Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Azzurro

Well-Known Member
2018. november 25.
1 892
4 960
113
Mégis kit érdekel külföldön egy ismeretlen képviselő bukása? Ha kiderül, hogy vele csalta meg Fegyört a "barátnője", akkor az itthon komoly sztori lesz, de amúgy csak azok az újságok pörögnek rajta, akik a Borkai sztorit is átköltötték (ott sem volt semmiféle drog), vagy akik nem ismerték fel a kokainozó Lacknert.
Ahhoz képest már egy sor nyugati újságban ezen csámcsognak és szépen kiemelik, hogy olyan párt képviselője amely ellenzi a melegek jogait. Nagyon magabiztos vagy benne, hogy nem volt drog Borkainál. Az hogy a magyar ügyészség megszüntette a nyomozást vele szemben nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem követte el a bűncselekményt.

Már az is nonszensz, hogy a barom Sorosnak lehet egy open societyt hirdető agymosodája az országban. Be kellett volna már rég záratni.
Mikor anno először hallottam ezt az egybites gagyi Soros összesküvés elméletet: "a világot egy 90 éves demens öreg irányítja a háttérből" azt gondoltam, hogy senki nem fogja bevenni akárhogy hazudják. Pedig dehogynem, lényeg, hogy sokat kell ismételni, előbbutóbb el fodják hinni. Orbán tanácsadója Arthur J. Finkelstein meg a munkatársa Birnbaum "sajnos" jó munkát végzett a "Soros György" termékükkel.
https://24.hu/belfold/2019/01/14/soros-gyorgy-fidesz-kampany-arthur-finkelstein-george-birnbaum/


Rájuk fért a változás. Az SZFE-nek is jót fog tenni.
Mondod te. A tüntető diákok akik csak annyit láttak az egészből, hogy kéretlenül rájuk erőszakolják ezt a Vidnyászkit aki mindenhol csak rombolni tudott - ők más véleményen vannak. Át lehetett volna az SZFE-t úgy is alakítani, hogy ne kelljen hónapokig tüntetni ellene. Kevésbé bunkón, kevésbé erőszakosan.
 

migfun

Well-Known Member
2013. május 28.
2 246
4 613
113
Tilt, Tűrt, Támogatott.
Kicsit kiforgattad ezt a kommunista kultúrpolitikai módszert.
Ne keressetek összeesküvéseket, mindkét oldal szokása a problémás politikusok Brüsszelbe delegálása, és valamiért nem piszkálják egymás embereit. Csak most a belga rendőrséggel, meg az ottani sajtóval kerültek kapcsolatba, és így "szenzáció" lett belőle.
Az elvakult baloldaliaknak mindegy, hogy egy botránnyal több, vagy kevesebb, az elvakult jobboldaliak úgyis kimagyarázzák... (Borkaiból nekem pont elég volt, ami a videón látható volt, nem kell hozzá konteót gyártani, hogy elgondolkodjak azon, méltó-e a polgármesteri tisztségre)
Ha a CEU-t sokkal korábban kiebrudalják, akkor több fideszes politikusnak se lenne onnan diplomája.
 

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 049
54 213
113
Amikor Brandtról, de Miterrandról is kisûlt, hogy kettős eletet ëlnek. :). :)


A nyugati politikusok fele simán langyi, bevallottan, vajh azok nem járnak ilyen rendezvényekre?
Köszönjuk a mi Józsinknak a 30 év helytállást, a munkájára sok panasz nem lehet, a magánélete pont nem érdekel, el@szta,lemondott becsülettel, sok sikert neki a civil életben, nincs itt semmi látni való.... :)
 
K

kamm

Guest
Persze


Sumák libernyák narratíva.
Nem volt nála a képviselői igazolvány
Nem 20-30 fős buli volt, írd le nyugodtan 25.
Extasy? Pitiség. Egy bizonyos szint fölött qrvára nem játszik. Ha vannak még house partyk akkor ott, esetleg.
A személyeskedés részét, hogy milyen lenne egy ilyen meleg buli, most elnézem neked.
És Brüsszelben, a brüsszeli éjszakában az első járókelő a combjára csapott és az mondta: jé a Szájer!
Ha véres volt a keze, ha nem.
És a cselekedete semmilyen összefüggésben nincs nem is lehet a név kiszivárgásával.
Ugyanaz az időzóna. Most kedd 22:20. Sehol még egy név.

