Optimista feltevés, hogy nem fognak visszalőni.Tekintve, hogy tank destroyer.![]()
Optimista feltevés, hogy nem fognak visszalőni.Tekintve, hogy tank destroyer.![]()
Elvileg ezek lesállásból működnek, ugyanúgy ahogy az ATGM-hordozó verziók.Optimista feltevés, hogy nem fognak visszalőni.
Ezt üzenjük azoknak, akik gyalogságot szeretnének szállítani a 120-as gyalogsági tűztámogató járműveken.
Mennyire lehet előnyös mozgás közben az irányzó nem rögzített kontrollerje? Mert álló helyzetben komfortos lehet az tény, de menetben szerintem szarabb.Centauro II irányzó pozíciója:
![]()
Parancsnok kezelőszervei:
![]()
Nem tudom, nincs gyakorlati tapasztalatom vele(sajnos). Láttam már olyan megoldást is ahol ugyanilyen kontroller van csak mereven rögzítve.Mennyire lehet előnyös mozgás közben az irányzó nem rögzített kontrollerje? Mert álló helyzetben komfortos lehet az tény, de menetben szerintem szarabb.
"provides the same firepower as most modern main battle tanks, with the capability of firing all latest generation 120 mm NATO APFSDS and multi-role MP munitions."
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..