A cigiző makákó megvan a sorozatból?Itt van a kutyus elhantolva: Már nőnek is képzeled magad.
Engem nem zavar egyébként. Részemről lehetsz Sheldon felesége is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cigiző makákó megvan a sorozatból?Itt van a kutyus elhantolva: Már nőnek is képzeled magad.
Engem nem zavar egyébként. Részemről lehetsz Sheldon felesége is.
A cigiző makákó megvan a sorozatból?
Rászoktatta a cigire, az meg láncdohányos lett.Sajnálom, de nem nézek ilyen sorozatokat.
Nálam inkább a Mandalorian második évadja megy most. Oké elismerem, ebben is vannak fura szerzetek.
Sajnálom, de nem nézek ilyen sorozatokat.
Nálam inkább a Mandalorian második évadja megy most. Oké elismerem, ebben is vannak fura szerzetek.
ja, már ott tévedsz, hogy pár száz. Kutatások szerint a meleg férfiak aránya 2-5 százalék, szóval alsó hangon félmillió magyarról beszélünk...
https://index.hu/tudomany/2012/09/29/homoszexualitas_ndash_genek_vagy_neveles/
Ja az valami sorozat? Azt hittem csak Mattel reklám.Nálam inkább a Mandalorian második évadja megy most.
Ja az valami sorozat? Azt hittem csak Mattel reklám.
Kár volt érte, nagy reményeim voltak.
ja, már ott tévedsz, hogy pár száz. Kutatások szerint a meleg férfiak aránya 2-5 százalék, szóval alsó hangon félmillió magyarról beszélünk...
Felesleges erőlködni. Aki már a százalékszámításon elhasal, az hogyan lesz képes megérteni elvont összefüggéseket?Matekozzunk.
Ha jól értelmezem a mondatodat, akkor 2%=500000, tehát 1%= 250000 vagyis a 100%= 25000000.
Szóval 25 millió felnőtt korú férfi él Magyarországon szerinted.
Most akkor butaságból írsz ilyeneket vagy szándékosan szeretnéd félreinformálni az embereket?
Az első hozzászólás szerint ez egy kötetlen beszélgetéseknek szánt topik, és mivel az utóbbi időben elharapózott az egyébként tiltott belpolitikai csatározás, javaslom váltsunk valami könnyebb témára. A felvetésem kicsit tinilányos/bulváros, legyen a címe "mutass egy képet a kutyádról/macskádról/papagájodról/krokodilodról".
Íme az enyém, a neve Nyünyő:
Fél éve boldogítjuk egymást, a hobbink is ugyanaz: szunyókálni a kanapén.
Kollegam pl az osszes oreglanyra, oreglegenyre, szinglire azt tartja hogy buzik. Igy lehet hogy osszejon a fel millio.De ez globális statisztika, nekünk fehéreknek kell ledolgoznunk a feketék és muszlimok közel 0%-át is, úgyhogy Magyarországon minimum 1 millió meleg férfinak kell lennie.
kösz a pontosítást, a kapkodásban a mondat második fele lemaradt, így félreérthető a szöveg: : ez az a arány a nőknél ennél valamivel magasabb.... bár nektek is feltúnhetett volan, hogy lakosságot említek, és nem csoportot:.Felesleges erőlködni. Aki már a százalékszámításon elhasal, az hogyan lesz képes megérteni elvont összefüggéseket?
Mivel én szeretek mindenkinek adni egy esélyt, ezért nem feltételezem, hogy szándékolt félrevezetés van mögötte. Szerintem szimplán csak nagyon buta.
kösz a pontosítást, a kapkodásban a mondat második fele lemaradt, így félreérthető a szöveg: : ez az a arány a nőknél ennél valamivel magasabb.... bár nektek is feltúnhetett volan, hogy lakosságot említek, és nem csoportot:.
LMBTQI? Mar I is van? Az mi?Apropó, kezd értelmet nyerni Dúró Dóra könyvdarálása, és a legújabb szabadságharc, a melegek és az egynemű párok ellen, a sebtében elzavart alkotmánymódosítással együtt, tegnap megint jött egy üzenet Brüsszelből: Egy ilyen pedig nem egy hónap alatt születik meg.
https://www.politico.eu/article/lgb...6jZJG5qnPXJb2VbOKaRzV6GF2NoKALjuWeM1BlOHu_8N8
I=idiots?LMBTQI? Mar I is van? Az mi?
Mit kell az abnormalitasban tisztelni? Eltüröm, amig a nyomorât nem dörgöli naphosszat az orrom alá. De azt teszik, sajnos.
Rühelem ezt a felhajtâst pár száz beteg idióta miatt.
Ugye szabad ez legyen a veleményem? És ki is mondhatom, ugye ? Nem kell velem egyeterteni, ahogy én sem ertek velük egyet.
Mielött jön a homofóbis vádja: Van meleg barátom. Ö rüheli legjobban ezt a cirkuszt, a pride-ot stb. Egyszerüen nyugodtan akar élni.
Tájékozatlan olvasóinkk kedvéért:
Ineterszex.
Az interszexuális vagy interszex emberek olyan biológiai nemi jellegzetességekkel rendelkeznek, amelyek nem sorolhatóak be kizárólagosan tipikus női vagy férfi kategóriába, vagy mindkettőnek megfelelnek.[1][2][2] Ezek a különbözőségek megjelenhetnek a kromoszómákban, nemi mirigyekben, hormonokban vagy nemi szervekben is, tehát eredményezhetnek kívülről látható vagy nem látható tulajdonságokat. Nehéz megbecsülni hány ember interszexuális, a legtöbb számítás 0,5-1,7% közé teszi, amely nagyjából olyan gyakori, mint a vörös haj.[3][4]
Par napja voltam a nemet ismerosnel. Folyton Mdr, Ndr-t neznek. Egyszer csak ugy hirtelen rakerdez hogy tenyleg sok gyerek ehezik Magyarorszagon? Na gondoltam ezek megint lattak valamit a tv-ben.Szerintem sem, az ARD-hez képest az MTVA maga a kösszolgálati függetlenobjektivitás kvintesszenciája.
Lásd az elmúlt félév főbb hírei Magyarországról, a kiegyensúlyozott köztájékoztatás jegyében az ARD-n.
Meldung vom 09.11.2020 16:00:34 Wie Ungarns Oligarchen von der EU profitieren
Meldung vom 13.10.2020 02:38:33 Warum sich Orban auf Deutschland verlässt
Meldung vom 29.09.2020 11:17:03 Nach Vorwurf der Beleidigung: Orban fordert Rücktritt von EU-Kommissarin
Meldung vom 29.09.2020 02:20:04 Rechtsstaatlichkeit in der EU: Kritik an deutschem Vorstoß
Meldung vom 24.09.2020 10:21:29 Ungarns Gesellschaft: Hilfe für die einen, Hass für die anderen
Meldung vom 14.08.2020 13:14:53 Ungarns Opposition verbündet sich gegen Orban
Meldung vom 23.07.2020 01:55:59 Wie Orban EU-Gelder an Vertraute verteilt
Meldung vom 16.06.2020 15:27:10 Ungarns Parlament hebt Orbans Sondervollmachten auf
Meldung vom 26.05.2020 17:14:12 Ungarn: Orbans Sondervollmachten sollen im Juni enden
Meldung vom 25.03.2020 16:57:55 Corona-Krise: Massive Kritik an Orbans Notstandsgesetz