Azon toprengek, hogy alapbol vagy ilyen vagy direkt jatszod el ezt...?

És ezek a tények, nem pedig a sutyerák libernyák duma, mint amit összehordasz. ;-)

Te oreg, egyreszt par hete regisztraltal, szerintem gyorsan pattints vissza az arcpirito stilusodbol, mert heteken belul el is fogsz igy tunni innen.
Masreszt en 20+ eve nem elek meg Europaban sem, az ilyen primitiv szovegek nem mukodnek nalam - hidd el, kar erolkodnod, az ilyesfajta provokalas csak rolad allit ki szegenysegi bizonyitvanyt.
 

Robur

Well-Known Member
2018. április 9.
3 257
5 304
113
Nem keresem ki, de egy két dolog megfogott, talán kamm írta mind.
Közismert buzi - ha az, akkor az ellenzék, hogyhogy nem vette elő? Honnan tudni?
Templomba ül vasárnaponként - igen? Ott ül valóban? És ha ott ül, az nem a magán ügye? Nem pont annak kell a lelki orvosság, aki arra rászorul? De egyébként a Fidesz soha nem volt semmilyen formában, tehát sem nevében, sem ideológiájában keresztény világnézetű párt. Volt liberális, nemzeti, polgári, meg sok minden, de keresztény nem.
Csúnya a felesége, nemcsoda, hogy buzi lett/mást keresett -milyen beteg avagy felületes lelkivágú egy ember, aki ilyet megfogalmaz. Nyilván önmaga a tökély a szépség az ész és az örök fiatalság; az "öregecskedő feleségeket" meg cserélgeti, mint más a lyukas zoknit. Egy nőben, egy társban, az ember másik felében; nem csak a segge meg a melle a lényeg, meg ami a lába között van.
Na ne röhögtesd már ki magad. A Fidesz reggeltől-estig kereszténykedik. Orbán beszélt arról, hogy kereszténydemokráciát épít.
 

Azzurro

Well-Known Member
2018. november 25.
1 892
4 960
113
1. Mégis kit érdekel külföldön egy ismeretlen képviselő bukása? Ha kiderül, hogy vele csalta meg Fegyört a "barátnője", akkor az itthon komoly sztori lesz, de amúgy csak azok az újságok pörögnek rajta, akik a Borkai sztorit is átköltötték (ott sem volt semmiféle drog), vagy akik nem ismerték fel a kokainozó Lacknert.

2. Már az is nonszensz, hogy a barom Sorosnak lehet egy open societyt hirdető agymosodája az országban. Be kellett volna már rég záratni.

3. Rájuk fért a változás. Az SZFE-nek is jót fog tenni. :cool:

Az előbb kicsit elment a szövegszerkesztő:

1.Ahhoz képest már egy sor nyugati újságban ezen csámcsognak és szépen kiemelik, hogy olyan párt képviselője amely ellenzi a melegek jogait. Nagyon magabiztos vagy benne, hogy nem volt drog Borkainál. Az hogy a magyar ügyészség megszüntette a nyomozást vele szemben nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem követte el a bűncselekményt.

