Mi ez Mbombe? Milyen vélemenyek vannak róla? Használható eszköz?
Szárazföldi kifli.
Én boxer/patria párti vagyok, egyformán örülnék bármelyiknek.
De, ha NE adj isten ilyen találjuk fel a spanyol viaszt, legyen mbombe döntés születne, akkor potens eszköz tudna lenni a Lynxen használt elektronikával, lance toronnyal, era páncéllal?
Persze, bármiből lehet potens fegyvert csinálni, az nem mind1 milyen áron.

Én próbálnám szeretni, főleg a járműcsalád mivolta miatt, de... A Mbombéval nekem a legnagyobb gondom a front kialakítása. Mi az isten nyiláért kellett azt a két hatalmas lőjj ide felíratos, R2D2-őt odabiggyeszteni a kommandernek és a mitfahrernek?! (Pars-al is hasonló problémám van, de ott legalább nincs ember a vision box mögött közvetlenül) Ezek erősen behatárolják a védelmét, level 4 főlé aligha lehetne péncélozni a súlya miatt azokat a búvónyílásokat. Level 4 meg már manapság egy APC-n is meh.
Mért vennénk ezt, mikor kicsit drágábban lehetne olyan járművünk, ami szemből állja a 30mm-es lőszereket. Itt meg faszán levágja a fejed a bejutó lövedék majd vígan végig szambázik a deszanttérben. +az oldalsó lőrésektől is meg kéne szabadulni.
Érdekes, hogy korai grafikákon volt egy olyan orrkialakítású változata is egymás mögött ülő személyzettel, ami úgy nézett ki mint egy AMV XP. Kár, hogy nem az lett a végleges.