Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
És mennyi lehet a nem muzulmán bevándorló? Egyrészt mennyi lehet az európai és mennyi az ázsiai (kínai, vietnám) bevándorló? Mennyi lehet a keresztény afrikai bevándorló?
Mekkora az emberi munkaerő aránya egy ilyen akku előállításánál? Ez lehet emberi tényező, munkások bénázása, vagy a hiba a Samsung technológiai folyamatában, gépeiben lehet?Gödön készülhettek a gyulladós autóakkuk
https://magyarnemzet.hu/gazdasag/godon-keszulhettek-a-gyullados-autoakkuk-8906924/
Én anno 2012ben egy magyar Samsung TVt vettem. Kb. évente elszállt a képernyőpanelje. A garancia vége után már nem cseréltettem ki százezrekért, hanem simán Panasonicra váltottam. Pedig a Samsung monitorjaim tök jók, de ami Gödön készült, már 2012ben egy szutyok volt.
Mekkora az emberi munkaerő aránya egy ilyen akku előállításánál? Ez lehet emberi tényező, munkások bénázása, vagy a hiba a Samsung technológiai folyamatában, gépeiben lehet?
Mekkora az emberi munkaerő aránya egy ilyen akku előállításánál? Ez lehet emberi tényező, munkások bénázása, vagy a hiba a Samsung technológiai folyamatában, gépeiben lehet?
Annyiba bírom, ahogy egyesek névtelen nagy pofával képesek képernyő mögül játsszák a rébusz bácsit...Sajnos kedvenc mernökünk nem lâtott sokat a vilâgból és ugy tünik, sok élettapasztalata sincsen.
A fenti mondatot nézve ehhez mekkora arc kellett...?De ez nem szégyen, majd behozza. Ami azonban szégyen, az a hangnem ahogy kommunikâl.
Áruld már el, hogy a klasszikus mechanikát hogyan kell gendernyelven írni? A tenzornak van neme vagy mi a tököm...?Most nehezebb lesz:
Pèlda kell?
Mennyi meleg vagy leszbi van Európâban? A lakóssâg 5-%-a àllitólag. Ez szinte semmi. Még azt se lehet mondani, jogy mindenki ismer egy meleget. Mëgis lett melegházassâg, gyerekek örökbefogadâsa stb. Ezzel pl. hosszú tâvra megvàltozott a társadalom egyik fontos eleme, a hàzassàg jellege. Mindez a nèlkül, hogy a nagy többség igényelte volna.
Mennyi a genderelmélet tâmogatóinak aránya? Ugy 10-15% ?. És megis átirják a nyelvezetet ( elsösorban a német és angol nyelvterületeken), meghatározzâk a diszkurzus irányát, aki nèzeteikkel ( 67 nem, meg hasonlók...) nem ërt egyet, kirekesztik, tönkre is teszik a karrierjèt. Egyes egyetemeken, ha nem gendernyelven irod a diplomamunkâdat, doktori tèzisedet, rosszabb jegyet kapsz, van ahol be se fogadjâk., vigyàzni kell, hogyan beszélsz. Tagadthatatlanul megvâltoztatták eletünket. Aki pl. egy multinál dolgozik, tudja, miröl beszèlek.
Védett, konzervativ kis hazânkban talân nem annyira, hanem a nagyvilâgban, az ottani politikâban, egyetemeken, mèdiâkban.
Nem. A zöld maszlag azért működik, mert a nem ökobarom is elhiszi sajnos az ökobarom dumát. Amikor itthon a MÉRNÖK munkatársam is elhitte és amikor a számokkal mutattam neki, akkor a válasza az volt, hogy ne vitázzuk.Másik példa: Mennyi a zöldek támogatottsága pl. Németorszàgban a 2017-es választàsoknál? 8,9%. És mégis a német politika kőkeményen zôld politikàt folytat minden tèren, mert fèl, hogy választókat veszt a zöldek felé. Pedig nincsenek is bent a szövetségi kormányban, viszont több tartományi kormányban., de sehol nincs 50%-uk. Tehàt 8,9% is elég ahhoz, hogy a tàrsadalmi fejlődés irànyát megváltoztassa: pl.Zöld energiapolitika, migránspolitika, környezetpolitika, társadalompolitika stb. Csak újságot kell olvasni. Mindez lényegesen befolyâsolja a mi èletünket is.
Kezd valami derengeni?
Csudálatos, hogy a bécsi átlagot extrapoláloda végtelenbe. Az ugye megvan, hogy bevándorlók mindig a nagyvárosokban koncentrálódnak, mert ott lehet sok aljamunkát is találni, amit az őslakosok nem hajlandók elvégezni.De menjûnk tovább:
Jelenleg a bécsi (1,9 mio lakós...) általànos iskolákban az 1-4 osztàlyban àtlagosan a muzlim gyerekek aránya 28%, az 5-8 osztályban 40%. És mint mernök, csak tudod, mit rejt az átlag?
Mellekesen pl. Ausztriában a muzlimok száma az utolsó 20 év alatt megduplàzódott 700000-re, ami a lakósság 8%-a.
Nekem semmi bajom a cigánnyal, amíg tud viselkedni. Nekem általános iskolában és gimiben is special a hófehér jampik nem bírtak magukkal. Anyám cigány tanítványával meg együtt fociztam a grundon.Nem gond szerinted? Mert ez semmi? Egy példa, ami könnyebben èrthetö talân, mivel ugy tudom, nem laktál huzamosabb ideig külföldön.
Mit szólnál ahhoz, ha a budapesti általános iskolàkban átlagban ezek az arányok lennének cigány gyerekekből? Ugye minden rendben lenne, haladna a tanulás, fejlődnének, okosodnânak a gyerekek, az èrettsegi szinvonala se tomlana zovább. Dereng valami?