2. Mikor anno először hallottam ezt az egybites gagyi Soros összesküvés elméletet: "a világot egy 90 éves demens öreg irányítja a háttérből" azt gondoltam, hogy senki nem fogja bevenni akárhogy hazudják. Pedig dehogynem, lényeg, hogy sokat kell ismételni, előbbutóbb el fodják hinni. Orbán tanácsadója Arthur J. Finkelstein meg a munkatársa Birnbaum "sajnos" jó munkát végzett a "Soros György" termékükkel.
https://24.hu/belfold/2019/01/14/soros-gyorgy-fidesz-kampany-arthur-finkelstein-george-birnbaum/


3. Mondod te. A tüntető diákok akik csak annyit láttak az egészből, hogy kéretlenül rájuk erőszakolják ezt a Vidnyászkit aki mindenhol csak rombolni tudott - ők más véleményen vannak. Át lehetett volna az SZFE-t úgy is alakítani, hogy ne kelljen hónapokig tüntetni ellene. Kevésbé bunkón, kevésbé erőszakosan.
 
K

kamm

Guest
Ha az a horvátországi dugàs napokkal a választàs előtt nem ártott a Fidesznek, akkor Szàjer sem fog.
Itt csak Szájer a balek. Simán outingolhatta volna magát és még jól is jött volna ki az ûgyböl. Mit kellett bujkâlnia?
Mondjuk Angliàban ez teljesen normális. :)

Nincs mit eloadnia, mindenki tudja, hogy Szajer meleg, vagy 30 eve, mar mondtam.
A z idiotizmus az volt Szajer reszerol, hogy 1. nem birta ki, hogy ne ugorjon at a megszokott orgiara a tilalom alatt 2. nem allta meg, hogy ne legyen nala a szokasos "eki" hozza 3. a hulye azt hitte, mint EU MP mindent bmeguszhat, annyira arrogans volt, hogy nemhogy kidobta volna a tablettat, hanem meg menekulni probalt (mindezt ugye harom hazzal a rendorseg mellett. Igazi nagykepu idiota.) Es mindennek a tetejebe meg fel is hivta magara a figyelmet azzal, hogy meg ID sem volt nala (ami Europaban teljes abszurdum.)
 
K

kamm

Guest
Kamm: Az most a tudomàny jelenlegi állàsa, hogy akkor lesz valaki meleg, mert “ronda” a felesége? Mert akkor egy csinos csajjal meg lehet gyógyitani. :)

Az csak a privat ellenszenvem Hando kapcsan - ilyen igenytelen frizuraju novel keptelen lennek egyuttelni, mar abbol is latszik, hogy milyen igenytelen lehet. :)

És akkor nincs semmi duma, hogy a melegség”természetes”, vele született stb.
És értelemszerüen a leszbiknek csak egy jó nagy f... kell. Megoldódott az egyik “súlyos társadalmi problèma”. :). :)

Nem tudom, mire gondolsz.
Nekem semmi bajom egyikkel sem, sot, meg a trans nepekkel sem - egeszen addig, amig valaki meg nem probalja magyarazni, hogy a "gender is a social construct" mert olyankor azert felmegy a pumpam... szerencsere az ilyen idiotak ritkak (hangosak, de alig van beloluk.)
Minden szexualis csoportban van egy elenyeszo kisebbseg, aki ilyen orgiakra gyorsul - engem nem izgat addig, amig nem akarjak kotelezove tenni avagy nem kozvetitik. :D
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
11 821
15 070
113
Kedves fidesznyikek!

Azon gondolkodtatok mar hany f@szt vertek ki azzal a kezzel, ami az alaptorvenyeteket irta?
 
K

kamm

Guest
Nem keresem ki, de egy két dolog megfogott, talán kamm írta mind.
Közismert buzi - ha az, akkor az ellenzék, hogyhogy nem vette elő? Honnan tudni?

Talan mert senkit nem erdekelt, ugye.
Szerintem sosem rejtette veka ala, de nem is kerkedett vele.

Templomba ül vasárnaponként - igen? Ott ül valóban? És ha ott ül, az nem a magán ügye? Nem pont annak kell a lelki orvosság, aki arra rászorul? De egyébként a Fidesz soha nem volt semmilyen formában, tehát sem nevében, sem ideológiájában keresztény világnézetű párt. Volt liberális, nemzeti, polgári, meg sok minden, de keresztény nem.

