Filmek és sorozatok

Huhhú, én csak ajánlani tudom. Szigorúan angolul, ha kell, inkább felirattal. A főszereplő csaj magyar szinkronhangja 3 percig elviselhető, utána rosszul vagyok tőle...
Néhol besüpped, de hát nem lehet 5 évadon át fenntartani ugyanazt a szintet. Összességében a 8.2 teljesen reális, talán még kevés is. A főhős iszonyúan stílusos, és nincs tele felesleges káromkodással. Inkább kiművelt angolsággal beszél.
Nagyokat nevetgélek rajta, nagyon jók a helyzetkomikumok is. :)

Már megnézhető a Netflixen:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Már megnézhető a Netflixen:
Jó lett. Mintha a Vikingeket nézném, csak németül. Mondjuk borzasztó németül, érdemes angolra váltani, még ha beszéled is a németet, akkor is. Értem a logikáját ha már latinul beszélnek a rómaiak, csak hülyeség, de legalább szarul szól. :)

Most botlottam bele. Ez fájdító? :D
Lucifer az Újvilágban

https://www.imdb.com/title/tt4052886/

Akinek ez bejon szerintem nezze meg a Mentalista (https://www.imdb.com/title/tt1196946/?ref_=fn_al_tt_1) sorozatot is 2008-bol. Hasonlit a dolog. Amiert nekem a mentalista jobban bejon az pont az, hogy ugymond egy hus-ver ember hozza ossze szinte ugyan azt mint a Lucifer :P Szoval miutan lattam 2 reszt a Luciferbol nekem olyan elmenyem volt mintha egy "fellatvanyositott" mentalistat neztem volna. Ez nem feltetlenul rossz, csak mas. :P

• Tetszik
Reactions: jani22
Akinek ez bejon szerintem nezze meg a Mentalista (https://www.imdb.com/title/tt1196946/?ref_=fn_al_tt_1) sorozatot is 2008-bol. Hasonlit a dolog. Amiert nekem a mentalista jobban bejon az pont az, hogy ugymond egy hus-ver ember hozza ossze szinte ugyan azt mint a Lucifer :p Szoval miutan lattam 2 reszt a Luciferbol nekem olyan elmenyem volt mintha egy "fellatvanyositott" mentalistat neztem volna. Ez nem feltetlenul rossz, csak mas. :p

Lucifert még nem láttam, de eddig csak jó véleményeket olvastam róla, a Mentalista színésze viszont engem nagyon irritált, láttam belőle néhány részt, nekem túlságosan tenyérbemászó alak képét adja.

Akinek ez bejon szerintem nezze meg a Mentalista (https://www.imdb.com/title/tt1196946/?ref_=fn_al_tt_1) sorozatot is 2008-bol. Hasonlit a dolog. Amiert nekem a mentalista jobban bejon az pont az, hogy ugymond egy hus-ver ember hozza ossze szinte ugyan azt mint a Lucifer :p Szoval miutan lattam 2 reszt a Luciferbol nekem olyan elmenyem volt mintha egy "fellatvanyositott" mentalistat neztem volna. Ez nem feltetlenul rossz, csak mas. :p
Nekem a Chuck sorozat volt az "előzetes".
Ezzel indul, de még semmi nem derül ki. :)

A Lucifer, meg akkora lököttség, hogy jól jön nekem kikapcsolódásnak. :D

Mind a két sorozatban a főnők /nem főnök/ olyan arcokat vágnak, hogy mosolygok, de nagyon. :D

Csináltak a Lucifernek folytatást?
Lucifer ül,jó ördög:)
5 évad van, én a 2- nál járok, és nem szeretném tudni a folytatásban, hogy "Chloe Decker nyomozó" miket fog tenni az ördöggel /by Lucifer/ és viszont.
Az már látszik 2. éva első harmadában, hogy Lucifer közelebbi család tagjai /kedveskedően adják a dolgokat/ ott vannak aktívan,
de rászuperponálódik a "Nyomozó"

Én még a 2. rész "Csajos esténél vagyok".
Talán sajnálom Lucifert. :D :D

Nagyon sok apró jelenet van a háttérben, amiatt többször visszatekerek. :)

• Tetszik
Reactions: Pocok75
Pl Lucifer Anyukája küzd a neki megadatott helyzettel üvöltve a számára szokatlan gyereknek: "VETKÖZZ MÁR LE" :D
Közben lesi Mazikeen, mint a démon, "nem öllek meg, mert megkedveltelek, csak összeköltözünk, emlékszer rá? -Hát ez kiesett a "Nyomozó"-nál memórialilag a Csajos estén" :D

Szumma, nekem ez kikapcsolódás, semmi nem valós, de jó nevetgélni ezeken. :)

Ez 1 szelet az életböl. :)

1989. :D

122477000_4161402187220052_1629252062812109325_n.jpg

Huhhú, én csak ajánlani tudom. Szigorúan angolul, ha kell, inkább felirattal. A főszereplő csaj magyar szinkronhangja 3 percig elviselhető, utána rosszul vagyok tőle...
Néhol besüpped, de hát nem lehet 5 évadon át fenntartani ugyanazt a szintet. Összességében a 8.2 teljesen reális, talán még kevés is. A főhős iszonyúan stílusos, és nincs tele felesleges káromkodással. Inkább kiművelt angolsággal beszél.
Nos belenéztem a sorozatba, és ugyan nem az ilyen jellegűek a kedvencem, de ez eddig kifejezetten szórakoztató.
Mondjuk eddig a csajszi talán a gyenge láncszem, néha olyan bamba szegényke, természetellenesen kifejezéstelen sokszor, de majd talán belejön ebbe késöbb.
Mindenesetre jár a pirospont az ajánlásért.

És ha már ajánlás. Hasonló kategóriájú szerintem a "The Good Place" az első két szezon nagyon jó utána kicsit már veszít a varázsából.

• Tetszik
Reactions: jojoka and Pocok75