K
kamm
Guest
Csehek is a Lynxet választják nyugi és ne lepődjetek meg egy MBDA együttműködésen se
Igen, pont ezen sakkozom mar napok ota...
Csehek is a Lynxet választják nyugi és ne lepődjetek meg egy MBDA együttműködésen se
na akkor lehetne venni technológiát, ha tényleg komolyan gondolja a kormányzat a hadiipar építést!Annál is inkább, mert a Denel pl. beadta a kulcsot. Elvileg csődvédelmet kért, aztán valószínüleg szétkapkodják.

...például az usából?A vilag vegerol haditechnikat beszerezni meg nyilvan komolytalan.

azt olvastam hogy moszkva ide szólt hogy nekünk inkább buszgyártással kéne foglalkoznunk. ezért nem lett 8x8 magyar pszhIgen, valószínűleg nem véletlenül bukott az a 8x8-as PSZH-2 meg a 6x6-os hosszitott PSZH-1 is.
(Aster éspervagy Meteor?Csehek is a Lynxet választják nyugi és ne lepődjetek meg egy MBDA együttműködésen se
Tudom, hogy arra gondolt. Csak ha egy katona keveri a légvédelmi- és a rakétavédelmi kifejezéseket, akkor sok értelme nincs elemezni, hogy mikor mit mondott...[
Vagy megegyeztünk és más lesz ott gyártva.Így kb. biztos, hogy a csehek nem ezt választják, mert akkor náluk nem lesz gyártás...

Ez az év híre!! Vegyesvállalat stb..... Hát azért ezt bevállalták!!! Minden elismerésem Maróthé!!!

vagy mica, mmp, scalp. gyártanak ott mindenfélétAster éspervagy Meteor?
Nemtom. De a portfolio reggel már a Hiuzra tippelt és vmiért Győrt is belekeverte a cikkbe. Ez tényleg csak egy hülye találgatás, lehet az Airbus miatt Gyulát akart irni.Hol lesz a gyár?
Két helyszín van az egyik Miskolc mellettHol lesz a gyár?
A másik?Két helyszín van az egyik Miskolc mellett
a toronyról te mit tudsz?Két helyszín van az egyik Miskolc mellett
Győr,ha jól hallottamA másik?
Passz semmi konkréta toronyról te mit tudsz?
Baszki, gyártással! ❤❤❤❤❤❤❤
Győr lehet, hogy bejön, a Rábának kell a munka meg a vérátömlesztés.Győr,ha jól hallottam
Szerintem a KMW nem volt érdekelt itteni gyártásban, a Rheinmetall meg belement.Valószínű azért lett ez és nem a Puma, mert ennek a gyártását tudták megoldani itthon.
Az a biztos ami alá van írva a politikában bármi megtörténhet! Lehet akár még kukutyinfalva is az utolsó pillanatban, mint a BMW-nél....Győr,ha jól hallottam
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..