Ne csusztass, egyreszt en semmit nem irtam ilyesmit, masreszt dehogynem, a Fidesz nonstop nyomja a kereszteny-temat. Ejjel-nappal (es en igen regi katolikus csaladbol jovok, ha nekem szemet szur, akkor az az atlagembert tutira irritalja.)

Csúnya a felesége, nemcsoda, hogy buzi lett/mást keresett -milyen beteg avagy felületes lelkivágú egy ember, aki ilyet megfogalmaz. Nyilván önmaga a tökély a szépség az ész és az örök fiatalság; az "öregecskedő feleségeket" meg cserélgeti, mint más a lyukas zoknit. Egy nőben, egy társban, az ember másik felében; nem csak a segge meg a melle a lényeg, meg ami a lába között van.

Megint csusztatsz, eleg ordenare modon mar. Egy szoval nem hoztam fel, hogy csunya avagy oreg - ez en kiszurasom arra vonatkozott, hogy a Hando egy igenytelen no. En szemely szerint undorodom az olyan noktol, akiknek igenytelen a frizuraja.
Te meg ha valamit nem ertesz, akkor kerdezz.[/QUOTE]
 

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 529
8 862
113
Azon toprengek, hogy alapbol vagy ilyen vagy direkt jatszod el ezt...?



Te oreg, egyreszt par hete regisztraltal, szerintem gyorsan pattints vissza az arcpirito stilusodbol, mert heteken belul el is fogsz igy tunni innen.
Masreszt en 20+ eve nem elek meg Europaban sem, az ilyen primitiv szovegek nem mukodnek nalam - hidd el, kar erolkodnod, az ilyesfajta provokalas csak rolad allit ki szegenysegi bizonyitvanyt.

Tudod kisbarátom pont annyi jogom van megírni a véleményem mint Neked.
Nekem pedig az a véleményem amit megírtam
Aztán hogy ki mikor reggelt valahová.. hát.. most azzal mit kezdjek?
A pattintást az arcból dettó ajánlom töki, mert nem pisáltunk együtt kilométerkövet, és nem írtam neked, hogy tudod e milyenek a meleg orgiák.
A fos kettős mércét, meg a húsz éve nem élek itt majd én tudom a tutit, azt pedig írd meg az amerikai népszavába. ;-)
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
1.Ahhoz képest már egy sor nyugati újságban ezen csámcsognak és szépen kiemelik, hogy olyan párt képviselője amely ellenzi a melegek jogait. Nagyon magabiztos vagy benne, hogy nem volt drog Borkainál. Az hogy a magyar ügyészség megszüntette a nyomozást vele szemben nem feltétlenül azt jelenti, hogy nem követte el a bűncselekményt.
Egy nap múlva már senkit sem fog érdekelni külföldön, de itthon most kapott engedélyt a fidesz az ellenzéki képviselők levadászására. Csodálatos másfél év jön...
Borkairól pedig felvétel készült. Elég nyilvánvaló, hogy az ördög ügyvédje, azaz Czeglédy Csaba csak hozzáköltött egy mesét a nagyobb hatás kedvéért. Fölösleges lebegtetned ezt a kamu hírt. Már rég vége a választásnak.
2. Mikor anno először hallottam ezt az egybites gagyi Soros összesküvés elméletet: "a világot egy 90 éves demens öreg irányítja a háttérből" azt gondoltam, hogy senki nem fogja bevenni akárhogy hazudják. Pedig dehogynem, lényeg, hogy sokat kell ismételni, előbbutóbb el fodják hinni. Orbán tanácsadója Arthur J. Finkelstein meg a munkatársa Birnbaum "sajnos" jó munkát végzett a "Soros György" termékükkel.
https://24.hu/belfold/2019/01/14/soros-gyorgy-fidesz-kampany-arthur-finkelstein-george-birnbaum/
Az egész világon hasonlóan gondolkodnak Sorosról. Ennek semmi köze a fideszhez.
3. Mondod te. A tüntető diákok akik csak annyit láttak az egészből, hogy kéretlenül rájuk erőszakolják ezt a Vidnyászkit aki mindenhol csak rombolni tudott - ők más véleményen vannak. Át lehetett volna az SZFE-t úgy is alakítani, hogy ne kelljen hónapokig tüntetni ellene. Kevésbé bunkón, kevésbé erőszakosan.
Nekem úgy tűnik, hogy a komcsi tanárok és a diákok azok akik rombolnak.
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
11 821
15 070
113
Nem emlékszem, hogy lmbtq+ mesekönyvet akart volna felolvasni óvodásoknak. Az sem dereng, hogy a pride-on másokat provokált volna. (Inkább azon kellene elgondolkodni, hogy az ilyesmi miért nem éri el egyesek ingerküszöbét...) A magánélet szentsége mellett is mindig kiállt a párt. A drog vagy az ereszcsatornás körítés meg vagy igaz vagy nem, de még akkor sem hoznák nyilvánosságra a nevét senkinek sem, kivétel, ha eleve utaztak rá. :rolleyes:
Ja, gondolom ezert oltek milliokat Vona lejaratasara.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 115
92 283
113
Kedves fidesznyikek!

