Szerintem kevered az RG41-el
Külön terv,nem a Mbombe család része.
Dél afrikai járgányok azért magukon viselik a saját tapasztalataikat.Nagyfokú önállóságra lettek tervezve,kifejezetten hibridháborúra.De ezen belül vannak hangsúlyeltolódások.Mbombe 8 inkább egy europai kerekes GYHJ(de nem az,illetve a Boxerhez mérhető súlyú és védelmű változatát nem épitették meg-de van rá lehetőség.De akkor ugyanolyan kinetikai védelem mellett a hátrányait is megkapja) felé tolódik,mig a 6os inkább a 4,generációs hadviselés felé.A nagy üvegfelületek is az ilyen tipusú harcokban szükséges minnél jobb kilátás miatt vannak.
Viszont ez nem búr sajátosság.VAB vagy a Fuchs,Pátria Pasi sorozat is jókora szélvédőkkel büszkélkedhet.
Szóval ezeket a járgányokat nem kifejezetten a Kurszk 2.0-hoz tervezték.Ott egyértelműen hátrányban lennének egy Boxerhez képest.Viszont egy misszióban,vagy a jugó,szir polgárháborúhoz,a mostani karabakhi harcokhoz hasonló helyeken meg jobban teljesitenének.
Legalábbis szerintem.És legalábbis szerintem,nagyon is szükségünk lenne ilyen képességű járművekre is.
Ez az Ansar torony,amit fejlesztenek hozzá.Ezt szánják a 6ra is.Bár ugy nézz ki,kazakok most mégis bezárják a gyárat