Az elvakult baloldaliaknak mindegy, hogy egy botránnyal több, vagy kevesebb, az elvakult jobboldaliak úgyis kimagyarázzák... (Borkaiból nekem pont elég volt, ami a videón látható volt, nem kell hozzá konteót gyártani, hogy elgondolkodjak azon, méltó-e a polgármesteri tisztségre)
A Borkait neked kell előbb megmagyarázni. Kikerült róla egy egy videó (esztétikai okból nekem nem volt kedvem megnézni), amit titokban vettek fel róla és megzsarolták. Ha jól tudom annyi van rajta hogy az egyik helyi üzleti potentáttal bulizik az Adrián és megb***nak néhány ócska kurvát, meg volt egy kis kábszi is. Évekkel ezelőtt.
Ment is róla 7/24 a főoldalon huhogás a függetlenojjektív médiában, minden más ellenzéki botrányt meg elnyomtak (lásd csepeli komancs hasonló ügye).
Hja, magánemberként nem szép dolog, hogy felesége is van, csak ettől még a Győriek szerették mert polgármesternek jó volt és rohadt sokat fejlődtek alatta a város.
Ha a CEU-t sokkal korábban kiebrudalják, akkor több fideszes politikusnak se lenne onnan diplomája.
Mondjuk a CEU most is itt van, max az inkriminált, a Magyar Bálint féle, külön a CEU-ra kivételt alkotó korábbi felsőoktatási tv alapján kamu amerikai diplomát osztó kulturmarxista genderszakjai nincsenek már itt, ott pedig tudtommal senki sem szerzett amerikai kamu diplomát, egyedül Kovács szóvívőnek van ott egy angol töris másod? diplomája, de az meg bármikor lehetne most is.
Viktornak meg a régi gárda nagy részének mind magyar állami ELTE-s jogi diplomája van (Bibós kollégisták voltak) és az szintén
kicsit több, mint egy CEU-s genderszakos fecni.
Ha arra a legendáriumra gondolsz, hogy a Vitya kinn volt Angliában Gyuribá pénzén, ebből annyi a tényszerű hogy elkezdett valami angol politológia szakot és csinálta kb 3-4 hónapot, aztán ott hagyta a fenébe és hazajött inkább a valóságban csinálni.