A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Kérdezném az illetékesektől, hogy ez a 80fő csak a BHD-hoz kerül (én a bejátszásból ezt szűrtem le abból, hogy a BHD képezte őket közösen), vagy esetleg ebben vannak vidéki alakulatok katonái is?
Mondjuk az érdekes volt, hogy az egyik hölgy őrnagyi rendfokozati jelzést viselt.
Ahhoz minek kell lennie? Orvosnak? Mert tudtommal a jogi vonalon bevonult katonák nem kapnak főtiszti rendfokozatot.

Kérdezném az illetékesektől, hogy ez a 80fő csak a BHD-hoz kerül (én a bejátszásból ezt szűrtem le abból, hogy a BHD képezte őket közösen), vagy esetleg ebben vannak vidéki alakulatok katonái is?
Mondjuk az érdekes volt, hogy az egyik hölgy őrnagyi rendfokozati jelzést viselt.
Ahhoz minek kell lennie? Orvosnak? Mert tudtommal a jogi vonalon bevonult katonák nem kapnak főtiszti rendfokozatot.
Mindenhova kerülnek. Igen az lehet. Jogi max hadnagy lehet.

Úgy tudom ( javítsatok ha tévednék ), hogy doktori ( phd ) diplomával már őrnagyi rangot kapsz.

Már megbeszéltük párszor,hogy nem maguknak csinálják az alapkiképzést az alakulatok.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag

IMSHORAD_2.jpg

• Tetszik
Reactions: tong djagbu
Kicsit off, de a napokban történt kaukázusi harci események tükrében aktuális lehet nekünk is, ha figyelünk a fejlődés folyamatára. Ezért ide rakom. Megalakult az amerikai flotta első hajófedélzeti drón százada, az egyik hordozón. A kép aláírása szerint. ( facebook )

120724146_4064333113593192_5965969107595974400_o.jpg

Kicsit off, de a napokban történt kaukázusi harci események tükrében aktuális lehet nekünk is, ha figyelünk a fejlődés folyamatára. Ezért ide rakom. Megalakult az amerikai flotta első hajófedélzeti drón százada, az egyik hordozón. A kép aláírása szerint. ( facebook )

Ezzel mire szeretnél utalni? Hogy hadihajó flotta hordozóval kellene avagy drón század? Esetleg mindkettő? ;):D:D

• Tetszik
Reactions: borisz

Ez azért érdekes, mert sikerült kiválasztanod szinte az egyetlen fegyvertelen drónjukat. :rolleyes::D
Először ezt is felfegyverzettnek tervezték, de aztán meggondolták magukat, és hajófedélzetről üzemelő automata légiutántöltő drónt csináltak belőle. A pilonon egy Cobham utántöltő pod van.
refueling-sec-2-2-4-fig2b-jpg-1522094814.jpg

• Tetszik
Reactions: honved