes újszériás star warsos űrcsatajelenetet. Nem kis részben azért, mert vannak benne jó, eredeti ötletek.
Igen, a Jedi: Fallen Order, most ez a trailer, játékok terén sokkal erősebb, átgondoltabb, reálisabb a történetírás, megvalósítás.Molnival teljesen egyetértek abban, hogy kb veri az összes újszériás star warsos űrcsatajelenetet. Nem kis részben azért, mert vannak benne jó, eredeti ötletek.
Razer Deathadder Elite + Razer Goliathus control egérpad és valami hihetetlen a különbség még a régi logitech lézereshez képest is (pedig az is 17k volt anno)
Ja és a lézeresek szarabbak mint az optikai egerek. Ezt is jó volt megtanulni
Nekem minden második frissítésnél azt csinálja, hogy ha DPI-t állítok akkor a sarokban a kis felugró nem jelenik meg.Orjito, amikor neha megfagy a Razer driver, mondjuk ketszer egy evben