[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

Akkor ebből az következik, sem Boxer, sem Patria nem lesz (max néhány spec jármű, mint légvédelem)? Vagy lesz új jármű a nehéz, a közepes és a könnyű dandárnak is?

Nem tudom mit lehet komolyan venni a totalcaros cikkből.
A komondoros rész nyilvánvalóan szándékos félretájékoztatás. (nem biztos hogy az újságírótól, lehet hogy a forrásától, de ezért kéne ugye a fact-checking)
Hajlok rá, hogy a szíriában kilőtt példányok története is ugyanilyen a baromság, mert semmi erre utalót nem láttam máshol.
Nem tudom mit lehet belőle komolyan venni, talán a darabszámokat, mert az olyan konkrétnak tűnt.
A kalkulált ár viszont egyértelműen kevés, főleg, ha az Aselsan fegyvereket, szenzorokat is belekalkuláljuk.

• Tetszik
Reactions: James Moriarty
Nem tudom mit lehet komolyan venni a totalcaros cikkből.
A komondoros rész nyilvánvalóan szándékos félretájékoztatás. (nem biztos hogy az újságírótól, lehet hogy a forrásától, de ezért kéne ugye a fact-checking)
Hajlok rá, hogy a szíriában kilőtt példányok története is ugyanilyen a baromság, mert semmi erre utalót nem láttam máshol.
Nem tudom mit lehet belőle komolyan venni, talán a darabszámokat, mert az olyan konkrétnak tűnt.
A kalkulált ár viszont egyértelműen kevés, főleg, ha az Aselsan fegyvereket, szenzorokat is belekalkuláljuk.
Én nem venném annyira komolyan ezt a cikket, az újságíró sem vette.

• Tetszik
Reactions: Szittya
Ugyanebben a topikban a második lapon voltak képek. De a [BIZTPOL] Szíriai helyzet topikban is voltak képek, ha jól emlékszem. Vagy a [BIZTPOL] Közel-kelet topikban.
Ránéztem, korábban is láttam olyan képeket ahol megrobbantották a Yalcint, de ez "üzemszerű" egyáltalán nem következik belőle, hogy kudarcosan szerepelt volna.
Le is nyomtam egy gyors image search-et a képekre, ott azt írták nem volt áldozat (a képeken is intaktnak tűnt az utastér) meg hogy "ahol a konvojban a yalcinon kívül más jármű is van, inkább azt robbantják".

Szóval nem mondom, hogy biztosan tudom, tökéletesen ellátták a feladatukat, de ennek ellenkezőjéről hitelesnek tűnő forrást továbbra sem láttam.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Anno
Állítólag rakéta volt
0 halott, 6 sérült.
Állítólag

En semmit nem tudok ezekrol a kebaboskocsikrol, de gondolom, a politikai "baratsag" ellenere a katonak attol meg leokeztak, mielott a politikusok megrendeltek... no meg gondolom, joval olcsobb, mint mondjuk egy nemet vagy hasonlo szintu nyugati jargany lett volna - el tudom kepzelni, hogy akar meg a Komondornal is....?

Anno
Állítólag rakéta volt
0 halott, 6 sérült.
Állítólag

A török hadseregben nincsen Ejder Yalcin rendszeresítve. Annál inkább a török belügyi szervek speciális alakulatainál. Nem állítom, hogy bizonyos körülmények között nem jelenhettek meg Szíriában, de szerintem az ezt a típust érintő szíriai támadások híre egy nagy kacsa...

A török hadseregben nincsen Ejder Yalcin rendszeresítve. Annál inkább a török belügyi szervek speciális alakulatainál. Nem állítom, hogy bizonyos körülmények között nem jelenhettek meg Szíriában, de szerintem az ezt a típust érintő szíriai támadások híre egy nagy kacsa...
Nem kell rendszeresíteni egy éles körülmények közt végrehajtott teszteléshez.

Persze.
Nem is Szíria miatt került kirakásra (ha figyeltél volna ;-) ) hanem a sérülés állóság miatt.
Mert régebben már szóba került, hogy nem tudjuk mit is bír, tud ilyen szempontból (is vagy se) mert nem vagy alig volt élesben tesztelve.

• Tetszik
Reactions: krisss