K
kamm
Guest
Most mire gondolsz? Macronra?
Azt az Atlasszal letudjuk.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Most mire gondolsz? Macronra?
Bontottál a hírre egy pezsgőt? Vagy inkabb egy üveg német sört?Várjál Katar a Hiuzzal is vonulgatott. Nekik is mi gyártjuk? Lehet már sokat ittam...
A Boxert 65 %-ban birtokolja a Rheinmetall. De legyen!Így viszont borítékolható, hogy a bajorok a Boxer megrendelést kapják sztem.
Carlsberg! De nem 1, nem vagyok kislány!Bontottál a hírre egy pezsgőt? Vagy inkabb egy üveg német sört?![]()
Nem mertem rekesszel írni, nehogy magadra vedd.Carlsberg! De nem 1, nem vagyok kislány!![]()
Ez most mit jelent?
Csehek is ezt választották?
A Piranhát ők szerelik össze??Viszont kezdhetunk visszaszamolni, par honapon, ha nem heteken belul a romanok bejelentik, hogy megiscsak rafekszenek az Agilis gyartas beinditasara, valamint a Piranhabol ketszer annyit szerelnek majd ossze mostantol...![]()
Isten őrizz!!Eurocopter Tiger?![]()
Nem kell nekünk harci helikopter! Drón,drón na az kell bővenIsten őrizz!!
Hát én már akkor sem így tudtam, de akkor még valóban kétesélyes volt a játék.
Nekem azt is csiripelték a verebek anno,hogy még akár Namer is befújja a szél...és még mást is
![]()
Engem sem fog nyugiMivel engem valószínűleg nem fog a katonai elháritás kérdőre vonni elárulom,hogy nekem ezt kb 8-10 hónapja egy KWM-n dolgozó emberke mondta,azt mondta,hogy ezen rugóznak a magyarokkal![]()
A jelenlegi ellenzék garantáltan visszadobna mindent. Csak azért is. Lesz helyette genderegyetem, gendergimnázium meg genderovóda.Elképesztő hír! A teljes Z2026-al kapcsolatban ennek a Lynx döntésnek örülök a legjobban. 2-3 éve még hihetetlennek tűntek volna ezek a dolgok. 2022-ben reméljük már nem lesznek visszafordíthatóak ezek a lépések, egy esetleges ellenzéki siker esetén.
Teljesen esélytelen volt a Puma az ára miatt
Engem sem fog nyugi![]()
Úgy néz ki mégse! Bár az örök az üzlet ami alá van írva és ki van fizetve! Ebben az esetben az is érvényes épüljön meg és legyen használható!Sőt még a Renk-l melózó ismerősöm is azt mondta,hogy úgy tudják,hogy a Pumák jönnek hozzánk![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..