Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mondjuk az még úgy is érdekes!Kretén az újságíró, a közepes dandárt keveri a fazonnal.
Pedig ez a helyzet.Mondjuk az még úgy is érdekes!
Én nem venném annyira komolyan ezt a cikket, az újságíró sem vette.Nem tudom mit lehet komolyan venni a totalcaros cikkből.
A komondoros rész nyilvánvalóan szándékos félretájékoztatás. (nem biztos hogy az újságírótól, lehet hogy a forrásától, de ezért kéne ugye a fact-checking)
Hajlok rá, hogy a szíriában kilőtt példányok története is ugyanilyen a baromság, mert semmi erre utalót nem láttam máshol.
Nem tudom mit lehet belőle komolyan venni, talán a darabszámokat, mert az olyan konkrétnak tűnt.
A kalkulált ár viszont egyértelműen kevés, főleg, ha az Aselsan fegyvereket, szenzorokat is belekalkuláljuk.
Azóta meg már bele is lett javítva talán...Én nem venném annyira komolyan ezt a cikket, az újságíró sem vette.
Delete-tel.Azóta meg már bele is lett javítva talán...
Hajlok rá, hogy a szíriában kilőtt példányok története is ugyanilyen a baromság, mert semmi erre utalót nem láttam máshol.
Ránéztem, korábban is láttam olyan képeket ahol megrobbantották a Yalcint, de ez "üzemszerű" egyáltalán nem következik belőle, hogy kudarcosan szerepelt volna.Ugyanebben a topikban a második lapon voltak képek. De a [BIZTPOL] Szíriai helyzet topikban is voltak képek, ha jól emlékszem. Vagy a [BIZTPOL] Közel-kelet topikban.
Nem venném nagyon komolyan, a közepes dandárral keveri a dolgot.A cikkben említett, hamarosan megalakuló hódmezővásárhelyi dandárról tudsz? Igaz lehet?
Inkabb amennyit a palyazaton nyertek meg kotelezoen hozza kellett tenniuk.ja mert bezár afganisztán. De amiket kaptunk tőlük kiképzésre itthonra továbbra is megvannak.
Magáncég a Gamma szóval amennyijük volt rá.
Anno
Állítólag rakéta volt
0 halott, 6 sérült.
Állítólag
Nem kell rendszeresíteni egy éles körülmények közt végrehajtott teszteléshez.A török hadseregben nincsen Ejder Yalcin rendszeresítve. Annál inkább a török belügyi szervek speciális alakulatainál. Nem állítom, hogy bizonyos körülmények között nem jelenhettek meg Szíriában, de szerintem az ezt a típust érintő szíriai támadások híre egy nagy kacsa...
Sok volt benne a marhaság.Elérhetetlenné vált a Totalcar cikke a Nurol szerződés részleteiről
https://jogalappal.hu/elerhetetlenne-valt-a-totalcar-cikke-a-nurol-szerzodes-reszleteivel
Persze lehet, hogy csak átmeneti probléma adódott...
Persze.A török hadseregben nincsen Ejder Yalcin rendszeresítve. Annál inkább a török belügyi szervek speciális alakulatainál. Nem állítom, hogy bizonyos körülmények között nem jelenhettek meg Szíriában, de szerintem az ezt a típust érintő szíriai támadások híre egy nagy kacsa...
De az milyen agy nyakatekert fura szituáció, hogy a turkinfo.hu pedig a totalcar cikkre hivatkozik.Elérhetetlenné vált a Totalcar cikke a Nurol szerződés részleteiről
https://jogalappal.hu/elerhetetlenne-valt-a-totalcar-cikke-a-nurol-szerzodes-reszleteivel
Persze lehet, hogy csak átmeneti probléma adódott...