T
Törölt tag
Guest
Én inkább egy katonai parádén nézném már meg a mieinket az új vasakkal.......Remélem jövőre lesz ujra! Lenne mit nézegetni!!!
.
.
Kolozsváron.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én inkább egy katonai parádén nézném már meg a mieinket az új vasakkal.......Remélem jövőre lesz ujra! Lenne mit nézegetni!!!
Most annál méllyebben nem mennék bele, hogy kevered az acél láncot a gumibetéteset, meg a gumihevedert. A Redbacken gumiheveder van. A PUMA-n meg gumibetétes.
Papa! Értő olvasást! Mert ezzel így csak égeted magad.
Én nagyon támogatnám, hogy legyen újra ilyen katonai felvonulás, mondjuk audusztus 20-án, tüzijáték helyett.
Tudom, óriási botrány lenne, de lexarom.
Nekem megfelelne a Május 20 isEgy augusztus 20-án 35-40 fokban tartott felvonulással a nézőknél csak a felvonuló katonákkal b*nál ki jobban.
A Nándorfehévári diadal ugyebár nyáron volt. Szalánkeméni csata dettó.
Sajnos Buda visszafoglalása is szeptember 2, még mindig meleg, ahogy a Zentai csata is.
Ami még szóba jöhetne:
Párkányi csata október 7–9.
Eger ostromának vége: október 17
Pákozd, szeptember 29.?Nekem megfelelne a Május 20 is
csak egy részletet ragadnék ki
Ha megtartása valamennyi T-72-t meg BTR-t, csak a javításra költsünk. Bele ne menjünk kétséges kimenetelű és pénzt zabáló modernizációba!csak egy részletet ragadnék ki
"Szóba jöhetne persze a meglévő eszközök korszerűsítése is, a környező országokban, például Ukrajnában, Csehországban látványos fejlesztésekkel rakták rendbe a T-72-es harckocsik egy részét. A tény az, hogy nem biztos, hogy gazdaságilag kifizetődőbb egy 40 éves harcjármű toldozgatása-foltozgatása, mint egy teljesen új típus beszerzése."
Egy augusztus 20-án 35-40 fokban tartott felvonulással a nézőknél csak a felvonuló katonákkal b*nál ki jobban.
Sajnos Buda visszafoglalása is szeptember 2, még mindig meleg, ahogy a Zentai csata is.
Ami még szóba jöhetne:
Igen, utána egyből beugroott, hogy akkor faszság! Nekem megfelelene jún. 4 is.Egy augusztus 20-án 35-40 fokban tartott felvonulással a nézőknél csak a felvonuló katonákkal b*nál ki jobban.
Ami még szóba jöhetne:
Szoktam túrázni.Sétáljatok ti ha annyira tetszik...
Mondtam, hogy én jobban nem mennék bele. De mit mondott az esut.de cikk?szerintem meg neked kéne kicsit jobban tájékozódnod a dolgokról:
https://www.bisalloy.com.au/bisalloy-armour-steel-passes-german-government-testing/
javasolnám a kiemelt részt:
Bisalloy Steel Group is pleased to announce the first of two high performance armour steel grades has passed stringent German Government certification after two years of research, development and testing in collaboration with Rheinmetall Defence Australia. This qualifies the steel to be manufactured for Rheinmetall’s Australian-built BOXER 8×8 Combat Reconnaissance Vehicles (CRV), for export to customers and as a source of supply for Rheinmetall in Germany.
.An important aspect when applying to Australia is the issue of offset. Both providers promise that the test vehicles will be equipped with Australian-made Bisalloy armor steel, although this should apply to the entire hull and turret for the Redback. This steel is only used to a limited extent in the Lynx, as Bisalloy only received the qualification of the German government for the use of its steel in German military vehicles in June
Taszárt felejtsd el, teljesen lepukkant állapotban leledzik.Nem!
Taszáron kellene lennie a reptérnek..
Pápán meg a 2.Gripenszázadnak..
Nekem nem hiányzik, de például a kecskeméti repülőnapot - legalább minden második évben - jó lenne megrendezni.Én nagyon támogatnám, hogy legyen újra ilyen katonai felvonulás, mondjuk audusztus 20-án, tüzijáték helyett.
Tudom, óriási botrány lenne, de lexarom.
Szerintem elég korrekt cikk a portfolio.hu oldalról...csak egy részletet ragadnék ki
"Szóba jöhetne persze a meglévő eszközök korszerűsítése is, a környező országokban, például Ukrajnában, Csehországban látványos fejlesztésekkel rakták rendbe a T-72-es harckocsik egy részét. A tény az, hogy nem biztos, hogy gazdaságilag kifizetődőbb egy 40 éves harcjármű toldozgatása-foltozgatása, mint egy teljesen új típus beszerzése."
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..