Máshol is hasonló erők kezdenek dominálni.És igen. Hàla annak a sokat szidott, rohadt Orbán Viktornak, de az alacsonyabb életszinvonalnak is, vèleményem szerint, minket nagy eséllyel nem fog ez a folyamat olyan brutàlis mertékben erinteni, mint Nyugat–Európa legnagyobb rèszét. Talàn sikerül megmaradnunk olyannak, amilyenek vagyunk
Szerintem teljesen automatizált csak a végfázisban van emberi hibalehetőség, de az dobozolás és hasonló, inkább szoftveres hiba lehet vagy beszállítói anyagminőség romlás.Mekkora az emberi munkaerő aránya egy ilyen akku előállításánál? Ez lehet emberi tényező, munkások bénázása, vagy a hiba a Samsung technológiai folyamatában, gépeiben lehet?
Ugye, ha most tükörbe nézel, látod, hogy te is ezt csinálod.Nem. A zöld maszlag azért működik, mert a nem ökobarom is elhiszi sajnos az ökobarom dumát. Amikor itthon a MÉRNÖK munkatársam is elhitte és amikor a számokkal mutattam neki, akkor a válasza az volt, hogy ne vitázzuk.
Ehm...
Franciaországban volt egy bevándorlási hullám ÉS azóta még eltelt 50 év. Így lett 8-9% tája.Ugye, ha most tükörbe nézel, látod, hogy te is ezt csinálod.
Nem az ütözéseknél van az igazán próblémás rész?
Annyiba bírom, ahogy egyesek névtelen nagy pofával képesek képernyő mögül játsszák a rébusz bácsit...
A fenti mondatot nézve ehhez mekkora arc kellett...?
Áruld már el, hogy a klasszikus mechanikát hogyan kell gendernyelven írni? A tenzornak van neme vagy mi a tököm...?
Nem. A zöld maszlag azért működik, mert a nem ökobarom is elhiszi sajnos az ökobarom dumát. Amikor itthon a MÉRNÖK munkatársam is elhitte és amikor a számokkal mutattam neki, akkor a válasza az volt, hogy ne vitázzuk.
Ehm...
Csudálatos, hogy a bécsi átlagot extrapoláloda végtelenbe. Az ugye megvan, hogy bevándorlók mindig a nagyvárosokban koncentrálódnak, mert ott lehet sok aljamunkát is találni, amit az őslakosok nem hajlandók elvégezni.
Bp-n szerinted miért van annyi külföldi? Szerinted Bp-n kívül, ahol nem egyetemváros van mennyi a külföldiek aránya. Ez kb. akkora marhaság, mintha a turistaszezon közepén a Bp-n a Váci utvában vette mintából lőnéd be Mo. lakosságát. Lehet, csak marhaság.
Nekem semmi bajom a cigánnyal, amíg tud viselkedni. Nekem általános iskolában és gimiben is special a hófehér jampik nem bírtak magukkal. Anyám cigány tanítványával meg együtt fociztam a grundon.
Máshol is hasonló erők kezdenek dominálni.
Amúgy meg a keresztény "értékrend" is néha vicces. Lásd a lengyel abortusztörvényt. Egyes turbókeresztények sem bírnak magukkal.
Ha valaki beszél szláv nyelvet és tud segíteni ebben:
Szavazatok magunkért és az erdélyi magyarokért
azt toppanjon be ide arra a kis időre:
Európa őshonos nemzeti kisebbségei aláírásgyűjtés.
(Erdélyi magyarok)
(Én Köszönöm, szerintem Ők is majd, főleg ha sikerül...)
Teljesen más a lakosság és a hatalom hozzáállása a kérdéshez, mint 50 éve, és ezt a szőnyeg alá söpröd, ahogy az európai őshonos lakosság attól eltérő demográfiai mutatóit is, ahogy azt is, hogy érkeznek bevándorlók folyamatosan, szaporább kultúrával, családegyesítéssel, és ezekről jó adatot elég nehéz szerezni is valami véletlen folytán.Franciaországban volt egy bevándorlási hullám ÉS azóta még eltelt 50 év. Így lett 8-9% tája.
EU 2-3 másik országa van 3% felett. A többi 1% alatt.
Az eredeti kinyilatkoztatás az volt, hogy többségében muszlim lesz.
Megmutattam számokkal, hogy ez faszság.
Majd aztán huszárvágással jött az, hogy nem kell 50%.
Az eredeti balfasz állítást cáfoltam meg.
Szóval bocs, nem ezt csinálom.
Megszűnhet az első autóra járó ingyenes parkolás Budapesten
https://www.vadhajtasok.hu/2020/11/...elso-autora-jaro-ingyenes-parkolas-budapesten
Tehát, ha jól látom, fizetjük a kurva sok adót, mellé meg majd a saját kerületünkben a parkolást. Miközben az autósok pénzéből fejlesztik a kerékpár baromságokat, meg eltartják a saját haveri köreiket, tanácsadóikat, majd a végén a sok alpolgármester és ismerősei/családtagjai formájában szépen hazahordja majd még 4 évig azt a pénzt, amit beszednek tőlünk. Remek!
Hozzátették: a Levegő Munkacsoport is azt javasolta a kerületeknek, hogy vizsgálják felül a mostani rendszert, mert szerintük amíg az autósok segítséget kapnak, az autóval nem rendelkezők semmiféle támogatásban nem részesülnek.
az az állítólag nem kell oda.hogy állítólag több az ukrán melós, mint a magyar.
az az állítólag nem kell oda.
remélem azért legalább az ukrán átlagember jobb véleménnyel van rólunk mint a politikusaik... hamár biztosítjuk egy csomó ukrán családnak a megélhetést![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..