Azon gondolkodtatok mar hany f@szt vertek ki azzal a kezzel, ami az alaptorvenyeteket irta?
Csak a Vona keze ne legyen benne, akkor nincs gond. :)
Nincs mit eloadnia, mindenki tudja, hogy Szajer meleg, vagy 30 eve, mar mondtam.
A z idiotizmus az volt Szajer reszerol, hogy 1. nem birta ki, hogy ne ugorjon at a megszokott orgiara a tilalom alatt 2. nem allta meg, hogy ne legyen nala a szokasos "eki" hozza 3. a hulye azt hitte, mint EU MP mindent bmeguszhat, annyira arrogans volt, hogy nemhogy kidobta volna a tablettat, hanem meg menekulni probalt (mindezt ugye harom hazzal a rendorseg mellett. Igazi nagykepu idiota.) Es mindennek a tetejebe meg fel is hivta magara a figyelmet azzal, hogy meg ID sem volt nala (ami Europaban teljes abszurdum.)
Maradjunk annyiban, hogy ez a Mutti bosszúja. 3 ellenzéki véleményvezér is erre céloz.

Vona szerint titkosszolgálat „vadászhatta le” Szájert

Valószínűleg nem ez az első ilyen parti Brüsszelben

Eddig csak Szájer került célkeresztbe a partizók közül

 
K

kamm

Guest
Csak a Vona keze ne legyen benne, akkor nincs gond. :)

Maradjunk annyiban, hogy ez a Mutti bosszúja. 3 ellenzéki véleményvezér is erre céloz.

Vona szerint titkosszolgálat „vadászhatta le” Szájert

Valószínűleg nem ez az első ilyen parti Brüsszelben

Eddig csak Szájer került célkeresztbe a partizók közül

Ehh, Vona is egy hulye. :)
Kismillio meleg van az EU kepviselok kozott, ez nem is kulonosebben egy titok, kik melegek. A nyugati titkosszolgalatok ezen mar regen nem rugoznak, senkit nem erdekel a melegsege senkinek, Szajer meg nem jatszotta az oskeresztenyt sehol, ez Vonat minositi, ha ennyire tajekozatlan.
Ez szimplan Szajer idiota viselkedese, mese nincs. Hogy ebbol sajtocirkusz lett, az meg ugye annak is koszonheto, hogy eppen az egesz EU-val hadban allnak Szajerek.
Szajer egy idiota - aki ilyen orgiakra jar ugy, hogy o a feje a legprominensebb kepviselocsoportnak a kontinensen, az tenyleg egy okor, csak ido kerdese volt, mikor bukik meg. Ennyi.
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
26 115
92 283
113
Borkai Zsolt gratulált Szájer Józsefnek
borkai-szajer.jpg


Hogy oldjuk a feszültséget, de semmi buziskodás!